Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
konkrétan senki nem kellene, mindenhova meglennénk.S.Agüero írta:Komoly lenne bezsebelni télen a Mina-Coutinho kettőst, nyáron sok dolgunk már nem lenne, 1-2 igazolás nagyjából.
mekkora spílerek voltakcsababarca írta:Albertini és Maxi Lopez, 2005 január.hdavid írta:Sose igazolunk kettőt téli időszakban, legalábbis én, amióta szurkolok nem emlékszem rá.
Albertini és Maxi Lopez, 2005 január.hdavid írta:Sose igazolunk kettőt téli időszakban, legalábbis én, amióta szurkolok nem emlékszem rá.
Sőt, utoljára 2011-ben igazoltunk télen, Afellay-t.hdavid írta:Sose igazolunk kettőt téli időszakban, legalábbis én, amióta szurkolok nem emlékszem rá.
Szerintem nagyon jol értesült a pali, egyébként Guardiolarol olvastam egy könyvet amit ő irt ugyhogy nem tudom mennyir lehet Barca utáló..[/quote]csabimo írta: Amúgy ez a Balague mennyire megbízható? Valaki írta hogy egy Barca utáló feltűnősködő izé.
Szerintem nagyon jol értesült a pali, egyébként Guardiolarol olvastam egy könyvet amit ő irt ugyhogy nem tudom mennyir lehet Barca utáló..MessiNeymarSuarez írta:Remélem nézőként.Sinya22 írta:James Pearce- Klopp expects Coutinho to be available for the Man City game on Jan 14![]()
Amúgy ez a Balague mennyire megbízható? Valaki írta hogy egy Barca utáló feltűnősködő izé.
akkor inkább ÖzilSamper írta:Parejo mennyit is kóstál?
Remélem nézőként.Sinya22 írta:James Pearce- Klopp expects Coutinho to be available for the Man City game on Jan 14![]()
Senki nem jön, és senki nem megy télen.Tivadar6 írta:Ha van itt valaki, akinek van belsös barca kapcsolata, ne tartsa magàban az infót
Egyetértek. Pont olyan ez mint Mathieu vagy Paulinho esete volt, csak tovább tart. Tudják, hogy akarjuk, azt is, hogy úgyis fizetünk a végén, de a sajtó megpróbálja úgy beállítani, mintha nem ez lenne a helyzet.visca el barca írta:simán kinézem ezekből a debilekből h nyáron megint odaállunk majd egy 80+20-alCestus írta:Nem is lesz már nyáron próbálkozva szerintem, ha most nem jön össze. A VB után beszállnak a pénzesek, mi meg kiszállunk, megyünk Ander Herreráért meg Mütyiraniánért.
simán kinézem ezekből a debilekből h nyáron megint odaállunk majd egy 80+20-alCestus írta:Nem is lesz már nyáron próbálkozva szerintem, ha most nem jön össze. A VB után beszállnak a pénzesek, mi meg kiszállunk, megyünk Ander Herreráért meg Mütyiraniánért.