Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.07.24. 16:16:37

Bogika87 írta:Sziasztok
Ronnie hivatalos oldalán van egy levél mivel nem igazán tudok spanyolul így nem értem de tudom h lesz vki olyan aranyos és leírja tömören h mit is ír :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Köszike előre is :wink:
http://www.ogilvyonebcn.com/oimailer/as ... rid=775096
Olvass Eurobarcát!

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8330
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.07.24. 16:00:52

Sziasztok
Ronnie hivatalos oldalán van egy levél mivel nem igazán tudok spanyolul így nem értem de tudom h lesz vki olyan aranyos és leírja tömören h mit is ír :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Köszike előre is :wink:
http://www.ogilvyonebcn.com/oimailer/as ... rid=775096
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.23. 20:45:13

biszku írta:1 biztos PEPitó minden sztárt elküld, mert be van tojva! ez a kölyök a mi Messinket is elküldené ha megtehetné!! ez a pali egy vicc.
unaköcsém Milános hallgathattam az örvendezését h nekik adtuk Ronniet :(

Szóval kiváncsi leszek mit tud ez a Futbalterrorista ,én reménykedem h bizonyít , de a jelek sajnos nem erre mutatnak :(
"1 biztos PEPitó minden sztárt elküld" -Mert az összes távozni akart. :wink:

Már is elkezdett bizonyítani. Egyszer említette valaki:
- " Eto'o, Ronie, és Deco távozása visszalépés a csapatnak"
Erre valaki más:
-" előre lépés ez, csak éppen más irányba" és ez volt a tökéletesen megfogalmazott leírása Pep eddigi munkályának.
Persze majd az eredmények perdöntőek lesznek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
biszku
Barça C

2008.07.23. 20:33:42

Nah ez érdekes ,mindenki azt mondta hogy Ronnie "rettenetes állapotban van " és a Milán orvosainál mégis "ötösre" vizsgázott !!! és ráadásul az edzésen is jól szerepelt ....hát nekem még mindig nincs meg a válasz....

1 biztos PEPitó minden sztárt elküld, mert be van tojva! ez a kölyök a mi Messinket is elküldené ha megtehetné!! ez a pali egy vicc.
unaköcsém Milános hallgathattam az örvendezését h nekik adtuk Ronniet :(

Szóval kiváncsi leszek mit tud ez a Futbalterrorista ,én reménykedem h bizonyít , de a jelek sajnos nem erre mutatnak :(
FC.Barcelona
Kép
Dona
Barça B

2008.07.23. 19:36:16

:( :cry: Mi KÖSZÖNJÜK Dinho...!!!! :cry: :( :wink: Sok sikert...:)
Sempre Barca!
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.23. 18:33:09

Sok sikert Ronnie!!!!!
~barcelona~
Barça B

2008.07.23. 18:19:31

memo írta:Szerintem sem lesz mar a regi. Bar a kornyezetvaltozas jot fog tenni neki. A barca helyeben nem adtamvolna el. Kolcsonadtavolna par evre egy brasil csapatnak es talan lehetett volna meg a regi. Mint pl. az Interben Adriano is. Nem talalta onmagat de hazatert es sokat segitett neki. Szoval szerintem az hogy a Barsza megvalt Ronitol az nem volt helyes.
szerintem összekapja magát a Milánba
memo
Barça C

2008.07.23. 18:11:06

Szerintem sem lesz mar a regi. Bar a kornyezetvaltozas jot fog tenni neki. A barca helyeben nem adtamvolna el. Kolcsonadtavolna par evre egy brasil csapatnak es talan lehetett volna meg a regi. Mint pl. az Interben Adriano is. Nem talalta onmagat de hazatert es sokat segitett neki. Szoval szerintem az hogy a Barsza megvalt Ronitol az nem volt helyes.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.07.23. 18:07:37

barca99 írta:Chill out emberek. Pont a sok ronaldinho nickes avataros ember miatt gondoltam, hogy megtartom a véleményemet magamnak. Ti úgysem tudjátok függetleníteni magatokat, és bárki bármilyen rossz szót mer szólni, annak rögtön a kva anyját, nem?
Köszönöm szépen, gondlom rám céloztál, bocsánat, hogy kifejtettem a véleményem.(amúgy is tele szoktam tömni fórumot...) Én nem szoktam senkit se az édesanyjába elküldeni, és szítani itt a hangulatot, az amúgy is megvan mindig. Csak a véleményem írtam le. (R10 avatarral/nick névvel :) ) De más véleményét elfogadom, és tiszteletbe tartom mindig, szóval nem értem...

Peace ;)

Amúgy én is sérelmeztem, mert rég tudta ő, hogy távozni fog, de egy interjút nem adott, még a Barca tv-nek. Egész szezonba talán ha 3x nyilatkozott... Ennyi méltóság lehetett volna benne, a szurkolói felé. Pedig azért egy meghatározó korszak kimagasló embere volt, szerintem. Hogy ő írta-e vagy nem, valószínűleg oda dobták elé, jó lesz R10, persze lökjétek a népnek... De ez van, szomorú hogy nem tudott legalább egy interjút adni nem olyanra vágyok mint Alvésére, hanem legalább egy olyan korrektre mint amilyen Deco utolsó nyilatkozata volt.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.23. 18:03:53

OFF: ahhoz, hogy valaki ne tudjon megtanulni autót vezetni, ahhoz nagyon gyenge szellemi képességűnek kell lenni. Nem kell IQ-bajnoknak lenni ahhoz, hogy valaki megtanulja ezt. Szerintem. De majd úgyis 'kiokosítotok', ha tévedek. Egy példa: van egy kollégám, akinek a szellemi képessége nagyon szerény (nagyon finoman fogalmaztam), mégis van jogsija.

Andris!
Te túl sarkosan fogalmazol. Én is 21 voltam, mire rávettem magam a jogosítvány megszerzésére. És nem azért, mert nem vagyok túl okos, vagy mert nagyon béna lennék, hanem, mert nem éreztem rá késztetést. magyarán: a műszaki dolgokhoz nagyon nincs érzékem. Műszakin pl. úgy rugdaltak át, már én szégyelltem magamat, milyen láma vagyok.
Az is lehet, hogy fél a vezetéstől, vagy mittudomén.
Na, jól lerágtuk eztet' a csontot. :wink:
Kép
badboyracing
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.23. 17:59:50

Hát nem tudom,hogy most ezek igaz szavak,vagy csak...
De az mindenesetre undorító lenne tőle..De sokakkal ellentétben én nem hiszem ,hogy visszatér a régiformája..szerintem ő ennyi volt 2 varázslatos év,a világ legjobbja volt.. de ennyi!
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)

G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
Attya
Jugador d'estrella

2008.07.23. 17:58:04

Egyértelmű, h neki eszébe nem jutott vna elbúcsuzni!!!! Úgy gondolom, h aki szereti, tiszteli azt a klubbot ahol 5 fantasztikus ( inkább 3 ) évet eltöltött annak nem Milánóban kellett vna elbúcsuzni, ennyi!!!! Alves is elment Sevillába, h elköszönjöna klubbtol és a drukkerektöl, mert így illik!!! Ronni-nak +sem fordult a fejébe ez a tisztelet, inkább szó nélkül elment, ez azért jellemzi őt!!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.07.23. 17:56:10

Másrészt nem tudom hogy ki fordította és hogyan , de valószínüleg minden nyelvre fordítva máshogyan hat... ennyit erről.
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.23. 17:54:58

Chill out emberek. Pont a sok ronaldinho nickes/avataros ember miatt gondoltam, hogy megtartom a véleményemet magamnak. Ti úgysem tudjátok függetleníteni magatokat, és bárki bármilyen rossz szót mer szólni, annak rögtön a kva anyját, nem?

Tamás: nem erről van szó. A profi labdarúgók nagyrésze ennek szenteli az életét, fiatal korban is a foci az első, a tanulás (már ha van, mert speciel Brazíliában az sem egyszerű) csak sokadlagos. De mivel nem orvosnak, vagy egyetemi tanárnak (etc.) készülnek, hanem focistának, és azt a feladatát tökéletesen ellátják, ezért nem érdekel senkit, hogy konkrétan nagyon sok köztük, aki kifejezetten buta.
Tehát a példálózás ma sem megy, mert különbség van, hogy valaki nem tud vezetni, vagy meg akar tanulni, de nem tudják megtanítani. Még fénykorában (VB körül) volt egy cikk erről, hogy imádja az autókat, sok is van neki, de muszáj sofőrrel járnia, mert nem tud megtanulni vezetni. Azért gondolom egy ilyen autópark mindekit ösztönözne, hogy tanuljon meg vezetni. :) Ami viszont nem megy, azt ne erőltessük.

De gondolom sokaknak érthető a példa, ha azt mondom egyáltalán nem mindegy, ha előszóban, vagy sms-ben szakítanak valakivel (még ha ez valamennyire sarkított is).
Andris
Adminisztrátor

2008.07.23. 17:47:12

Kicsit furán hat így egyszerre, de attól még azthiszem értem mit mond barca99, és bizony igaza van.

Ez a levél nem sokat dob az ügyén szvsz, ez így iszonyat vérszegény és csalódástkeltő. Én nem mondom hogy nincsenek ilyen, vagy hasonló érzelmei, de a megfogalmazását már nem nézem ki belőle. Evvan. :?

Ettől szinte teljesen függetlenül Ronaldinho valóban nem túl okos ember, ez azért kiderült mindenki számára szerintem az évek során. De úgy emlékszem erről írtam már 1-2 évvel ezelőtt az akkori topicjába.

És a vezetés megtanulása bizonyos szempontból függ az illető.. hát nemtom, hogy mondjam, agyától. De amúgy meg ha ez így van, akkor azt is elmondhatjuk hogy béna. :roll:

Összességében szerintem neki semmi mása nincs, csak a labdaérzéke. A megélhetését sem ennek köszönheti, hanem ennek, és a bátyjának..
Nem véletlen volt az, hogy míg a játékosok 95%a maga is megszólal az átigazolásáról szóló dolgokban rendszeresen, Dinho egyszer sem tette meg a hosszú huzavona alatt ezt.

Ezektől persze még köszönünk neki mindent.

szerk: Tamás! A nem tanult, és a nem tudott megtanulni közt nagy a különbség :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.23. 17:44:47

Én sem értem az összefüggést! Ugyanakkor nem hiszem, hogy frusztrálná hogy nem tud vezetni. Ami pedig a levelet illeti, biztos kapott segítséget. Ettől függetlenül szerintem így érez.

Alves műsír?
Ez marhaság! :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.07.23. 17:37:00

Bravó taps -taps , nem okos ezért nem sírt amikor a levelet írta...
Te nem hallotál még arról hogy az érzelmeknek és a észérveknek , a tudásnak nincs köze egymáshoz? Mindegy ez legyen a legnagyobb bajunk hogy azon veszekszünk hogy magától írta-e , vagy diktálták neki :!: :lol: :lol: :!: :idea: .
És ha történetesen nem ő írta akkor mivan :?: Szerintetek nem néz vissza boldogan az itt eltöltött időre :roll: , szebb emlékeket őris a PSG-ről vagy mi? :roll: :shock:
Kép
Kép
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.23. 17:08:56

grecki írta:Nem kimondottan neked céloztam... De akár neked is.

Számomra igenis fröccsentett műanyag szaga van. Végülis nem volt rá iksz hónapja, hogy elbúcsúzzon, amikor a napnál is világosabb volt, hogy soha többet nem fog a Barçában játszani. Ráadásul, miután nyélbe ütötték a dolgot a Milannal, azonnal repült Milánóba. Szerintem belefért volna egy ötperces sajtótájékoztató, ha már ennyire szívén viseli a szurkolókat. De lehet, hogy én vagyok túl naív...

Ha pedig te ilyen könnyekre képesnek érzed magad, akkor nyugodtan felteheted magadnak a kérdést, hogy nem tévesztettél-e pályát... Akkor ugyanis Hálivúdban a helyed.
Marci!
Én elfogadom a Te véleményedet, megkérlek tisztelettel, hogy Te is fogadd el az én meggyőződésemet. Ettől, se Te nem vagy kevesebb, se én nem vagyok kisebb. Te úgy gondolod, én így gondolom.
A cikk utáni reagálásom, egy kicsit túlzó volt, igazad van. Az elélvezést viszont nem fogadom el magamra nézve kötelező érvényűnek. Vannak alapjai a Te gondolatmenetednek is, ezt nem vitatom, de én nem így érzem.

OFF: viszont az ilyen "nézz magadba"-szerű próféciákra nincs szükség. Szerintem. Vége.

ON: Mir. :lol:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.23. 17:08:42

Igazából nekem is az a véleményem, mint greckinek, de jobbnak láttam "hallgatni", mondván a sok Ronaldinho-fan élve tépne szét. :)

Az lentebbi példa meg :arrow: ](*,) Alves és a 'műsírás'... Azért érezzük már a különbséget, amikor valaki kiáll a szurkolók elé, vagy kiad egy szépen hangzó közleményt.

És akármennyire fáj, Ronaldinho nem egy okos ember, speciel képtelen vezetni is megtanulni. Tehát rohadtul nem lennék meglepve, ha nem egyedül, könnycseppekkel a szeme sarkában írta volna a levelet.

Természetesen ettől még nem kell utálni, meg ilyenek, de bennem akkor is maradt egy kis tüske.
Hope
Barça C

2008.07.23. 17:08:24

grecki írta:
Ha pedig te ilyen könnyekre képesnek érzed magad, akkor nyugodtan felteheted magadnak a kérdést, hogy nem tévesztettél-e pályát... Akkor ugyanis Hálivúdban a helyed.

Nem értem, miért kell még akkor is mindenben a hibáját keresni mikor már elment? Miért nem lehet békében, tisztelettel elbúcsúzni?? Ennyit én azt mondom bőven megérdemel. Én is igenios örömmel olvastam a levelet, és szerintem igenis szivből jött neki...Miért ne jöhetett volna, mért adták volna a szájába? Hisz ő ennek a klubnak köszönheti h azév játékosa lett, itt érte, hogy a csúcsra jutott...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.07.23. 16:52:56

Nem kimondottan neked céloztam... De akár neked is.

Számomra igenis fröccsentett műanyag szaga van. Végülis nem volt rá iksz hónapja, hogy elbúcsúzzon, amikor a napnál is világosabb volt, hogy soha többet nem fog a Barçában játszani. Ráadásul, miután nyélbe ütötték a dolgot a Milannal, azonnal repült Milánóba. Szerintem belefért volna egy ötperces sajtótájékoztató, ha már ennyire szívén viseli a szurkolókat. De lehet, hogy én vagyok túl naív...

gonosz
Jugador d'estrella

2008.07.23. 16:49:51

Hát Sztem ez a levél volt a minimum, amit adhatott búcsúzóul, ez viszont szép. Nem tudom hogy vagytok vele, de engem zavar az, hogy nem még mint távozó barcelonai küldte ezt a levelet, hanem egy milanoi, a Milan honlapján dobta be....azért ez nekem nem ok!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.23. 16:34:53

grecki írta:Azért nem kell egyből elélvezni egy ilyen nyilatkozattól. :roll:

Ráadásul írásos, nem is sajtókonferencia, pl ahogyan azt Alves tette. A bátyó a fülébe súgta, hogy jó lenne, ha nem utáltatná meg magát egy csomó katalánnal. Nekem ennek egyenlőre nagyon mű szaga van, persze lehet engem sárdobálással vádolni, nem muszáj egyetérteni, attól még nekem ez a véleményem. És ha újra elkezd JÁTSZANI, akkor nincs az a világ, hogy megbocsássak neki...
Marci!
Én nem élvezek el, de Te teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy magától mondta el ezeket a gondolatokat? Gondolod, hogy olyan gyenge agyilag, hogy a bátyja súgására tudta meggondolni, hogy illene elköszönnöm azoktól, akiknek az elmúlt öt évet köszönhetem? Ennyire nem kellene utálni azt az embert, akinek köszönhetően újra felkerültünk Európa futballtérképére. Ennyi erővel Dani Alves könnyei is 'műkönnyek' voltak. Nekem sem okoz gondot úgy 2-3 perc után könnyeket csiholnom a szememből. Ennyi erővel Dani Alves gondolatait, könnyeit se higgyük el? Vagy csak írott formában lehet 'képmutatni'? Ugye, nem. Ezért nem kellene átesni a ló túlsó oldalára.
Szerintem, pedig nincs mit megbocsátani Neki.
Nekem pedig ez a véleményem, amivel lehet egyet érteni, és lehet nem. Csak normál stílusban tegye, aki megteszi. :wink:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.07.23. 16:03:28

Azért nem kell egyből elélvezni egy ilyen nyilatkozattól. :roll:

Ráadásul írásos, nem is sajtókonferencia, pl ahogyan azt Alves tette. A bátyó a fülébe súgta, hogy jó lenne, ha nem utáltatná meg magát egy csomó katalánnal. Nekem ennek egyenlőre nagyon mű szaga van, persze lehet engem sárdobálással vádolni, nem muszáj egyetérteni, attól még nekem ez a véleményem. És ha újra elkezd JÁTSZANI, akkor nincs az a világ, hogy megbocsássak neki...
Válasz küldése