2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ne kötekedj, az első bajnoki klasszikusukra gondoltam.palesz77 írta:Nono, Messi már a 05/06-os El Classicon is játszott ősszel, és Sáncho sem az első El Classicoján talált be, mert a Spanyol Szuperkupa meccsen a Real ellen debütált pont, és ott nem lőtt gólt - amúgy ha jól rémlik pár nappal előtte csatlakozott a csapathoz, de ebbe nem vagyok biztos. Viszont habár gólt nem lőtt, emlékeim szerint az első labdaérintései azok voltak, hogy szerelte Ronaldot, majd sarokkal passzolt mellőle egyet..
Nono, Messi már a 05/06-os El Classicon is játszott ősszel, és Sáncho sem az első El Classicoján talált be, mert a Spanyol Szuperkupa meccsen a Real ellen debütált pont, és ott nem lőtt gólt - amúgy ha jól rémlik pár nappal előtte csatlakozott a csapathoz, de ebbe nem vagyok biztos. Viszont habár gólt nem lőtt, emlékeim szerint az első labdaérintései azok voltak, hogy szerelte Ronaldot, majd sarokkal passzolt mellőle egyet..S.Agüero írta: ...
Hank1ee már leírta, tudtunk a leigazolásakor is a büntetésről, így szerintem semmi okunk nincs arra, hogy panaszkodjunk emiatt. Ha annyira zavart volna minket, hogy nem játszhat 2 hónapig, akkor nem igazoltuk volna le.. A klubnak igazából akkor se lenne oka panaszkodni, ha teljesen meghagyják a büntetést, és nem is edzhetett volna, de legalább azt eltörölték..Chino írta:VISZONT. Amit nem nagyon vesznek figyelembe, hogy ezzel a szankcióval legalább annyira (ha nem jobban) károsítják a klubot, mint magát a játékost, főleg ha figyelembe vesszük, hogy nem is a klub kötelékében tette amit tett....
Léfe írta:Egy dologban biztos vagyok. Ha nem hozzánk jön akkor sokan nem lennének ilyen elnézőek vele
szemben. Az alant felsorolt más példák sürübben előforduló - persze felháboritó - durvaságok, ez meg ismétlődően kicsit barbár. Pepét ha látom rosszul vagyok, de nem rugta hátba a fekvő ellenfelet mert annak szörnyü nyomai lettek volna, elrugott felette. De az igaz a Reál valahogy jobban fekszik ilyen esetekben. Remélem sok gollal járul hozzá, hogy jobban legyünk.
Meg asszem Messi is az első klasszikusán lőtte a mesterhármast.20tek írta:+ Neymar isErxy írta:egyébként a büntetése napra pontosan október 24.-én jár le, szóval a Clásicon biztosan bevethető lesz.
Sánchez, Villa, Ibra betalált az első klasszikuson, folytathatná a sort.
+ Neymar isErxy írta:egyébként a büntetése napra pontosan október 24.-én jár le, szóval a Clásicon biztosan bevethető lesz.
Sánchez, Villa, Ibra betalált az első klasszikuson, folytathatná a sort.
igen, ez bosszant a leginkább! nem okozott maradandó sérülést, másnap már a sértett is röhögött az egészen, és egyébként is mi köze van ehhez az egészhez a barcának???? miért nem csak a válogatott meccsektől tiltották el?Chino írta:... Amellett ez teljesen más téren zajlott. Nem klubcsapatban, hanem válogatottban. Ezzel pedig nemcsak őt, hanem a "munkáltatóját" is károsítják, nem is kicsit.
Vicc az egész.
Edzésen nem lesz jó kondija és nem nem fogja tudni a taktikát. Az éles meccs a legjobb edzés. Amikor visszatér majd, nem lesz egy szinten a társakkal. Hiába fog velük edzeni. És ez mentálisan sem fog pozitívan hatni rá. De magának kereste a bajt.Sanama írta:a legfontosabb hogy edzhet a tobbiekkel, en ennek orulok, legalabb a taktikai elemeket, meg figurakat be tudja gyakorolni veluk, es legalabb tavasszal valamivel frissebb is lesz, mint a tobbiek.
Ha pedig 1,5 honap alatt olyan szintre jut a csapat, hogy eselytelen a bajnoksag onnantol, akkor meg is erdemlik.
Most elgondolkoztam azon, hogy elég-e neki, ha az edzéseken letolnak egy-egy meccset, vagy az nem helyettesíti a tétmérkőzéseket.palesz77 írta:De legalább edzeni edzhet!