Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Andris írta:Mint az álom úgy játszik a srác.
Hiba nélkül passzol, tökéletesen szűr, és olyan cseleket nyom 5 percenként h Messi megirigyelhetné némelyiket.
légy szíves, belinkeled a Del Bosque nyilatkozatot? (amennyiben nem tiltott oldalról van)barcalaci84 írta:nem tudom olvastátok -e Del Bosque nyilatkozatát...
különösen azoknak ajánlom , akik arról beszéltek , hogy Sergio csak azért került be mert most nincs jelenleg jobb és hogy egy jó Senna kiszorítaná simán
úgy látszik Vicente is beleszerelmesedett (de lehet csak rokon)...
Ez esetben én is maximálisan elégedett lennék, azonban csupán a kiemelt rész fedi a valóságot.kristop írta:egyérintővel továbbteszi pontosan, de már megy is üres területre, hogy újra kaphassa, csinálhassák az emberfölényt a középpályán. finom testcselekkel fordulgat az emberek között a középpályán, aztán olyan mintha Xavinak adná, de már ott is a labda Messinél. nekem megfelelne kezdőnek, ha Touré megy.
Nem kedvencem, mármint nekem a Barcelona a kedvencem és mivel itt játszik így ő is, meg Yaya is. Én csak azt nem szeretem és írok ide ilyen sűrűn, mert közutálatnak örvend és biztos lepke lelkem nem szereti ha valakit savaznak, főleg ha 95%ban ok nélkül. Engem is piszkosul bosszant hogy így alakult Yaya helyzete, de tényleg nem Sergio tehet erről. Pep, Yaya(azé lássuk be, év elején messze volt önmagától, végére összekapta magát) + sérülései, Se(gg)luk. De miért kell egy ezt a kis ficsúrt így utálni, fel nem fogom.Fecooo írta:(mmint, h ne kelljen azt éreznie, h mindenki a pokolba kívánja a kedvencét)
Touré amikor lehetőséget kapott, akkor iszonyat bizonytalan volt és elég sokat hibázott. ezért kezdődött el ez az egész, hogy azért gyengébb mert kevesebbet játszik, miért ez a kis görcs játszik stb. vissza lehet olvasni a topikját. viszont az utolsó pár meccsén ismét hozta azt a világklasszis szintet, amit tud. nem véletlenül ez maradt meg sok emberben, nem pedig a gyenge időszaka.amikor Touré kezdő 90 percet kapott, kb a mezőny legjobbja tudott lenni, támadásépítésben és védekezésben egyaránt tanári
És még az én realitásérzékemmel van bajkennyke04 írta: Atletico ellen: rendben, nem fejelte túl pontosan, de Csigán és nagymuteren kívül ezt mindenki eléri
Depor ellen, csak 3védő közül kilépve fejelt a srác gólt, de tény, ő hibája mert ő ért hozzá utoljára
Arsenal ellen meg a tipikus Busquets hiba a hátvédek előtti utolsó emberként nem szabad ekkorát hibázni, neki az ilyen hibákból volt a legtöbb ill ha mégis akkor ütközze le , rúgja fel mint egy tököt. Mind1 ez a lehető legsz*rabb opció.Arsenal ellen rossz passz középpályán, felállt kp. val, és védelemmel törvényszerű lenne ilyen gólt kapni mindig, kézi labdás eredmény lenne a foci
Villareal elleni... na jó, előző 3legyen, de ez is az ő hibája?
Egy meccset nem tudok mondani amikor azt mondtam volna utána hú Busquets mekkorát játszott. Max azt (amikor jól ment a csapatnak) hogy hozta ő is a csapatátlagot amikor meg [auto_cenzúra] voltunk akkor általában ő is nagyon gyenge egyéni teljesítményt nyújtott, meg lehet nézni akármelyik szaklap meccsek utáni Player Ratings-ét(10es skálán kb 4től 8-ig ingadozott) , Busquets egyéni teljesítménye óriási mértékben függ a csapat teljesítményétől. Mindenki másnak persze függ vmennyire. De érdemes megnézni Touré 07/08-es teljesítményét ugyanezen a poszton gerincproblémákkal, zongorázni lehet a különbséget , a két csapat közti különbségről nem is beszélveNem felmenteni akarom, de ezekhez a hibákhoz több kellett az ő szerencsétlenkedésén kívül.... De még akkor se látom ezen hibákat el is fogadva azt, hogy bármikor hátrány érte volna a csapatot...
A valósághoz képest semmikép sem, persze [auto_cenzúra] hangzik nem is CSAK rá akarom húzni a vizeslepedőt de nem cáfolt meg még ebben sem.Nem, csak kicsit túlzás.
Ez sem igaz így. Yaya-t azért szerettük meg mert egy sziklaszilárdságú kpályás aki szinte hibátlanul hozta a meccseket stabilitást adott a csapatnak. A joga-s megoldásai meg plussz élményt jelentenek(jelentettekpersze, de ha nem tudja megcsinálni kaphatunk belőle gólt, és ezért nem értem meg, miért nem kell az ilyet elismerni. Yaya-t is pedig pont ezért szerettük megkettős mérce.
Megnézed ezen a poszton, rutin a legfontosabb, ezért is nagy szám a keret legfiatalabb tagja ként erre a posztra jönni, megelőzve a 2008as EB egyik alappillérét!
Az én felfogásommal nincs baj, de a te realitás érzékeddel igen, és ne haragudj ha a kukoricán térdepelés ekkora fenyegetés lett volna, nem pedig piszkálódás...gergo9 írta:kennyke04 írta:
várom azt a 4et én is, de sebtiben, ha nem sikerül akkor kukoricán térdepelés lesz![]()
Értelmezni(felfogni?) nem sikerül de azért fenyegetőzünk....
![]()
Atlético otthon, Depor idegenben ezek inkább paródiába illenek.
Arsenal Walcott első gólja asszem, meg ugye a kedvencem a Villareal elleni. Előbb suttyóskodott, majd kulcspillanatban labdát veszít és gólt kapunk belőle.
Nem, csak kicsit túlzás.Most komolyan tisztáznunk kell azt is mit jelent a "leggyengébb láncszem" kifejezés?
persze, de ha nem tudja megcsinálni kaphatunk belőle gólt, és ezért nem értem meg, miért nem kell az ilyet elismerni. Yaya-t is pedig pont ezért szerettük megJajdejó. Csakhogy egy gólt érő fatális hiba nem ekvivalens, egy esetleges ilyen megoldással.
természetesen posztra.Banega meg argentin ha a spanyol válogatottra értetted a jövőt, ha a vkp posztra akkor nem szóltam.
Megnézed ezen a poszton, rutin a legfontosabb, ezért is nagy szám a keret legfiatalabb tagja ként erre a posztra jönni, megelőzve a 2008as EB egyik alappillérét!Hát Senna ki nem vitele kicsit meglepő de amekkora hulladék szezont zárt meg amennyire öreg, nem is annyira. Albelda meg szintén nem fiatal gyerek.
kennyke04 írta:
várom azt a 4et én is, de sebtiben, ha nem sikerül akkor kukoricán térdepelés lesz![]()
Most komolyan tisztáznunk kell azt is mit jelent a "leggyengébb láncszem" kifejezés?Leggyengébb láncszem? Nem azért, de ha olyan bűn gyenge lenne, akkor nem kaptunk volna ilyen kevés gólt.
Jajdejó. Csakhogy egy gólt érő fatális hiba nem ekvivalens, egy esetleges ilyen megoldással.Tudok én is 8szitut felsorolni, mikor igen nehéz helyzetbe hozták a védők és a maximumot hozta ki...
Azt írtam hogy védekezésben ő volt a leggyengébb. Ez igaz? Igaz. Teljesen mást írtál,reagáltál fölöslegesen.Az általad felsorolt meccseken úgy csinálsz mintha bárki is az élete formáját hozta volna és a kapott (már amelyiken kaptunk) gólokról nem hiszem, hogy ő tehet egy maga. Gijon, Deportivo meccseken meg persze már csapat védekezik, nem őAz hogy még csere, lassan túlzó és igen van még hova fejlődnie és fog is, de könyörgöm, 21 éves, Banega meg ő lesz a jövő.
Hát Senna ki nem vitele kicsit meglepő de amekkora hulladék szezont zárt meg amennyire öreg, nem is annyira. Albelda meg szintén nem fiatal gyerek.Komolyan, egy ~45milliós, foci kultúrában az élen járó országban, lehet azt mondani, hogy szerencse hogy bekerült? Ott van pl David Albelda, Senna, simán kivihette volna őket, elég jó megoldások lettek volna, de nem ők mentek, mert jobb náluk Sergio is, meg JM is.
Én max a játékáért hibáztatom. És igen Iniesta sérülése miatt lett volna helye az idei Barca-ban kezdőként de nem vkp poszton.Az hogy ő játszik, Pep döntése, Keita és Xavi helyén is játszhatott volna Touré, nem értem miért őt hibáztatjátok.
várom azt a 4et én is, de sebtiben, ha nem sikerül akkor kukoricán térdepelés leszgergo9 írta:Közvetlenül 7-8 gólt kaptunk róla, fejből mondok négyet, közvetetten pedig még többet nem is ez a lényeg.kennyke04 írta: Na az ilyen emberek szavai miatt, nem tudom néha komolyan venni az őt ért kritikákat! Hibát hibára halmozz...kaptunk róla cirka két gólt...
Ki-ki meccseken mikor igazán szoros volt a szitu , vagy ő volt a leggyengébb láncszem a védekezésben vagy az egyik leggyengébb. Előrejáték, kreativitás az rendben van nála de mivel vkp-t játszik nem ezek az elsődleges dolgok nála. A csapatvédekezésünk talán legjobb a világon ezek könnyedén megtudják téveszteni az embereket Sergio-val kapcsolatban.
Ha visszanézzük az elmúlt két év igazán nagy meccseit Cselzi visszavágó, Inter odavágó, Madrid Nou Camp idei, BLdöntő első 10perce(azért 10 perc mert utána a United összeszakaadt a gól után), kb ezek voltak az igazán szoros fontos meccsek, rendre gyenge volt , és problémát okozott a gyenge kp-s védekezésünk. Átszaladtak rajtunk, lekontráztak.
A két elődöntő másik meccseit azért nem említem mert sem a Cselzi sem az Inter nem támadott semennyire sem. Semmiféle nyomás nem volt a kp-on. Bár a cselzi ellen lehet Touré játszot a kp-án.
Gijón,Deportivo kaliberű csapatok ellen meg a kiváló csapatvédekezésünk leveszi a terhet a válláról és ténylegesen kihasználhatja azon képességeit amiben valóban erős.
Nah szval a lényeg az hogy nálam Busquets még bőven csere lenne a vkp poszton, fizikálisan erősödnie kell, több agresszivitás, határozottság ill a legfőbb gond nála hogy fejben legyen ott. Amíg ezt nem szedi magára addig csere. Viszont ha ezek meglesznek(ha meglesznek) ténylegesen óriásit nyerhetünk vele.
A válogatottságról meg annyit hogy valóban nincs normális alternatívája a spanyoloknak vkp poszton, ill ha van akkor annyit nem nyernek vele, mint amennyit a válogatott nyer azzal hogy Busquets a lehető legkompatibillisebb kp-s a Cesc,Xavi,Iniesta tengellyel.