Jobban élvezem a nyári pletykákat, mint magát a szezont

Most így kicsit jobban belegondolva simán benne van, hogy Bartoék inkább Salah-t forszíroznák a "keleti nyitás" jegyében.lics írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... ir-2639769 itt a tuti Salah hír.
Ismeri a ligát, beszéli a nyelvet,mi más kellhetvisca el barca írta:nah, jól van, ha ennyire örülsz a napi pletyiknek, akkor majd privátban is elküldöm neked őket, nehogy véletlenül lemaradj vmelyikről![]()
amúgy ezt a ramon planes nevű csókát ki találta ki? nem lehetne egy világklasszis klubhoz egy világklasszis sportigazgatót hozni? biztos hogy ilyen getafe szintű moslékokból kell válogatnunk?
Tudom, tavaly is hoztad őket. Persze csak miután végeztél a napi blikkel és színes mai lappal, és Győzike drámáján át Britney Spears kalandjaiig mindent megtudtál.visca el barca írta:nyugi, holnap hozok neked újabb 10 nevet. holnapután meg 20at!Nero. írta:És ez csak egy nap termése június elején.
nyugi, holnap hozok neked újabb 10 nevet. holnapután meg 20at!Nero. írta:És ez csak egy nap termése június elején.
+1lics írta: Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.
14/15 2.89es gol átlag a bajnokságban, és mindent megnyertünk. 15/16 2.94es gol átlag bajnokság plusz kupa. 16/17 3.05ös gol átlag és valóban csak a kupát húztuk be. Eléggé a 3mas gol átlag körül mozogtunk, az előző 3 szezonban.S.Agüero írta:Három gólos atlagunk szerintem még sosem volt, otthon megnézem. Tavaly lehet, hogy sokat lőttünk, de nem is nyertük meg se a ligát, se a beelt.
15\16 és a 16/17 átlag 3-4 gol. Támadóbb szép focit játszottunk, igaz több golt is kaptunk. Nem értem, ha azt mondom, hogy szerintem akkor milyért ez a kis szuper-vicces válasz. Na mind1, biztos igazad van.S.Agüero írta:Persze, ez ilyen könnyen megy.Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.
Persze, ez ilyen könnyen megy.Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.
kétlem h idejönne évi 5 meccsért, nagyobb kaliber ő annál. kiváló kapus, jó korban van, biztos vagyok benne, hogy egy aránylag top klub fogja elvinni. és nem padra. én anno TS előtt szívesen láttam volna nálunk első számú hálóőrként.Cestus írta:Rosszul is írtam amúgy, Rui már jelenleg is szabadúszó, JÚNI elsején távozott a Sportingtól.Subinho írta:Ha Rui valóban ingyen lenne, akkor megkockáztatnám a Cilessen >> Liverpool 60 misi dolgot.
Ezt Subinho írta amúgy, nem is értettem elsőre a dolgot.xyzikeee írta:Salahot elhozni ennyi ráfizetéssel Dembelé kárára aki 4 évvel fiatalabb kb szerintem nagy hülyeség lenne. Egyébként szimpatikus játékos nagyon Salah.Cestus írta:Ebben az esetben persze Dembelé helyzete bonyolódna és valószínű mennie kéne
Salahot elhozni ennyi ráfizetéssel Dembelé kárára aki 4 évvel fiatalabb kb szerintem nagy hülyeség lenne. Egyébként szimpatikus játékos nagyon Salah.Cestus írta:Ebben az esetben persze Dembelé helyzete bonyolódna és valószínű mennie kéne
Rosszul is írtam amúgy, Rui már jelenleg is szabadúszó, JÚNI elsején távozott a Sportingtól.Subinho írta:Ha Rui valóban ingyen lenne, akkor megkockáztatnám a Cilessen >> Liverpool 60 misi dolgot.
Denist eladni nem fogjuk szerintem, nagyon maradni akar. Ha meg egy játékos semmiképp sem akar menni, nem tudja a klub eladni (lásd: Turan). Nekem szimpatikus amúgy a gyerek, de abban koránt sem vagyok biztos, hogy kell-e ő ide a csapatba. Cillessent én egy 50 M-ért eladnám akár, többet érdemel annál, minthogy pár CDR-meccsen védjen, és vannak égetőbb pályarészeink is, mint a kapusposzt. De ha másból tudunk pénzt csinálni, és így marad a holland, nem bánom persze.Kovbal88 írta:Vidalra tényleg semmi szükség, de sok pénzt nem kapunk érte az biztos, olyan 5-7 körül már jó lenne. Az is plusz.
Denis akkor lenne értelme eladni, ha jön Thiago. Érte lehetnek érni 10 körül, de szerintem annál többet ér.
Samper-t nem tudom, mire képes nincs nagy felhajtás körülötte szóval, kizárt a jó áron való értékesítés.
Digne,Paco, Verma és Cilessen ezt a négyest nem szabad eladni, remek cserék, csak kevés lehetőséget kapnak, de náluk jobbakat ennyiért ugyse találunk.
Egyébként Thiagoval kész csapatunk lenne, talán egy jobbhátvéd kell még, és megvagyunk. Griezmann se feltétlen élet-halál kérdés. A középső védő poszt ami még érdekes, a Pique-Umtiti páros mellett nem sok lehetőség van másoknak, arra ott van mozdony, mellé még jó lenne, valaki, aki tűri a padot és tud segíteni, ha a pályán van.
Erről is szól ez a topik, nyár van. Amíg a SPORT/Mundo a forrás, addig nincs baj.Nero. írta:Okos volt aki multkor megmutatta neki azt a Twitter oldalt, most minden reggel befogja másolni az osszes blikk/sporthirado értékű “hírt”