azért ezt a bl-t be kell húzni..még ezt a gyengébb Barcát sem állíthatja meg egyik bent maradó csapat sem..persze a madriddal egy ágon kell lennünk, mert a döntőbe kibbekkelnék még a végén ahogy a kupadöntőt tavaly! ezen kívül chelsea, milan v arsenal..lutri már ez a bl, be kell húzni nincs mese!!!Gyurinho írta:
és innentől kezdve minden plusz gondolok itt a sikeres BL szereplésre is ja és persze; para siempre Barcelona!
Josep Guardiola
-
- Barça B
"Mond, hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a Real Madridé?!?! Ne b*sszál már!!" -José Luis Torrente=)
"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
-
- Capitá del Barça
Ki a [auto_cenzúra] érdekel a srác lelkivilága? Gyenge volt, hátrányban voltunk, simán lehozhatta volna - nem tette, mostmár mindegy.BarcasKrisz írta:Szerintem Sergi Roberto-t azért hagyta a pályán, mert lehet, a félidőben félt lehozni, nehogy a srác lelkivilága menjen rá.
Az a baj ,hogy idén visszaesett a csapat játéka és ezt hiába bújtatják ilyen-olyan köntösbe (fáradtság,sérülések,gyenge előszezon,február bla bla) egyszerűbb lenne elismerni ,hogy ez amit produkálnak idén nem ér bajnokságot.Nincs vége egy érának még szerintem, nincs szó arról ,hogy óriás katasztrófa ez, csupán arról ,hogy az elmúlt évek sikerei túlzott elvárásokat szültek, és sokan szerintem titkon triplázást várnak/vártak. Pedig az szinte megismételhetetlen.
Én innentől kezdve három dolgot szeretnék: -tisztes bajnoki helytállás(ne legyen sorfal),
-Tellonak felnőtt szerződés
-kupagyőzelem
és innentől kezdve minden plusz gondolok itt a sikeres BL szereplésre is ja és persze; para siempre Barcelona!
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Szerintem a srác akkor is bőven boldog lett volna, ha csak egy félidőt játszik ma a nagyoknál.BarcasKrisz írta:Szerintem Sergi Roberto-t azért hagyta a pályán, mert lehet, a félidőben félt lehozni, nehogy a srác lelkivilága menjen rá.

- geridoss
- Director del Fútbol
Luxus volt tőle, hogy a Fabregas, Iniesta, Xavi triót a padra ültette, ennek nagyba köszönhető a vereség. A motiválás is az ő feladata, láttuk, mennyire sikerült.
Viszont semmi pénzért nem cserélném el senkire sem az ég világon! Amióta itt van, annyi gyönyörű pillanatot okozott nekünk, hogy megköszönni neki egy élet is kevés! És úgy érzem, nincs vége a Pep-Team sikerszériájának.
Három ilyen év után törvényszerű a visszaesés, de nem érzem azt, hogy olyan történne a csapattal, mint a Rijaard-érában.
Viszont semmi pénzért nem cserélném el senkire sem az ég világon! Amióta itt van, annyi gyönyörű pillanatot okozott nekünk, hogy megköszönni neki egy élet is kevés! És úgy érzem, nincs vége a Pep-Team sikerszériájának.
Három ilyen év után törvényszerű a visszaesés, de nem érzem azt, hogy olyan történne a csapattal, mint a Rijaard-érában.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Szerintem Sergi Roberto-t azért hagyta a pályán, mert lehet, a félidőben félt lehozni, nehogy a srác lelkivilága menjen rá.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
- Andris
- Adminisztrátor
Azért látszik, hogy milyen potenciál van ebben a csapatban, ha kell. Meg tudtuk is amúgy, csak sok rosszat látva elbizonytalanodik az ember.
Egyszerűen nem tudja kihozni belőlük, vagy nem akarja, ami a bajnokságot illeti.
Egyszerűen nem tudja kihozni belőlük, vagy nem akarja, ami a bajnokságot illeti.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ilyen szinten egy edzőnek nem szabad ennyire elkomolytalankodnia egy idegenbeli meccset. Kijelenti, hogy az egyik legnehezebb meccsünk a szezonban, erre 3 abszolút kulcsemberünk ül a padon?
Odadobtuk a bajnoki címet, bravo.
Odadobtuk a bajnoki címet, bravo.
S.Robertot meg fenthagyta, akinek a teljesítménye értékelhetetlen. Labdát nem tudta vezetni...
Pl a 2. bekapott gól után Tellot, Fabregast és Xavit beküldhette volna. A vak is látta, hogy borzalom, amit csinálnak, ha már akkor meglépi ezt a döntést, talán nyerhettünk volna. VOLNA!Bobán írta:Mit tudna csinálni???? Nyerni fogunk nem kell aggódni!!Xavi001 írta:Miért érzem úgy,hogy elvan adva a meccs? Pep miért nem csinál valamit?
Football, bloody hell. /SAF/
Nem az a baj, hogy Pep rotál, hanem, hogy esztelenül teszi. Értem, hogy Messi szeret a pályán lenni,de észre kellene vennie, hogy szenved, fáradt, fásult és az estleges sérülésről nem is beszélek.
"tudjuk mi volt a hibánk,javitani fogunk rajta. sok van meg hatra, nem adjuk fel."Cali írta:Remélem a meccs utáni nyilatkozatában nem azt fogjuk olvasni, hogy nagyon tetszett neki a küzdeni akarás meg most játszott a legjobban a csapata stb stb!
Remélem a meccs utáni nyilatkozatában nem azt fogjuk olvasni, hogy nagyon tetszett neki a küzdeni akarás meg most játszott a legjobban a csapata stb stb!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Úristen csak irónikusan írtam, h mondjon le, nagyon sok embernek nincs humor érzéke.Andris írta:Kiemelem a bajnoki topicba róla írt dolgok lényegét:
Vagy sokkal kevésbé jó edző és sokkal kevésbé inteligens ember, mint gondoltam eddig. (vagy gondoltuk)
Vagy pedig folyamatosan a média és a mi arcunkba hazudik,és egyáltalán nem a bajnokság élvezett prioritást akkor, amikor a bajnoki kezdőcsapatról döntött.
Ez utóbbit tartom valószínűbbnek amúgy.
És kifejezetten azt gondolom, hogy alapvetően az ő döntései nyomán állunk -7 vagy -9 vagy -10 ponttal majd a forduló után.

Andris gondolatához:a mai eredménytől függetlenül én se értem, ezt a mai középpályát.Tehát -7be vagyunk aminek a nagy része ugye a gyenge idegenbeli meccsek miatt van.Akkor miért küldök fel egy ilyen rutintalan kp-t?
Ettől függetlenül nagyon szeretem, az elmúlt évek miatt!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ezt el kell ismerni, h a mai meccset jól el***** Guardiola, de ettől függetlenül azért, mert nem nyer 4 bajnokságot egymás után, nem kell elküldeni a csapattól. Más edzővel sem menne jobban, szvsz.

- Andris
- Adminisztrátor
Kiemelem a bajnoki topicba róla írt dolgok lényegét:
Vagy sokkal kevésbé jó edző és sokkal kevésbé inteligens ember, mint gondoltam eddig. (vagy gondoltuk)
Vagy pedig folyamatosan a média és a mi arcunkba hazudik,és egyáltalán nem a bajnokság élvezett prioritást akkor, amikor a bajnoki kezdőcsapatról döntött.
És kifejezetten azt gondolom, hogy alapvetően az ő döntései nyomán állunk -7 vagy -9 vagy -10 ponttal majd a forduló után.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Te meg menj aludni és tanulj meg szöveget értelmezni. Ne csak olvass, hanem értelmezd is. Én azt mondtam, ha nem tud változtatni jelenlegi szitun jövő 2012/2013-as szezon végére se, akkor kell elgondolkodni váltáson.
Robcsyy írta:hát ez van. lassan lefő a kávé. te is kereshetsz magadnak másik csapatot...krampusz írta:Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Nem mondtam, hogy modjon le. Most ez a szitu, elfogadom. Egyszer fent, aztán lent. Felvan adva a lecke, hogy tud-e rajta változtatni vagy sem. Szerinted ha nem tud 1 estleg 2 év alatt változtatni és ugyanez a szenvedés megy, akkor ugyanugy fogják szeretni mint most? Elfogják ismerni mindig is a sikereit, de sajnos a múltból nem lehet megélni. Sehol se....
Barcaforever írta:Teljesen igazad van!Csak is a jelen a számít, amit elért az már csak a múlt!krampusz írta:Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Mondjon le!!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Most nem nagyon érzem az iróniát, de akik a lemondásról beszélnek azok szerintem nézzenek más sportot.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
hát ez van. lassan lefő a kávé. te is kereshetsz magadnak másik csapatot...krampusz írta:Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Azért [auto_cenzúra] a védekezés, mert nincs kp. Egyszerre nem lehet levenni komplett kezdő kp-t, ezt még járási szinten is sok lenne.
Bob_Marley írta:Ezzel egyet értek, hogy a 3 kp kiesése egyszerre nagy gond lehet, de ha megnézzük Xavi elég gyenge volt mostanában, Iniesta nem rég épült fel, Cesc kezdése viszont indokolt lenne!Ettől függetlenül a fő gond az, hogy védekezés címszó gyanánt futkorászunk össze-vissza!
Nincs kp-s segítés se (de jó lenne most egy Keita), s eladott labdák folyamatosan, már hátul is!Így fent lehet 11 Iniesta is a pályán!
Csapatként eddig nagyon nem működünk jól (igen lehet mert a kp-nk nem a megszokott), védekezés meg kritikán aluli!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Teljesen igazad van!Csak is a jelen a számít, amit elért az már csak a múlt!krampusz írta:Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Mondjon le!!!!