Andrés Iniesta
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én is folyamatosan mondom a távoli lövéseket.... Elvállaljuk jövőre Ten Cate régi helyét?
Azt nem értem, hogy miért nem lehet rájuk parancsolni, hogy lőőőőjjjjeteeeek!
Év elején jöttek nagy lövések, azt hittem Pep tényleg több féle taktikát ad a játéknak, de nem igy lett. Végül a Barca alapelvét használjuk. Ami persze egyáltalán nem baj, sak hát..... vannak és lesznek Chelsea-k és Hiddingek.

Azt nem értem, hogy miért nem lehet rájuk parancsolni, hogy lőőőőjjjjeteeeek!
Év elején jöttek nagy lövések, azt hittem Pep tényleg több féle taktikát ad a játéknak, de nem igy lett. Végül a Barca alapelvét használjuk. Ami persze egyáltalán nem baj, sak hát..... vannak és lesznek Chelsea-k és Hiddingek.

Én évek óta hiányolom a távoli lövéseket, ennek rengetegszer hangot is adtam már. Egyszerűen rossz nézni, amikor szenvedünk a bunkerfoci ellen. Addig passzolgatnak, cselezgetnek a 16-s előtt, h végül semmi sem lesz a helyzetből. De ha nem lőnek, megérdemlik, h szenvedjenek. Ha továbba sem fogja a csapat használni a távoli lövéseket, akkor nagyon sokat fog xopni a betömörülő védelmek ellen. Tegnap bizony Iniesta, aki nem a lövéseiről hires, próbálkozott és sikerrel járt. Ha nincs az a lövés, kiesünk, teljesen jogosanMQuC írta:Na végre. Szép gól volt.
Alap szabály: lővésből lesz a gól. A tegnapi meccsen egy lövésünk volt távolról...

Ilyen csapatok ellen azt kell csinálni, ha jó lövőhelyzetbe van vki, akkor lőjjön. 1 cs be akad, ill. az ellenfél is ha látja, h jönnek a lövések távolról feljebb tolja a védelmét.
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=ccryoIQgm84
még mindig megkönnyezem. pár oldallal hátrébb írtam már, hogy mekkora egy kincs ez a srác. ott va na világ 5 legjobb futballistája közt.
még mindig megkönnyezem. pár oldallal hátrébb írtam már, hogy mekkora egy kincs ez a srác. ott va na világ 5 legjobb futballistája közt.

♥fcbarca.♥
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az a helyzet, hogy Fábregas bese férne ide. Cserpadra meg minek. Szerintem hihetetlen jo ez a középpálya: Xavi, Iniesta, Touré. Kell ennél több? Mondjuk a rotáció szempontjából nemvolna rossz még egy erős középpályás, mert valljuk be Keita, Gudjohnsen, Hleb nem a legjobb csere. Hlebnek ha jol menne az lehetne, de se Keita se Gudjohnsen nincs akkora játékos mint mondjuk a Manchesteri oldalon Park, Giggs. Mint kiegészítő emberek.Lionel Messi Fan írta:Elsőrangú játékos,jól tükrözi a Barca utánpótlás iskoláját.Szívemnek egy vágya van hogy Fabregas hazakerüljön és Iniestával,Xavival,Messivel együtt focizzon a Barcába
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Elsőrangú játékos,jól tükrözi a Barca utánpótlás iskoláját.Szívemnek egy vágya van hogy Fabregas hazakerüljön és Iniestával,Xavival,Messivel együtt focizzon a Barcába
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
-
- Director del Fútbol
Andrés egyértelműen a legfontosabb játékosunk. Messi zseniális, de akkor igazán jó a játék, ha Andrés a pályán van.
19
- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnap egyedul ő meg valdes nyujtott jó teljesítmenyt. abszolut megerdemelte ezt a golt. tovabbra is tartom, hogy a CSAPAT talán legfontosabb embere. kívánom neki, hogy a döntőben is így játszon, sőt. lőjjön a 93. percbe gyoztes golt 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hiddink nagy edző, de azért Iniesta megmutatta, hogy azért ő ki tud fogni az ilyen nagy óriásokon!
Mert Ő még nagyobb óriás!
Köszönjük Iniesta!
Most megnézve, még jobban borsódzik a hátam!

Köszönjük Iniesta!
Most megnézve, még jobban borsódzik a hátam!
-
- Jugador d'estrella
Nagyon kellettek a lövések, senki nem vállalta messzebbről, mindig toltak, passzoltak rajta egyet, megmentette Ini a seggünket! Hiányzott Henry a baloldalról és nagyon vérszegény volt a közép-középpályánk, Busquets pedig sztem még azért ilyen feladatra nem érett meg eléggé. Én is örjöngtem egy 10 percet, mire vissza tudtam ülni a tv elé...nagyon nagy gól volt!Fernando írta:A tegnapi meccs alapján nem. De ha mindkét meccset vesszük alapul szerintem simán.House írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Iniiiii!!! Hát ez mekkora!!Egyáltalán nem érdemeltük meg a döntőt a tegnapi meccs alapján.
Hát gyerekek, fel-alá rohangáltam fél óráig.
![]()

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- madmushroom
- Capitá del Barça
Köszönjük Andrés....
Micsoda gól, micsoda időzítés...
clutch player
Micsoda gól, micsoda időzítés...
clutch player
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Igen-igen, nem tudtam eléggé kihangsúlyozni, hogy a tegnapi játék alapján.Fernando írta:A tegnapi meccs alapján nem. De ha mindkét meccset vesszük alapul szerintem simán.House írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Iniiiii!!! Hát ez mekkora!!Egyáltalán nem érdemeltük meg a döntőt a tegnapi meccs alapján.
![]()
Egyébként Ini játékában az volt a hiba, hogy 4 ember között mindig kapuig akarta elvinni.
92. perc (!) flegma lövés, nagy gól!!

Hiddink.. Mekkora edző.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Fernando
- Llegenda del Barça
A tegnapi meccs alapján nem. De ha mindkét meccset vesszük alapul szerintem simán.House írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Iniiiii!!! Hát ez mekkora!!Egyáltalán nem érdemeltük meg a döntőt a tegnapi meccs alapján.
![]()
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Iniiiii!!! Hát ez mekkora!!
Egyáltalán nem érdemeltük meg a döntőt a tegnapi meccs alapján.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- albicelesteX
- A Vadász
Argentinként, Messi rajongóként azt kell mondanom a leghasznosabb játékosunk!Nem csak a tegnapi gólja miatt hanem az egész szezonbéli kiegyensúlyozott teljesítménye miatt!Így úgy döntöttem, hogy a 10-es Messi mez után most jönnie kell egy 8-as Iniestának!!!Bravo Andrés!!!!

- torocsik
- Barça C
Talán igazad van,DE:19Messi19 írta:Azt kell mondanom megérdemelt volna jó pár büntetőt a Chelseam,de hát az büntető,amit a bíró annak lát!![]()
És grat Iniestának a gólhoz!Szép találtat...nekem Essien gólja azért nem tetszett,mert sztem kicsit makkos gól volt!
A toda madre Barca!
Volt egy jogtalan kiállítás(aBIDAL),Barcelonában egy csomó Chelsea szabálytalanság(tizenegyes min 1(iNIESTA))megtorlatlanul és hát igen,most az nekik is járt volna egy 11-ES!
Az viszont undorító volt,hogy estek-keltek,amivel a spanyolokat szokták megvádolni,most ők tették,hazai pályán a Barca ellen,még akkor is amikor 10-en voltunk,ez mindent bizonyít!

ÉS INIESTA ANNYI FUTÁS UTÁN,A 93 PERCBEN OLYAN PONTOSAN BEZÚDÍTANI,EZ ÓRIÁSI!!

GRATULA FIÚK!!
Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ
-
- Jugador del Barça
Végre nekünk is lett egy jól eltalált lövésünk döntő pillanatban! Nem csak az MU-nak és dinamo londonnak!
Köszönjük Iniesta
Köszönjük Iniesta
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
- gombosmario18
- Barça C
ezt már nem lehet szavakba önteni
hogy tudta ien precizen és pontosan belöni a jobb felsöbe .....ien kiélezett szituácioban....tökéletes volt
idei év aranylabdaválasztásán sztem az elsö 3 hely má ki van adva:MESSI,INIESTA,XAVI
A világ legjobbjai!És akk még nem beszéltünk alves,eto'o és henry idei teljesitményéröl

idei év aranylabdaválasztásán sztem az elsö 3 hely má ki van adva:MESSI,INIESTA,XAVI

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
Meg kell zabálni és kész!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát Ini barátom én igazából a szavakat sem találom. Egész egyszerűen csak tovább csodálom amit csinálsz

ui: kihagytátok a vasút állomást, repteret stb...

ui: kihagytátok a vasút állomást, repteret stb...

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- lui1698
- Llegenda del Barça
Alap.Boixos írta:utcanév, szobor!
egyértelmű!![]()
Ha megvannak jöhet az Andrés Iniesta:
-tér
-sugárút
-stadion
Nagyon nagy a srác.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.