shutterisland írta:
én kedvelem pep-et, de kíváncsi vagyok arra, hogy ha esetleg beüt a krach, és ne adj isten trófea nélkül zárjuk az évet, le fog e lépni.
szerintem igen.
Pont nem az az ember,aki amiatt lépne le mert nem nyerünk semmit. Viszont ha azt látja a csapaton, hogy ő már nem tudja megújítani,és lelkesíteni őket, (ami persze ahhoz vezethet,hogy nem nyerünk semmit,de nem feltétlen) akkor elmegy. Ahogy már mondta.
Az ilyen hibái ellenére is maximálisan elismerem azt a tényt,hogy a csapat 3szor nyert zsinórban bajnokságot, és a 4.re is lesz sansz, kétség ne férjen hozzá. Úgy,hogy volt olyan szezon ezek között,amikor mindent megnyertünk, és folyamatosan el tudta érni,hogy bajnokok legyünk,de +ba még 1Bl is leesett. (már miután megnyerte 1x)
Ennyire az egekben 3-4 éven át folyamatosan nem mostanában volt egy csapat.
A bajnokságban mutatott idegenbeli teljesítmény ámbár hasonlít Frank utolsó évében látottakkal,amikor szinte el volt könyvelve,hogy ez rohadt nehéz lesz, bárhol is játszunk jóformán,és a pontvesztések egy idő után még csak nem is voltak meglepetések, DE ahhoz képest jobb a helyzet bőven, és bízom Pepben, szerintem ő innen is meg tud újulni, és ismét bizonyítja, amit eddig is számtalanszor : nagyon magas szinten tud tartani egy -magát rommá nyerő- csapatot.
persze az sem lehet neki egyszerű,hogy a srácokat lenyugtassa a rengeteg meg nem adott 11es, és az esetlegesen ezzel járó pontvesztések miatt. Nehéz lehet úgy motiválni,hogy több tényező is már ellenünk játszik, és ezt a srácok is tudják.