Ronaldinho Gaúcho #4
Nem tudom, a Milanban mennyire fog beférni, aztán ha netán padoztatnák, akkor hamar megunhatja szvsz.

Üdv mindenkinek!
Milan szurkolo vagyok, és látom,h megosztotta a társaságot Ronaldinho átigazolása, ugyanugy mint nálunk!
Azért regisztráltam ide mert kiváncsi vagyok más nagy csapatok szurkoloinak véleményére is, nem kivánok feszültséget szitani és nem is fogok akkor sem, hogy ha nem a nekem tetszö hangnemben szoltok a csapatomról!
Inteligens, normálisan módon kivánok veletek beszélgetni, játékosokról csapatokról edzőkről!
Az én véleményem az,h hiba volt elengedni R10-et, és pláne bagóért, ha ugy vesszük nem is olyan rég még 120 milla volt a kivásárlási ára..
Remélem nálunk összeszedi magát és legalább olyan jól fog játszani mint a Barcelonában tette és nem Rivaldo pályafutását fogja bejárni, bár ö idösebben jött hozzánk!
Milan szurkolo vagyok, és látom,h megosztotta a társaságot Ronaldinho átigazolása, ugyanugy mint nálunk!
Azért regisztráltam ide mert kiváncsi vagyok más nagy csapatok szurkoloinak véleményére is, nem kivánok feszültséget szitani és nem is fogok akkor sem, hogy ha nem a nekem tetszö hangnemben szoltok a csapatomról!
Inteligens, normálisan módon kivánok veletek beszélgetni, játékosokról csapatokról edzőkről!
Az én véleményem az,h hiba volt elengedni R10-et, és pláne bagóért, ha ugy vesszük nem is olyan rég még 120 milla volt a kivásárlási ára..
Remélem nálunk összeszedi magát és legalább olyan jól fog játszani mint a Barcelonában tette és nem Rivaldo pályafutását fogja bejárni, bár ö idösebben jött hozzánk!
forza milan!
Amíg nem talál Milánóban egykét partyarcot, addig nem lehet gond, de ha találkozik pl. Adrianoval, akkor ki tudja...Messa írta:Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, én hatalmas megkönnyebbülést érzek, hogy távozott. Nem izgulunk többet, hogy mikor bulizik, mikor nem jár el edzésre, utóbbi időben abszolút csak nyűg volt. Gondolom a Milanban majd nem lesz ilyen, hisz bizonyítani akar, de azért remélem, hogy újra játékba lendül, mégha nem is annyira, mint nálunk fénykorában.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, én hatalmas megkönnyebbülést érzek, hogy távozott. Nem izgulunk többet, hogy mikor bulizik, mikor nem jár el edzésre, utóbbi időben abszolút csak nyűg volt. Gondolom a Milanban majd nem lesz ilyen, hisz bizonyítani akar, de azért remélem, hogy újra játékba lendül, mégha nem is annyira, mint nálunk fénykorában. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
köszi szépen!!ezt a cikket nem is láttam EurobarcanDaveN írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8199Kaka10 írta:Valaki tudna egy lkinket amin a gálameccs van messi ellen??
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=470

Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
-
- Jugador del Barça
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8199Kaka10 írta:Valaki tudna egy lkinket amin a gálameccs van messi ellen??
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=470
Valaki tudna egy lkinket amin a gálameccs van messi ellen??
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
-
- aka Game90
Sajnálom, hogy elment és pont a Milanba...
Neki teljes szívből szurkolok, hogy nyerje vissza a régi formáját, viszont a Milant utálom.
(Ezek a brazilok mindig elbsszák a pályafutásukat...Ronaldo, Adriano, Ronaldinho...
)
Viszlát Ronaldinho!

(Ezek a brazilok mindig elbsszák a pályafutásukat...Ronaldo, Adriano, Ronaldinho...

Viszlát Ronaldinho!
[quote="Boixos"]tényleg nem kell indulatoskodni a gyerekkel kapcsolatban, még ha amúgy el is férne esetleg az ilyen megnyilvánulás.
ezek a játékosok beszélnek sok mindent össze vissza, ráadásul a médiák még olyan dolgokat is a szájukba adnak, amiket soha az életben nem mondtak ki. lehet arról beszélni, h ki, mennyire szeret egy klubot, a lényeg az, h mit csinál ott. ha vkinek tényleg a "szíve közepe" vmelyik csapat, akkor az nem tiplizik le onnan némi agonizálás után, hanem ha a szárnyalás után rosszabbul megy neki, akkor összeszedi magát és bizonyít addig, amíg ki nem utalják számára a névreszóló járókeretet.
az ilyen kaliberű gyerekek az igazi ikonok, az igazi példaképek.
ilyen nálunk puyol és xavi, ilyen a madridban raul, ilyen a romában totti, a milanban maldini, az interben javier zanetti, a púposoknál del piero stb.
ronaldinho nem ilyen.
ennyi.[/quote]
teljes mértékben egyetértek veled! bár nem lehet tudni, hogy mi van a háttérben! xavinak és puyolnak örök szerződést ajánlanák, mint a madrid raulnak és casillasnak!
ezek a játékosok beszélnek sok mindent össze vissza, ráadásul a médiák még olyan dolgokat is a szájukba adnak, amiket soha az életben nem mondtak ki. lehet arról beszélni, h ki, mennyire szeret egy klubot, a lényeg az, h mit csinál ott. ha vkinek tényleg a "szíve közepe" vmelyik csapat, akkor az nem tiplizik le onnan némi agonizálás után, hanem ha a szárnyalás után rosszabbul megy neki, akkor összeszedi magát és bizonyít addig, amíg ki nem utalják számára a névreszóló járókeretet.
ilyen nálunk puyol és xavi, ilyen a madridban raul, ilyen a romában totti, a milanban maldini, az interben javier zanetti, a púposoknál del piero stb.
ronaldinho nem ilyen.
ennyi.[/quote]
teljes mértékben egyetértek veled! bár nem lehet tudni, hogy mi van a háttérben! xavinak és puyolnak örök szerződést ajánlanák, mint a madrid raulnak és casillasnak!
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Persze értem,csak ha padozik akkor semmi esélye bizonyítaniBarcaforever írta:Én nem a milan engedélyezésére gondoltam.Inkább a bizonyítás szóra fókuszáltam.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én nem a milan engedélyezésére gondoltam.Inkább a bizonyítás szóra fókuszáltam. 

- DaNNy
- Jugador d'estrella
Nemtudom. Szerintem Kaká-Dinho nem fér egy csapatba..Barcaforever írta:Kérdezem én: van más esélye?bnorbi82 írta:Szerintem már az Olimpián bizonyít, ha elengedi a Milan.![]()

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az NSO-n van egy cikk ezzel kapcsolatban, és a Milan engedélyezi számára az olimpián való részvételt.Barcaforever írta:Kérdezem én: van más esélye?bnorbi82 írta:Szerintem már az Olimpián bizonyít, ha elengedi a Milan.![]()

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Kérdezem én: van más esélye?bnorbi82 írta:Szerintem már az Olimpián bizonyít, ha elengedi a Milan.

-
- Llegenda del Barça
tényleg nem kell indulatoskodni a gyerekkel kapcsolatban, még ha amúgy el is férne esetleg az ilyen megnyilvánulás.
ronaldinho nem ilyen.
ennyi.
ronaldinho nem ilyen.
ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Attya
- Jugador d'estrella
bnorbi82 írta:Attól mert Te a Barcában ismerted meg, nem kellene többesszámban beszélned. Mit kellett volna üzennie? Hogy köszi, hogy elküldtetek?Attya írta: Köszi az infót, okos!!! Hol lett aranylabdés, hol ismerte + mindenki?? Segitek, Barcalonaban!!! De ez mind lényegtelen, az számít, h 1 szót nem üzent a Barca Drukkereknek! Ennyit ér!!
Eléggé értelmetlen és tájékozatlan vagy!!! Elöször is 2002-ben ő csak a 3ik számú csillag volt a brazil válogattotban ronaldo és rivaldo mögött!! 2szor pedig IGENIS a Barcaban lett sztár!!!! Az igaz, h én is csak a vb-n figyeltem fel rá ( angolok elleni gólja ), elötte nem naon figyeltem de a Roni "fánok" 90 % Katalóniában ismerte + és szerette +!!! Lehet, h te már elötte bálványoztad de sokmindeki nem!!!! Itt lett milliárdos és szupersztár, ennyi!! 3szor pedig ő kényszerítette ki a vezetőségből azt, h eladják ( pia, buli, nők/férfiak

"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Mihu
- Director del Fútbol
Érdekes módon, mikor itt volt, akkor meg azt nyilatkozta hogy sehol sem érezte még ilyen jól magát, mint Barcelona-ban. Innen szeretne visszavonulni, nem is gondol arra hogy egyszer máshol játszon. AKKOR MOST EZ MIIIIIIIIIIIIIII?matyi02 írta:Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."

Már eleve felhúzott az a hír hogy mindenképpen búcsúmeccset akarnak neki. Aztán jöttem ebbe a topicba, ahol láttam a nyilatkozatát. Egyébként is azt akartam leírni hogy sz.rt az egész klubra 2 éven keresztül, dedikált mezt küld Berlusconinak, és akkor még mi nyaljuk ki a s.ggét?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2008.07.16. 18:46:57-kor.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Értem én is persze! Csak arra akartam kilyukadni, hogy nyilatkozni lehet bármit...robbyt írta:Nem akarom védeni,de valszeg úgy értette azt,hogy örül a milánnak,hogy azért egyáltalán nem volt biztos az odaigazolása,hisz a vezetés jóindulatán is múlt,hogy elengedték!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fUtBoLiStA 2008.07.16. 18:45:49-kor.
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
"Szeretnék a Barcában maradni, ez a vágyam, Ronaldinho vágya."matyi02 írta:Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."
Számomra egyre szavahihetőbb...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Llegenda del Barça
klubváltásoknál mindig erősen igénybe vannak véve a nyelvizmok, legalábbis néhány zsugásnál. ezért nem kell túl sok érzelmet pazarolni ezekre a munkavállalókra.
ez van.
ez van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Aha, csak nehogy az legyen a vége, h csak Pato meg Kaka fog 1ütt játszani, Dinho meg melegiti a padot nekik.matyi02 írta:Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."

- Blaugrana10
- Barça B
Itt most egyesek azt hiszik, hogy a Barcelona nem csapat Ronaldinho nelkul. Pedig csapat, csodalatos csapat, a vilag legjobb csapata
En is sajnalom tiszta szivbol, hogy elment, kedvenc jatekosom volt es csak volt, mert en a Barcat szeretem, magat a klubbot es nem csak a benne jatszo legjobb jatekosokat
Sok sikert Ronaldinho a tovabbiakban, koszonjuk, hogy csodalhattunk!!! Nekem roszul esett, sot csalodtam benne, ez a hozzaallas nem volt szep tolle!!! Na de nem szeretni nem tudom, hiszen egy legenda volt a Barcaban!!! Forca Barca mind halalig es azon is tul

- matyi02
- Entrenador del Barça
Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."