Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ég kék, a fű zöld...Cestus írta:Rabiot-t nem adja el a PSG (Sport).
Marad Eriksen meg WillianMessiNeymarSuarez írta: Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?
Mekkora egy csokiháziak, már bocsánat.Cestus írta:Rabiot-t nem adja el a PSG (Sport).
Én nem is foglalkoznék a dologgal többet, akkor irány tovább Thiagoért. Párizsba meg legközelebb télen mennék vissza a helyükben, az előszerződést aláírni Rabiot-val.
jah én is ezt csinálnám, jövőre is bőven jó lenne.Cestus írta:Párizsba meg legközelebb télen mennék vissza a helyükben, az előszerződést aláírni Rabiot-val.
Jó, de akkor mondjuk ki, hogy Thiago is túl öreg, hiszen már 27 éves, ő nem oldja meg 10 évre a problémáinkat, ellenben Rabiot játszhat 33 éves koráig, ami pont 10 év.Chino írta:Rabiot tényleg jó megoldásnak tűnhet, de én még mindig tartom, hogy Thiago megfelelőbb, de legalább olyan szintű megoldás lenne, ráadásul ismeri a klubot,társakat, játékot. Rakiticnak pedig mindenképp kell egy minőségi pótlás/komoly rotálás. Lehet jönni itt, hogy nem számít a kor, de 30 évesen 50-60 végigrobotolni, úgy, hogy gyakorlatilag az egyetlen érdemi csere elment Paulinho személyében elengedhetetlen egy olyan játékos, akivel (érdeemben) nem gyengül a játék/új impulzusokat tud adni.
Ez egy kicsit off lesz de reafgálnék rá. A PSG-nek megoldóüdtak az FFP gondjai, szóval meg tudják tartani Mbappét és Neymart is, jófejségből pedig nem fogják egyiket sem eladni. Hisztizhet bármelyikük max raknak rájuk egy 400-500 eurós árcédulát és annyi, gyanítom Mbappét még kevésbé adnák el. A fizetését pedig nem hiszem, hogy a Real túl tudná licitálni, legalábbis hatalmas borítás lenne ha többet adnának neki , mint Párizsban.Subinho írta:Igen, így működik. Láthattunk már erre példát. Ha kellett neki valaki, akkor az ment, lásd Beckham, Zidan, Figo, Ronaldo, stb... Nem véletlenül passzolta el egy százasért Roncikát úgy, hogy évente egy csilliárd gólt lőtt! 33 éves, most el lehet adni, 1-2 év múlva elment volna ingyen levezetni vhova, lásd Iniesta. A pénzből simán elhozza a Monacótól Mbappét, mert ne feledjük, a PSG-nél csak kölcsön volt 1 évig! Ha meg mégsem, akkor Neymar. Ő úgyis kihisztizi magának, hogy mehessen. 100 Misi+a Ronciért kapott zsé kp-ban és már viszi is. Ennyi.Rivaldo11 írta: Ja, mert az csak úgy működik, hogy elhatározza perez, hogy hozza, akkor ott is vannak. Azt lehet hozni, aki mozdítható. Khelaifi az életben nem adja sem Neyt, sem Mbappet. Viszont a bajorok Thiagot igen, ezért sem értem mire várunk még? Hogy vigye el Lopetegui?
Alapvetően egyetértenék más körülmények között. Viszont!westerngom írta: szinte kizártnak gondolom, hogy a tevehúzogató leüljön velünk érdemben tárgyalni a két klub közötti meleg, baráti kapcsolatból kiindulva.
Sőt, a végén még Cout is elveszítjük, mert ha jól emlékszem anno Verratti-ért mentünk és a végén Ők vitték MoNeymart.
De, persze próbáljuk meg, Rabiot nagyon jó igazolás lenne a kp-ra.
Igen, így működik. Láthattunk már erre példát. Ha kellett neki valaki, akkor az ment, lásd Beckham, Zidan, Figo, Ronaldo, stb... Nem véletlenül passzolta el egy százasért Roncikát úgy, hogy évente egy csilliárd gólt lőtt! 33 éves, most el lehet adni, 1-2 év múlva elment volna ingyen levezetni vhova, lásd Iniesta. A pénzből simán elhozza a Monacótól Mbappét, mert ne feledjük, a PSG-nél csak kölcsön volt 1 évig! Ha meg mégsem, akkor Neymar. Ő úgyis kihisztizi magának, hogy mehessen. 100 Misi+a Ronciért kapott zsé kp-ban és már viszi is. Ennyi.Rivaldo11 írta:Ja, mert az csak úgy működik, hogy elhatározza perez, hogy hozza, akkor ott is vannak. Azt lehet hozni, aki mozdítható. Khelaifi az életben nem adja sem Neyt, sem Mbappet. Viszont a bajorok Thiagot igen, ezért sem értem mire várunk még? Hogy vigye el Lopetegui?Nero. írta:Ha én lennek Perez még eladnám Benzemát, aztán hoznam a Hazard-Mbappe-Thiago pakkot és az egy brutál eros Real lenne.
szinte kizártnak gondolom, hogy a tevehúzogató leüljön velünk érdemben tárgyalni a két klub közötti meleg, baráti kapcsolatból kiindulva.Tomix354 írta:Pep Segura and Eric Abidal have travelled to Paris to enquire about Rabiot. Barça do not want this to be like Verratti's case and decided to go to PSG's offices themselves. [md]
Azért ebben ne legyél olyan biztos,van az a pénz szerintem amiért bármelyiktől megválna.Majd találnának valami kiskaput mint a PSG Mbappet gyereknél aztán elhozzák mindkettőt.Rivaldo11 írta:Ja, mert az csak úgy működik, hogy elhatározza perez, hogy hozza, akkor ott is vannak. Azt lehet hozni, aki mozdítható. Khelaifi az életben nem adja sem Neyt, sem Mbappet. Viszont a bajorok Thiagot igen, ezért sem értem mire várunk még? Hogy vigye el Lopetegui?Nero. írta:Ha én lennek Perez még eladnám Benzemát, aztán hoznam a Hazard-Mbappe-Thiago pakkot és az egy brutál eros Real lenne.
Ja, mert az csak úgy működik, hogy elhatározza perez, hogy hozza, akkor ott is vannak. Azt lehet hozni, aki mozdítható. Khelaifi az életben nem adja sem Neyt, sem Mbappet. Viszont a bajorok Thiagot igen, ezért sem értem mire várunk még? Hogy vigye el Lopetegui?Nero. írta:Ha én lennek Perez még eladnám Benzemát, aztán hoznam a Hazard-Mbappe-Thiago pakkot és az egy brutál eros Real lenne.
Egy 17-19 éves Fiatal aki tehetséges, de még tanulja a dolgokat elég sokat tanulhat Messitől és Suáreztől és csak a javára válhatna a dolog. Akár 5 meccsenként 10-20 percel és az edzésekkel is sokat fejlődne majd 2-3 éven belül amikor eléri azt a 20-22 éves kort akkor be is robbanhat akár bőven.lesliejr12 írta:Az a baj, hogy Suarez és Messi mögött senki nem fog megtanulni focizni. Ők nem fognak padozni (főleg Suarezre férne rá sokszor), aki meg pl Griezz szintű, az meg nem hülye, hogy aláírjon. Paco sem kutyaütő, de 2 havonta kapott 10 percet kb....mit kezdjen ezzel egy akárki?
Még a James kéne oda nem? Ja várj ő már ott van...Nero. írta:Ha én lennek Perez még eladnám Benzemát, aztán hoznam a Hazard-Mbappe-Thiago pakkot és az egy brutál eros Real lenne.
nem 1-1 ? Odriozola-Arthur. A transfermarkt már hozzájuk írja.MatyiG írta:Egyelőre a RM pont eggyel kevesebbet igazolt eddig, mint mi.
Jön még Lenglet és egy középpályás és/vagy támadó, nem kell aggódni.
Nem is olyan sürgős, ha van egy Kovacic, Isco tengely a padonMatyiG írta:Egyelőre a RM pont eggyel kevesebbet igazolt eddig, mint mi.
Jön még Lenglet és egy középpályás és/vagy támadó, nem kell aggódni.
Ez igaz, de jó lenne egyszer már úgy letolni az előszezon nagy részét, hogy az újaknak legyen idejük beilleszkedni egy kicsit, akik meg feleslegesek, ne rabolják a perceket a fiatalok elől.MatyiG írta:Már csak ~50 nap van hátra az átigazolási szezonból.![]()