A múlt, a jelen és a jövő mezei
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem is azt kérdeztem. Pontosan tudom, mikor mutatják be, ha figyelmesen elolvastad volna a hsz-m leírtam, h már várom a SZOMBATI bemutatót...palesz77 írta:Május 23-án mutatják be a jövő évi mezeket.Sharky írta:
szerk.: Amúgy nem tudja vki, h miért ilyen korán mutatják be a mezeketHa jól emlékszem, tavaly már bőven június/július
/ volt, amikor megláthattuk a mostani felszerelést
itt van 3 hsz-el alattad![]()
Azt kérdeztem, hogy MIÉRT ilyen korán mutatják be.
Csatlakozom.Titinho írta:Nagyon annak tűnik...valami bennfentes raktáros srác lehet az ürge is.fcjoc írta:nem lennék meglepve ha valami ilyesmi lenne..
linkHátul a fogason viszont látszik a rózsaszín-narancsos hoki is ami ezek szerint tényleg az idegenbeli mezünk lesz...
mondjuk azért Touré-n megnézném...
Egyébként nem rossz, bár nekem az ideinél nincs szebb, inkább az ezévit veszem még meg. Erről a szezonról kell egy mez.
Visszatér a sűrű csíkozás is, amit nagyon szerettem például a 2006-osban. Jó lesz ez...
Igaz,hogy az idei mez nagyon szép,de nekem is nagyon tetszik a sűrű csíkozás a mezen,és 05/06os szezonban is szép volt a mez.
Én örülök neki :p
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Május 23-án mutatják be a jövő évi mezeket.Sharky írta:
szerk.: Amúgy nem tudja vki, h miért ilyen korán mutatják be a mezeketHa jól emlékszem, tavaly már bőven június/július
/ volt, amikor megláthattuk a mostani felszerelést
itt van 3 hsz-el alattad

Ez a sűrű csíkozásos,05-06-os szezonra hajazó mez szerintem nagyon szép, anno nem örültem,amikor ezt a típust leváltotta 'fele ilyen,fele olyan style'.
Egyébként mindent meg lehet szokni..a mostani is emlékszem,a bemutatásnál szinte senkinek nem tetszett igazán,most pedig már teljesen megszoktam/tuk,sőt,nekem már kifejezetten tetszik is.
Majd meglátjuk.
Egyébként mindent meg lehet szokni..a mostani is emlékszem,a bemutatásnál szinte senkinek nem tetszett igazán,most pedig már teljesen megszoktam/tuk,sőt,nekem már kifejezetten tetszik is.
Majd meglátjuk.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
"Sajnos" erről is van kép. Elég érdekes , mint ahogy a hazai is, persze ezek elég béna képek. Megvárom a szombati hivatalos bemutatót, akkor mondok csak róla rendes véleményt...Titinho írta:Hátul a fogason viszont látszik a rózsaszín-narancsos hoki is ami ezek szerint tényleg az idegenbeli mezünk lesz...mondjuk azért Touré-n megnézném...

szerk.: Amúgy nem tudja vki, h miért ilyen korán mutatják be a mezeket

- Titinho
- Director del Fútbol
Nagyon annak tűnik...valami bennfentes raktáros srác lehet az ürge is.fcjoc írta:nem lennék meglepve ha valami ilyesmi lenne..
link

Egyébként nem rossz, bár nekem az ideinél nincs szebb, inkább az ezévit veszem még meg. Erről a szezonról kell egy mez.

Visszatér a sűrű csíkozás is, amit nagyon szerettem például a 2006-osban. Jó lesz ez...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
nem lennék meglepve ha valami ilyesmi lenne..
link
link
- sleepy.69
- Barça B
Lesy. ez a tavalyi...Lesy írta:A jövő évi mez:
http://www.youtube.com/watch?v=WVW6OProWZo
"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
-
- Entrenador del Barça
Nem értem, hogy ez miért baj.. Nekem van nike stoplisom + egy terem cipőm, fehér rózsaszín árnyalatokkal.
Jól néz ki!
(egyébként Juvénak is volt még 2 éve vendég rózsaszín meze, virító. Az is jól nézett ki
)
Bár igaz, ami igaz ez egy hibrid szín.. Mármint ez a narancssárga - rózsaszín keverék..

Bár igaz, ami igaz ez egy hibrid szín.. Mármint ez a narancssárga - rózsaszín keverék..
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Nekem rózsaszín csukám van , illene hozzá a mezCapon írta:Az a baj, hogy láttátok már ti is a nike rózsaszinű stoplisát pl. Jesús Navas lábán. A nike tényleg komolyan gondolja ezt az irányvonalat.

Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
-
- Capitá del Barça
A jövő évi mez:
- Capon
- Llegenda del Barça
Az a baj, hogy láttátok már ti is a nike rózsaszinű stoplisát pl. Jesús Navas lábán. A nike tényleg komolyan gondolja ezt az irányvonalat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
nem igaz hogy midnig bedőltök ennek, kb 5 éve mindig eljátsszák, hogy télen kidobnak egy kamu tervet. amúgy sztem a sárgával semmi gond nincs azon kívül, hogy 2 éve majdnem ugyaniylen volt
a rózsaszín változat viszont már gáz
Bokke:

a rózsaszín változat viszont már gáz
Bokke:

Légyszi valaki dobjon már fel egy kis képet a mezről mert a linket nem nyitja meg a netem a munkahelyen!
Köszi!
Köszi!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
- Kardi
- Capitá del Barça
na akkor abba gondolj hogy állna a fekete bőrszínen egy ilyen cukker színfcbarcelonazsombi írta:Remélem ez csak valami rossz vicc. Katasztrófán néz ki. El gondoltam , hogyhogy állna egy-egy játékosnak ez a mez. Pl Ini vagy tovább megyek Puyol fúú inkább ne is gondoljunk rá…

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
-
- Capitá del Barça
Remélem ez csak valami rossz vicc. Katasztrófán néz ki. El gondoltam , hogyhogy állna egy-egy játékosnak ez a mez. Pl Ini vagy tovább megyek Puyol fúú inkább ne is gondoljunk rá…
- rszergej
- Capitá del Barça
Ajjaj... Remélem gyorsan megváltoztatják a véleményüket a Nike-sok erről a színről, mert ez egy borzalom ( a végén még megtetszik ez a mez hamupipőkének (CR), és még ide szeretne majd igazolni, rossz bele gondolni is
)

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem bejött a Juve rózsaszín meze, a Palermoé is. De hogy nekünk hogy állna... Mind1. A jövő zenéje. Az alábbi kép tuti vagy kamu vagy pedig valami alap csak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- barca52
- Jugador d'estrella
ugye ez most egy vicc?
"A spanyol Barcelona hivatalos "öltöztetője", a Nike egy rózsaszín szerelést tervezett a következő szezonra a katalánoknak.
A Barcánál szerették volna elkerülni, hogy a nők számára kedvesebb árnyalatban kelljen kifutniuk a pályára, ők inkább a narancssárgát preferálták, de mindhiába.
A spanyol ligában legutóbb a Sevilla (nemzetközi mez) és az Espanol pompázott rózsaszínben. Az olasz Palermo esetében köztudott, hogy náluk a címerben is szerepel ez a szín, így érhető módon a mezük is ennek megfelelő. Ha már az itáliai kluboknál tartunk, nem oly rég a Juventus is viselte ezt a manapság kissé kínos színösszeállítású felszerelést."
Az NB1.hu-n olvastam, ami egy szenny és nem nagyon lehet megbízni benne. Kb blikk-szintű, de azért félek. Homik leszünk vagy mi?

"A spanyol Barcelona hivatalos "öltöztetője", a Nike egy rózsaszín szerelést tervezett a következő szezonra a katalánoknak.
A Barcánál szerették volna elkerülni, hogy a nők számára kedvesebb árnyalatban kelljen kifutniuk a pályára, ők inkább a narancssárgát preferálták, de mindhiába.
A spanyol ligában legutóbb a Sevilla (nemzetközi mez) és az Espanol pompázott rózsaszínben. Az olasz Palermo esetében köztudott, hogy náluk a címerben is szerepel ez a szín, így érhető módon a mezük is ennek megfelelő. Ha már az itáliai kluboknál tartunk, nem oly rég a Juventus is viselte ezt a manapság kissé kínos színösszeállítású felszerelést."
Az NB1.hu-n olvastam, ami egy szenny és nem nagyon lehet megbízni benne. Kb blikk-szintű, de azért félek. Homik leszünk vagy mi?

- Capon
- Llegenda del Barça
Te jó isten! Ha ilyen vagy ehhez hasonló színű mezünk lesz jövőre akkor én vagy 5 évig boykotállom a mezvásárlásomat. Az előző narancssárga is sz@e volt. Elhiszem divat bu.zinak lenni meg úgy öltözni, de akkor sem fogom a divatot követni mikor a fél szem és az akasztott ember lesz az.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
http://www.voetbalfocus.nl/imgs/boer-f-de1.jpg
Eléggé Hollandia 2000...
Én szeretem a hollandokat...sztem nem olyan rossz ez a mez.
Bár az tény,h volt és lesz is sokkal szebb mezünk is.
Eléggé Hollandia 2000...

Én szeretem a hollandokat...sztem nem olyan rossz ez a mez.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Deus
- Boixos Nois
Dettó... Okádék.Sharky írta:Röviden, tömören: undorító![]()
Mégjó, hogy megvettem az idei mezet...