2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amíg nem talál Milánóban egykét partyarcot, addig nem lehet gond, de ha találkozik pl. Adrianoval, akkor ki tudja...Messa írta:Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, én hatalmas megkönnyebbülést érzek, hogy távozott. Nem izgulunk többet, hogy mikor bulizik, mikor nem jár el edzésre, utóbbi időben abszolút csak nyűg volt. Gondolom a Milanban majd nem lesz ilyen, hisz bizonyítani akar, de azért remélem, hogy újra játékba lendül, mégha nem is annyira, mint nálunk fénykorában.
köszi szépen!!ezt a cikket nem is láttam EurobarcanDaveN írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8199Kaka10 írta:Valaki tudna egy lkinket amin a gálameccs van messi ellen??
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=470
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8199Kaka10 írta:Valaki tudna egy lkinket amin a gálameccs van messi ellen??
Persze értem,csak ha padozik akkor semmi esélye bizonyítaniBarcaforever írta:Én nem a milan engedélyezésére gondoltam.Inkább a bizonyítás szóra fókuszáltam.
Nemtudom. Szerintem Kaká-Dinho nem fér egy csapatba..Barcaforever írta:Kérdezem én: van más esélye?bnorbi82 írta:Szerintem már az Olimpián bizonyít, ha elengedi a Milan.![]()
Az NSO-n van egy cikk ezzel kapcsolatban, és a Milan engedélyezi számára az olimpián való részvételt.Barcaforever írta:Kérdezem én: van más esélye?bnorbi82 írta:Szerintem már az Olimpián bizonyít, ha elengedi a Milan.![]()
Kérdezem én: van más esélye?bnorbi82 írta:Szerintem már az Olimpián bizonyít, ha elengedi a Milan.
bnorbi82 írta:Attól mert Te a Barcában ismerted meg, nem kellene többesszámban beszélned. Mit kellett volna üzennie? Hogy köszi, hogy elküldtetek?Attya írta: Köszi az infót, okos!!! Hol lett aranylabdés, hol ismerte + mindenki?? Segitek, Barcalonaban!!! De ez mind lényegtelen, az számít, h 1 szót nem üzent a Barca Drukkereknek! Ennyit ér!!
Érdekes módon, mikor itt volt, akkor meg azt nyilatkozta hogy sehol sem érezte még ilyen jól magát, mint Barcelona-ban. Innen szeretne visszavonulni, nem is gondol arra hogy egyszer máshol játszon. AKKOR MOST EZ MIIIIIIIIIIIIIII?matyi02 írta:Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."
Értem én is persze! Csak arra akartam kilyukadni, hogy nyilatkozni lehet bármit...robbyt írta:Nem akarom védeni,de valszeg úgy értette azt,hogy örül a milánnak,hogy azért egyáltalán nem volt biztos az odaigazolása,hisz a vezetés jóindulatán is múlt,hogy elengedték!
"Szeretnék a Barcában maradni, ez a vágyam, Ronaldinho vágya."matyi02 írta:Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."
Aha, csak nehogy az legyen a vége, h csak Pato meg Kaka fog 1ütt játszani, Dinho meg melegiti a padot nekik.matyi02 írta:Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."