2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Olvass Eurobarcát!Bogika87 írta:Sziasztok
Ronnie hivatalos oldalán van egy levél mivel nem igazán tudok spanyolul így nem értem de tudom h lesz vki olyan aranyos és leírja tömören h mit is ír![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszike előre is![]()
http://www.ogilvyonebcn.com/oimailer/as ... rid=775096
"1 biztos PEPitó minden sztárt elküld" -Mert az összes távozni akart.biszku írta:1 biztos PEPitó minden sztárt elküld, mert be van tojva! ez a kölyök a mi Messinket is elküldené ha megtehetné!! ez a pali egy vicc.
unaköcsém Milános hallgathattam az örvendezését h nekik adtuk Ronniet![]()
Szóval kiváncsi leszek mit tud ez a Futbalterrorista ,én reménykedem h bizonyít , de a jelek sajnos nem erre mutatnak
szerintem összekapja magát a Milánbamemo írta:Szerintem sem lesz mar a regi. Bar a kornyezetvaltozas jot fog tenni neki. A barca helyeben nem adtamvolna el. Kolcsonadtavolna par evre egy brasil csapatnak es talan lehetett volna meg a regi. Mint pl. az Interben Adriano is. Nem talalta onmagat de hazatert es sokat segitett neki. Szoval szerintem az hogy a Barsza megvalt Ronitol az nem volt helyes.
Köszönöm szépen, gondlom rám céloztál, bocsánat, hogy kifejtettem a véleményem.(amúgy is tele szoktam tömni fórumot...) Én nem szoktam senkit se az édesanyjába elküldeni, és szítani itt a hangulatot, az amúgy is megvan mindig. Csak a véleményem írtam le. (R10 avatarral/nick névvelbarca99 írta:Chill out emberek. Pont a sok ronaldinho nickes avataros ember miatt gondoltam, hogy megtartom a véleményemet magamnak. Ti úgysem tudjátok függetleníteni magatokat, és bárki bármilyen rossz szót mer szólni, annak rögtön a kva anyját, nem?
Marci!grecki írta:Nem kimondottan neked céloztam... De akár neked is.
Számomra igenis fröccsentett műanyag szaga van. Végülis nem volt rá iksz hónapja, hogy elbúcsúzzon, amikor a napnál is világosabb volt, hogy soha többet nem fog a Barçában játszani. Ráadásul, miután nyélbe ütötték a dolgot a Milannal, azonnal repült Milánóba. Szerintem belefért volna egy ötperces sajtótájékoztató, ha már ennyire szívén viseli a szurkolókat. De lehet, hogy én vagyok túl naív...
Ha pedig te ilyen könnyekre képesnek érzed magad, akkor nyugodtan felteheted magadnak a kérdést, hogy nem tévesztettél-e pályát... Akkor ugyanis Hálivúdban a helyed.
grecki írta:
Ha pedig te ilyen könnyekre képesnek érzed magad, akkor nyugodtan felteheted magadnak a kérdést, hogy nem tévesztettél-e pályát... Akkor ugyanis Hálivúdban a helyed.
Marci!grecki írta:Azért nem kell egyből elélvezni egy ilyen nyilatkozattól.![]()
Ráadásul írásos, nem is sajtókonferencia, pl ahogyan azt Alves tette. A bátyó a fülébe súgta, hogy jó lenne, ha nem utáltatná meg magát egy csomó katalánnal. Nekem ennek egyenlőre nagyon mű szaga van, persze lehet engem sárdobálással vádolni, nem muszáj egyetérteni, attól még nekem ez a véleményem. És ha újra elkezd JÁTSZANI, akkor nincs az a világ, hogy megbocsássak neki...