Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen ebben igazad van, h egyre ritkábbak az egyéniségek a futballban és értem ezt arra, h a játékuknak legyen egyénisége. Sajnos.gergo9 írta: Kanty!
Touré nem váratlan dolgokat tudott húzni hanem egyéniség volt ahogy a benga csoki 1vs1ezett vagy elpuszította az ellen teljes kpályáját. Őt sajnálom egyedül az elment emberek közül.
De ha megnézed nem csak itt hanem mindenhol eltűnt az öncélú/egyénieskedő játék.
Az meg hogy nem vált ki olyan ingereket a siker az csak a három évnek köszönhető. Viszont a kudarc annál többet lásd ezt a topikot.
Nekem se lenne pofám panaszkodni. Jól összefoglaltad. Még mindig tudnak nekem újat mutatni páran,h mibe nem kötnek bele már.d írta:Azért érdekes, hogy ha egy csapat fegyelmezetten játszik, akkor "nem egyéniségek". Nem egyéniség a pattogó, indulatos Valdes? A kemény, agreszív Alves? A csupaszív Puyol? A karmester Xavi? A világ legdurvább szólóira képes Messi? Folytassam?
El vagyunk kényeztetve az van, nehezebben ütik át már az ingerküszöbünket, de ezek a srácok továbbra is remek gyerekek és igenis egyéniségek. A precíz, kidolgozott játék az, ami kicsit olykor szürkének tűnhet, de őszintén szólva lassan 20 évi szurkolás után nekem nincs pofám a 3 év alatt összeszedett 12 kupa mellett panaszkodni. Inkább örülök, majd később lesznek újra egyéniségek, idegbeteg dél-amerikaiak, discozó brazilok, balhés afrikaiak, csonttörő északiak, lepkéző kapusok.
messideco írta: wengeri magasságokba,
...ráadásul Bojan is uezt mondtaSanama írta:Nem védem Ibrát, félre ne értsétek, én csak igazából annyit akartam megjegyezni, hogy a padon ülőkkel Pep nem viselkedik megfelelően. Az alap az,hogy kommunikáció legyen, ez meg nincs meg.
Azok után h lehetne csodálkozni,h ez az Ibra kaliber azt sem bírta ép ésszel,h ne privát kocsival menjen az eseményekre!?Sanama írta: Így viszont ne csodálkozzunk azon sem,ha ezt egy Ibra kaliber nem bírta épp ésszel.
Ez így nem igaz. Mármint nem azért ír alá egy éves szerződéseket, mert nem akar sokáig maradni Azért nem ír alá hosszabb távra, mert nem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy csak azért kell maradnia, mert még élő szerződése van pl 2 évig, de egyébként ő már nem érzi magát motiváltnak, vagy úgy érzi, hogy nincs rá szükség, stb.Ilúvatar írta:Én is szeretném ha sokáig itt maradna, de ez ütközik a Pep nézeteivel... Mármint nem akar sokáig itt maradni (ezért írja alá mindig az egy éves szerződéseket...)
Én is szeretném ha sokáig itt maradna, de ez ütközik a Pep nézeteivel... Mármint nem akar sokáig itt maradni (ezért írja alá mindig az egy éves szerződéseket...), ha érzi hogy nem tud többet adni a csapatnak, lelécel...miihii írta:Én speciel egyáltalán nem reménykedem benne,h Pep itthagyja a csapatot,sőőőt!Sztem sokan,többségben vagyunk azok,akik szívesen elnézegetnénk Ferguson-i terjedelemben a kispadon,ha ilyen szinten tudja tartani a csapatunkat minden téren.