2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez az ember egyszerűen pofátlan. Kiváltságos helyzetben érzi magát és ezzel most visszaél. Egy alapszabály, hogy soha ne szarj oda, ahonnan eszel. Nem tudom, hogy milyen vélt vagy valós sértődöttség vezéreli ezt a gusztustalan pénzhajhászást nála, de nálam most hatalmas fekete pontot kapott (nem mintha ez bármit is jelentene:)) Valaki nagyon felpiszkálhatta a háttérből, vagy valamilyen más konfliktus lehet még a csapaton belül, ami indokolhatná a konokságát, de nehéz megérteni a gondolkodásmódját. Mindenesetre az én véleményem továbbra is az, hogy drága zsoldoshadseregre nincs szükség. Akármennyire is kulcsposzt az övé, ha semmilyen más motivációt nem talál magának a Barca-ban a pénzen kívűl, akkor szvsz nincs itt helye már.pantokrator007 írta:Sziasztok
http://www.totalbarca.com/2011/news/the ... 1-01-2011/
Alves nemet mondott az utolsó ajánlatra...
nem tudom mennyire hivatalos, de annak tűnik
Ha már a saját neveléseket említed, és a jobbhátvéd posztot, akkor Martín Montoya lehet az ász. Viszont ő még nem tart ott, hogy egyáltalán csereként is pályára léphessen olyan gyakran a nagyoknál, mint most Thiago teszi. Neki is több lehetőség kéne, megnézni, hogy teljesít, de ahogy emlékszem, a B csapatban alapember Luis Enrique-nél.zsoltfree írta:Ezért is a legjobb ha van egy saját nevelésű Messi, Ini, Xavi, stb.........., mert ők nem mennek más klubokba, nem kérnek horror fizukat, nekik ez több mint egy klub.
Egyszerűen nem ismered el ezt a játékost, pedig csapatunk egyik leghasznosabb tagja a támadójáték szempontjából. Ha nincs Alves, akkor nincs dinamika. (Mondjuk utolsó mondatod alapján értem, hogy miért nem ismered el: de a szimpátiával nincs mit kezdeni, az érzelmi alapokon nyugszik). Jelenleg 1 embert tudnék elképzelni, aki hasonló szinten tudna produkálni: s az Maicon, aki végképp nem az "ingyen kategória".LG írta:Sztem nem kéne ilyen derűsen látni. Nincs semmi gond szted azzal, h Messi után a második legnagyobb fizetést akarja a csapatban? Mire föl kapna többet ő mint Xavi v. Iniesta? Még viccnek is rossz. Az a fizetés, amit a klub kinál neki, tehát pl. Puyollal, Villaval keresne egy szinten, sztem még az is sok neki, e két játékost is jobbnak ér értékesebbnek tartom a klub számára, mint Alvest. Sztem a klub nagyon jó indulatú vele, ne éljen már ezzel vissza. Én sosem szerettem, most meg végleg kihúzta a gyufát.
senkialfonz40 jobban megfogalmazta mint én!LG írta:Sztem nem kéne ilyen derűsen látni. Nincs semmi gond szted azzal, h Messi után a második legnagyobb fizetést akarja a csapatban? Mire föl kapna többet ő mint Xavi v. Iniesta? Még viccnek is rossz. Az a fizetés, amit a klub kinál neki, tehát pl. Puyollal, Villaval keresne egy szinten, sztem még az is sok neki, e két játékost is jobbnak ér értékesebbnek tartom a klub számára, mint Alvest. Sztem a klub nagyon jó indulatú vele, ne éljen már ezzel vissza. Én sosem szerettem, most meg végleg kihúzta a gyufát.Bob_Marley írta:Valamilyen szinten érthető Alves "tökölése"
Én biztos vagyok benne, hogy sikerül majd megegyezni!
Úgy gondolom ha lenne csapaton belüli sorrend Top 5ben mindenféleképpen benne van, s ezt szerintem ő is érzi, s látjuk is az odaadó munkáját!És ezt a fizetésében is szeretné elérni!Ezzel szerintem az ég egy adta világon semmi gond nincs!P
Persze van a túloldal is, hogy a vezetésnek meg kellene azt a bizonyos nadrágszíjjat húzni!Ez egy faramuci helyzet, ezért is tart ilyen sokáig a "dolog"!
De Alves szerintem tudja, hogy a karrierje szempontjából is a legmegfelelőbb a klub!
Nem lesz itt gond, csak el kell adni a SPORT-ot is valaohgy
Szerintem ezt még nem jelentheted ki, mert csak annyit tudsz az egész hercehurcáról, amit mi is, tehát nagyjából semmit. Bár a szabad véleményformáláshoz mindenkinek joga van!:-)LG írta:Ha marad is Alves, én már ezek után nem fogok tudni ugyanúgy tekinteni rá, mint előtte. Teljesen leírta magát nálam.
Sztem nem kéne ilyen derűsen látni. Nincs semmi gond szted azzal, h Messi után a második legnagyobb fizetést akarja a csapatban? Mire föl kapna többet ő mint Xavi v. Iniesta? Még viccnek is rossz. Az a fizetés, amit a klub kinál neki, tehát pl. Puyollal, Villaval keresne egy szinten, sztem még az is sok neki, e két játékost is jobbnak ér értékesebbnek tartom a klub számára, mint Alvest. Sztem a klub nagyon jó indulatú vele, ne éljen már ezzel vissza. Én sosem szerettem, most meg végleg kihúzta a gyufát.Bob_Marley írta:Valamilyen szinten érthető Alves "tökölése"
Én biztos vagyok benne, hogy sikerül majd megegyezni!
Úgy gondolom ha lenne csapaton belüli sorrend Top 5ben mindenféleképpen benne van, s ezt szerintem ő is érzi, s látjuk is az odaadó munkáját!És ezt a fizetésében is szeretné elérni!Ezzel szerintem az ég egy adta világon semmi gond nincs!P
Persze van a túloldal is, hogy a vezetésnek meg kellene azt a bizonyos nadrágszíjjat húzni!Ez egy faramuci helyzet, ezért is tart ilyen sokáig a "dolog"!
De Alves szerintem tudja, hogy a karrierje szempontjából is a legmegfelelőbb a klub!
Nem lesz itt gond, csak el kell adni a SPORT-ot is valaohgy
mondjuk ez így nem teljesen igaz, mert Messi ha jól tudom 12 milliót keres évente, ő keresi a legtöbbet a keretben, nem mintha nem érdemelné meg, de szerintem azért túlzászsoltfree írta:
Ezért is a legjobb ha van egy saját nevelésű Messi, Ini, Xavi, stb.........., mert ők nem mennek más klubokba, nem kérnek horror fizukat, nekik ez több mint egy klub.
A Citynek kell eladni, ők vannak olyan hülyék, h sokat adjanak érte...Mihu írta:...