Grundel írta: ↑2023.11.13. 10:54:28
Conte:
A Napoli és a Roma két olyan klub, amely körül óriási a szenvedély. Már csak ezért is szívesen dolgoznék náluk. Remélem, egy napon lesz rá lehetőségem.
Kár hogy még ajánlatott sem tettek érte Laportáék.

Pedig Pep és Klopp után az egyik legjobb edző az angol bajnokságban.
Gondolom azért nem töltött még két évnél többet egyetlen csapatnál se egész pályafutása során, mert olyan jó edző. Azért vágták ki zsinórban a Chelseatől, az Intertől, és a Tottanhamtől, mert egy dobogós edzőfenomén. Még az ilyen hagyományosan hányadékot játszó csapatoknál se tűrték meg, és jelenleg sincs csapata.
Nem akarok úgy tenni, mintha kivülről fújnám, hogy az általa játszatott foci mennyire szép, mert nem igazán tudom. Még az is lehet, hogy valami gyönyörűt alkot, csak egy meg nem értett művész.
Az egyetlen dolog, ami igazán megmaradt vele kapcsoladban, hogy a pályamenti viselkedése és az elért eredményei nagyjából egy wish-es Mourinhoként jelenítették meg számomra.
Srácok, nem tudok mit mondani nektek. Ne akadjatok meg semmin, olvassátok el mindig megakadás helyett alaposan amit írok. Nem szoktam fukarkodni a magyarázattal.
Szerintem ha rosszul kezdődik egy meccs, és szavakkal már az első félidőben képes egy edző változást elérni, majd a teljes csapat játékának képét átformálni a szünetben, ezt követően pedig megnyerni a meccset, az igenis "
jól meccselt".
Ezen kívül a kezdőcsapat és a cserék terén sem tudom, hogy mit tudtam volna egyértelműen jobban csinálni, amiket esetleg írtok (pl Cancelo), azok szerintem az összképet maximum is csak csekély mértékben befolyásoló dolgok. Ráadásul muszáj dolgokat kipróbálni, embereket esetleg pihentetni, és mikor van jobb alkalom, ha nem egy Alaves ellen?
Ezek csak utólagos okoskodások szerintem, no offense.
Troym, ez nem a fifa manager, hanem profi labdarúgás. Egyáltalán nem számít, hogy melyik keretre hány milliót ír a transfermarkt.
A Napoli kikapott a halálgyenge Empolitól. A Milan pontot vesztett a rémesen gyenge Lecce ellen. A Tottenham nulla nemzetközi terhelés mellett, a Premiere League éléről kikapott egy (idén) középcsapatnak sem nevezhető Wolvestól. A Newcastle is kikapott valami sereghajtótól.
A MU nálunk jobban megszenvedett a sereghajtó Lutonnal, épp csak nyertek egy góllal. Juve kb ugyanez a Cagliarival.
A Bayern(!!) otthon(!!) 2-2re állt még 70 perc után is egy olyan csapat ellen, akiről még csak nem is hallottam soha.
Tényleg azt kell ecsetelni, hogy egy gyenge csapat ellen is lehet úgy győzni, hogy nem jött össze a gőzhenger meg a gálameccs?
Kaptunk egy első másodperces gólt, aztán megérdemelten megnyertük a meccset, az Alavest bőven felülmúlva. Jobbak voltunk játékban, több volt a helyzetünk, a kapura lövésünk, és meg is nyertük. De ez nem elég, tökmindegy hogy a béka segge alól indultunk lélektanilag, a Barca szurkolónak akkor is gálameccs kell az Alaves ellen, minden más csak gyenge alibi.
Nem csoda, hogy Simeone több, mint egy évtizede, Klopp 7 éve irányítja a saját csapatát, nálunk meg kihullik az edzők haja két év alatt. Pep már a citynél is több időt töltött, mint a Barcánál, annak ellenére hogy tős-gyökeres culéként, katalánként, la masia játékosként, a történelem legjobb csapatát építette fel ittléte alatt. De inkább elment önszántából 4 év után, mert nem bírta tovább elviselni a nyomást.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila