Titinho írta: ↑2021.12.03. 10:31:30
Ezután kezdtem el követni komolyabban a Barcát, akkor nyáron jött a csapathoz Overmars is. Akkor még ugye nem voltak olyan felületek mint most, hogy pár kattintással mindent megtudsz mindenről, ezért ugye ahogy
Barcaforever kolléga is írta, hétfő esti Eurosport volt meg vettük minden héten a Sztár Sport újságot, amiben minden héten 3 poszter volt asszem.
Én is jól emlékszem ezekre. Nagymamámnál kuksoltam a TV-t lehalkítva tizenegynéhány évesen éjfél után, hogy megnézzem a Eurogoals-ban azt a pár perces összefoglalót, ilyen Sport1, Sport"2, Spíler, Digisport még tervben sem voltak.
Az ellenőrzőm meg az összes tankönyvem is Barcás képekkel volt teleragasztva.
A csapat szempontjából viszont nem volt ilyen rózsás a helyzet. Az igazolások is hasonlóak voltak. A válogatott sztárok meg akik az előző klubjukban nagy ászok voltak sorra sültek be. Jó példa Litmanen, aki a világverő Ajax talán legfontosabb játékosa volt, de szinte az egész holland különítményre el lehet mondani vagy a friss világbajnok Zambrotta. Ezek jó része olyan hírnevet képviselt akkoriban mint a mostani igazolásoknál Dembélé vagy Coutinho, a különbség csak annyi, hogy ennyire azért nem nyúzták le a bőrünket. De hiába volt sötét a Gaspart-éra is, nagyon kíváncsi vagyok hogy emlékszik majd vissza az utókor Bartomeu regnálására.