Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavi szerintem simán kitenné a kezdőből ezeket az embereket Messit kivéve.Azt nem gondolhatja senki komolyan hogy majd Laporta vagy a Font-Xavi páros fogja elküldeni a haverokat akikkel megalázták háromszor a világot.
Ez a kampányidőszak, a kellős közepén vagyunk, és ez Laporta első kampányfogása.
Ez tényleg egy gond a helyiekkel, h lehet akármilyen mélyrepülésben a csapat, amíg egy szintén gyengélkedő Madridnak valahogy odaverünk, addig minden rendben.
Attól, hogy Laporta plakátos húzása nagyon erős kampányfogás.
Nagy igazság a vége! Mennyit változott a világ: annó az elnökök sztárokat ígértek, fűt-fát csak legyen meg a cím. Most meg a tipikus előre megírt semmitmondó mellébeszélés folyik. Most már olyanokat mond, hogy nem akarja a jelenlegi játékosokat kétségek közé szorítani, meg kell vizsgálnunk, hogy mink van...dévid villa írta: ↑2020.12.01. 00:36:13Visszaolvastam könyvben, úgy volt nagyjából ahogy mondtam, sőt még az MU is beszállt a játékba azzal, hogy adtak Laportáéknak egy hivatalos dokumentumot, amit aztán a katalán sajtónak megmutatott egy zárt körű rendezvényen. Akkoriban pedig még a Perezzel nagyon jó kapcsolatot ápoló Sandro Rosell is a csapatában játszott, és ő zsírozta le a Real-lal az ügyet, hogy ne szóljanak semmit a választásokig.
Laporta vérbeli politikus, vigyázni kell azzal, hogy mit mond![]()
Visszaolvastam könyvben, úgy volt nagyjából ahogy mondtam, sőt még az MU is beszállt a játékba azzal, hogy adtak Laportáéknak egy hivatalos dokumentumot, amit aztán a katalán sajtónak megmutatott egy zárt körű rendezvényen. Akkoriban pedig még a Perezzel nagyon jó kapcsolatot ápoló Sandro Rosell is a csapatában játszott, és ő zsírozta le a Real-lal az ügyet, hogy ne szóljanak semmit a választásokig.