Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pár hsz alattad mindenki számára érthetően le van írva miért vannak a 15perces hullámvölgyek a rangadók elején.Mentálsi felkészítésen mit értünk? Mert a bekapott gól mentális hiba volt szerintem, mégpedig az,hogy a csapat ( mint mindig) bent maradt 10-15percig az öltözőben.
Én őt még egy jó ideig a pályán képzelem el!Messa írta:El tudnék képzelni egy bizonyos Xavi Hernandezt...
El tudnék képzelni egy bizonyos Xavi Hernandezt...Barcaman14 írta:Kíváncsi lennék kire gondolt! Mourinhot biztos ami biztos egyből elvetette!
Mentálsi felkészítésen mit értünk? Mert a bekapott gól mentális hiba volt szerintem, mégpedig az,hogy a csapat ( mint mindig) bent maradt 10-15percig az öltözőben. Viszont utána felrázta őketozsimiki írta:Komolyan én kérek elnézést. Direkt nem írtam ide meccs után megint,hogy hátha észreveszik páran,hogy megint mekkorát húzott.
GRT PEP! MECCS KÖZBEN változtatott,és NAGYON JÓL!
Mentális felkészítésről nem is beszélve, kis aggodalom sem látszott a srácokon, pedig ilyen gyors gól, számos csapatot megtört volna.
Fogalmam sincs,hogy mit kellene tennie még ennek az embernek,hogy kijárjon neki az,ami Messinek,Iniestanak,vagy a szintén jól teljesítő emberkéknek. Ugyanis Pep is az egyik főszereplő volt a klasszikus megnyerésében,de mind1.
És már sokadjára főszereplő. És már sokadjára nyerjük meg a klasszikust.ozsimiki írta:Fogalmam sincs,hogy mit kellene tennie még ennek az embernek,hogy kijárjon neki az,ami Messinek,Iniestanak,vagy a szintén jól teljesítő emberkéknek. Ugyanis Pep is az egyik főszereplő volt a klasszikus megnyerésében,de mind1.
Ahogy olvastam pár meccs utáni nyilatkozatot, 4-3-3-mal kezdte a csapat a meccset, de ahogy bekapták a gólt a fiúk, átálltak 3-4-3-ra. Guardiola is ezt nyilatkozta, illetve a második félidőben szemmel látható volt, hogy Alvés sokat van a középpályán és nem hátulról indul.noname írta:Milyen taktikai felállás volt tegnap?
A meccset nem tudtam megnézni.
3-4-3 vagy 4-3-3?
Egészen más meccseket játszanánk ha nem csak 1 ember lenne képes gólt rúgni rendszeresen a csapatban.sura írta:A 3-4-3 felállás tipikusan támadó jellegű. Ha mégis góltalansággal jár, akkor ennek meg kell találja Pep az okát és ki kell javítani a hibát.
csak ehhez a részhez: nagyon jól tömörült a Getafe, így a srácok nem igazán tudták földön átverekedni magukat, pláne h Messi is gyengébb napot fogott ki. Úgyhogy ésszerű volt behozni Keitát, aki a legjobb fejelő az egész keretből. Látszott is, h mindig felhúzódott centerbe, amikor szélen volt a labda. És ésszerű volt behozni Cuencát is, aki meg láthattuk az elmúlt meccseken, milyen jól ad be. (Mondjuk h miért balra jött először és Pedro jobbra, azt nem tudom) Úgyhogy én a cseréket védeném, más kérdés, h nem nagyon sikerült ezzel pozitív változást elérni.shutterisland írta:ma az ő "teljesítménye" sem volt jobb, mint a csapaté.
a cserék szerintem borzasztóak voltak, amikor gólt kell rúgni, nem hiszem, hogy egy thiago-keita csere segíthet..
Jézusom!FCB_gábor írta:
pont az új felállás és taktikai malőrök miatt van a csapat 6 pontos hátrányban
a 3 védős, ívelgetős, focit megreformáló agymenéseit tartogassa csak a következő csapatainak
az eddigi játékkal semmi gond nem volt, ha neki nem elég kihívás békén hagyni a bevált rendszert(amit persze tökéjre fejlesztett) és csak motiválni a játékosokat, akkor akár mehet is
pont az új felállás és taktikai malőrök miatt van a csapat 6 pontos hátránybanshutterisland írta:nem a "süllyedő hajó" effektusra céloztam, hanem arra, hogy ha ez a csapat elkezd egyszer hanyatlani (remélem ez a mostani nem annak a kezdete..) akkor nem tudom, hogy képes lesz e új taktikát, felállást, motivációkat keríteni, hogy újra a csúcsra emelhessen minket
Pont nem az az ember,aki amiatt lépne le mert nem nyerünk semmit. Viszont ha azt látja a csapaton, hogy ő már nem tudja megújítani,és lelkesíteni őket, (ami persze ahhoz vezethet,hogy nem nyerünk semmit,de nem feltétlen) akkor elmegy. Ahogy már mondta.shutterisland írta:
én kedvelem pep-et, de kíváncsi vagyok arra, hogy ha esetleg beüt a krach, és ne adj isten trófea nélkül zárjuk az évet, le fog e lépni.
szerintem igen.
Kíváncsi lennék kire gondolt! Mourinhot biztos ami biztos egyből elvetette!