Tobias88 írta:Nem is hallottam még erről a De Jong gyerekről, bár nem figyelem a Holland bajnokságot, de eléggé Gomes érzésem van. Már igy is jön Arthur valamikor és továbbra is itt van a Rafinha, Denis, Gomes, Vidal, Alcacer, Deulofeu. Előbb nem a felesleges játékosokat kellene kiszórni?
Eközben van két értékelhető középhátvédünk, mert Vermaelen mindig lesérül, Mina meg lassabb mint Busquets. Értem én hogy Griezmann 100 millióért nagyon olcsó, De Jong nagy tehetség, Arthur már több mint tehetség, szivesen látnám őket a csapatban, de úgy nem hogy nem veszünk legalább egy értelmes középhátvédet. Elvileg ugye nincs sok pénze a klubnak, azt a 30-40 milliót talán nem De Jongra kellene költeni.
Deulofeu megy, meg Marlon. Rafinha, Gomes, Vidal eladólistán. Denis marad. Alcácer kérdéses, ha Griezmann összejön és ezzel Dembélé padossá avanzsál, Pacotól is meg kellene válni szerintem. Ha Grízli nem jön, Paco maradhat akár. Munirral hosszabbítani akarunk, hogy drágábban el tudjuk adni. Digne után a bajorok érdeklődnek. Mina szintén megy, nem kell Ernőnek. Szóval az eladások haladnának, maximum béna a klub ilyen téren, de úgy 30 M-t két játékosból összeszedünk lassan, ha lehet hinni a híreknek.
Ez a Griezmann-ügy meg érdekes, madridi oldalról most már az jön, hogy maradna, meg rengeteg francia és katalán újságíró is ezt gondolja. Viszont továbbra is úgy tűnik, hogy a vezetőségünk vakon hisz a francia leigazolásában, Messi is elég jókat mondott róla (kérdésekre válaszolva persze). Viszont a Mundo és a Sport egy ideje nem okádja a pletykákat vele kapcsolatban, ez megint inkább azt erősíti, hogy maradna.