Bob_Marley írta:Jó olvasni, hogy remekül halad a reahb. Hajrá-hajrá, Rafinhara is szükség lesz a bajnokság finisében.
Hát nem tudom. Őszintén szólva, remélem max akkor játszik, ha a meccsek már eldőltek. 3 kupát nyerhetünk, amiből 2-re ráadásul egyértelmű esélyesek vagyunk, illetve a BL-ben se fogadnék ellenünk. Rafinha, ha visszatér, sok idő kell, mire belelendül. Nem tudom megéri-e kockáztatni a játszatásával. Esetleg támadó poszton Messi vagy Neymar helyén játszhat pihentetés céljából(előszezonban kimondottan jó volt elöl), de oda meg kell sebesség, ami ugye nem nagyon lesz a sérülése után...Középpályán játszatni sztem konkrétan káros lenne a csapat számára, hiszen a jelenlegi felhozatal mind sokkal jobb, mint ő volt valaha.
Remélem nem kopott meg a sebessége, akkor olyan szerepkörben játszhat, mint amire Nolitot terveztük. Viszont a sebesség dolog kérdéses. Volt sok hasonló sérülés annak idején és nem múltak el nyom nélkül. Etoo(tudom, hogy ez nem szakadás volt, de hasonló hosszútávú térdsérülés), Edmilson egyértelműen lassult, ahogy Motta is. Xavinál nehéz megmondani, hiszen ő sose a sebességével tarolt.