Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én évek óta hiányolom a távoli lövéseket, ennek rengetegszer hangot is adtam már. Egyszerűen rossz nézni, amikor szenvedünk a bunkerfoci ellen. Addig passzolgatnak, cselezgetnek a 16-s előtt, h végül semmi sem lesz a helyzetből. De ha nem lőnek, megérdemlik, h szenvedjenek. Ha továbba sem fogja a csapat használni a távoli lövéseket, akkor nagyon sokat fog xopni a betömörülő védelmek ellen. Tegnap bizony Iniesta, aki nem a lövéseiről hires, próbálkozott és sikerrel járt. Ha nincs az a lövés, kiesünk, teljesen jogosanMQuC írta:Na végre. Szép gól volt.
Alap szabály: lővésből lesz a gól. A tegnapi meccsen egy lövésünk volt távolról...
Az a helyzet, hogy Fábregas bese férne ide. Cserpadra meg minek. Szerintem hihetetlen jo ez a középpálya: Xavi, Iniesta, Touré. Kell ennél több? Mondjuk a rotáció szempontjából nemvolna rossz még egy erős középpályás, mert valljuk be Keita, Gudjohnsen, Hleb nem a legjobb csere. Hlebnek ha jol menne az lehetne, de se Keita se Gudjohnsen nincs akkora játékos mint mondjuk a Manchesteri oldalon Park, Giggs. Mint kiegészítő emberek.Lionel Messi Fan írta:Elsőrangú játékos,jól tükrözi a Barca utánpótlás iskoláját.Szívemnek egy vágya van hogy Fabregas hazakerüljön és Iniestával,Xavival,Messivel együtt focizzon a Barcába
Nagyon kellettek a lövések, senki nem vállalta messzebbről, mindig toltak, passzoltak rajta egyet, megmentette Ini a seggünket! Hiányzott Henry a baloldalról és nagyon vérszegény volt a közép-középpályánk, Busquets pedig sztem még azért ilyen feladatra nem érett meg eléggé. Én is örjöngtem egy 10 percet, mire vissza tudtam ülni a tv elé...nagyon nagy gól volt!Fernando írta:A tegnapi meccs alapján nem. De ha mindkét meccset vesszük alapul szerintem simán.House írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Iniiiii!!! Hát ez mekkora!!Egyáltalán nem érdemeltük meg a döntőt a tegnapi meccs alapján.
Hát gyerekek, fel-alá rohangáltam fél óráig.
![]()
Igen-igen, nem tudtam eléggé kihangsúlyozni, hogy a tegnapi játék alapján.Fernando írta:A tegnapi meccs alapján nem. De ha mindkét meccset vesszük alapul szerintem simán.House írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Iniiiii!!! Hát ez mekkora!!Egyáltalán nem érdemeltük meg a döntőt a tegnapi meccs alapján.
![]()
A tegnapi meccs alapján nem. De ha mindkét meccset vesszük alapul szerintem simán.House írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Iniiiii!!! Hát ez mekkora!!Egyáltalán nem érdemeltük meg a döntőt a tegnapi meccs alapján.
![]()
Talán igazad van,DE:19Messi19 írta:Azt kell mondanom megérdemelt volna jó pár büntetőt a Chelseam,de hát az büntető,amit a bíró annak lát!![]()
És grat Iniestának a gólhoz!Szép találtat...nekem Essien gólja azért nem tetszett,mert sztem kicsit makkos gól volt!
A toda madre Barca!
Alap.Boixos írta:utcanév, szobor!
egyértelmű!![]()