Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Varatrix
Director del Fútbol

2017.09.01. 16:10:39

Messias2 írta:Barça throws the towel and will not sign Coutinho. [sport]

Ennyi volt..
Na akkor jön a töltelék. Alíg várom ki lesz a "mentőöv"...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2017.09.01. 16:10:10

Mondjuk, ha elsőre megértettük volna, h nem eladó a brazil, talán nem kellett volna rá elcseszni az időt :) Pool nagyon komolyan gondolja a dolgot, ha 150 körül se engedik el.

Nem lesz itt semmiféle kedvetlenség meg kispad, megy a kezdőbe, jól is fog játszani, a közönség meg majd tapsol. Meg is érdemli a hülyegyerek (ha valóban jönni akart), nem kell aláírni januárban a magasabb fizuért, és akkor van esélye nyáron távozni, küzdjön csak a BL helyekért pár évig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.09.01. 16:10:42-kor.
Messias2
Director del Fútbol

2017.09.01. 16:04:02

Barça throws the towel and will not sign Coutinho. [sport]

Ennyi volt..
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Barca420
Barça B

2017.09.01. 16:00:03

Messithebest írta:nem lennék meglepve ha Messi is bemutatna nekünk és elmenne a PSG-be vagy a Citybe jópénzért.. akkor legalább lesz 400 millánk stadiont építeni... :roll: #-o
De miért is kapnánk érte ennyit?? Én úgy tudom hogy nyáron ingyen mehet,de lehet hogy tévedek !! De szerintem ha menni akar, akkor őt nem a kivásárlási áráért fogjuk eladni!
davi10
Llegenda del Barça

2017.09.01. 15:56:46

jangamen írta:
Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.
Szerintem sikeres lesz a bizalmatlansági indítvány, október körül Bartoék takarodnak, novemberben aláírja Ő is és Ini is.

A mai napra meg vagy Coutinho, vagy senki.
Igaz, hogy Coutinhora kb. 1% esély maradt, de nem kell ide se Parejo, se Özil.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Messithebest
Director del Fútbol

2017.09.01. 15:52:49

S.Agüero írta:Özilre még 5 évvel ezelőtt igent mondtam volna, én elég jó játékosnak tartom, nála fejben vannak gondok, meg ugye a védekezése. Per pillanat már nekem se kéne, úgyhogy akkor már inkább tényleg ne jöjjön senki. :|
szerintem ő nem lenne rossz, mondjuk egy 4-2-3-1ben, ahol Dembelé van a baloson, ő középen Suarez mögött, Messi meg jobb szélen, de nem fog jönni ő sem, kizárt h 1 nap alatt ezt lerendezzék az Arsenallal, akik szintén nem tudtak igazolni senkit, többek közt ezért nem engedték el Sanchezt sem.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MatyiG
Adminisztrátor

2017.09.01. 15:46:35

Özilre még 5 évvel ezelőtt igent mondtam volna, én elég jó játékosnak tartom, nála fejben vannak gondok, meg ugye a védekezése. Per pillanat már nekem se kéne, úgyhogy akkor már inkább tényleg ne jöjjön senki. :|
Messithebest
Director del Fútbol

2017.09.01. 15:45:06

szóval akkor -Neymar +Dembelé, + a Semedo, Paulinho pakk? ez mind? és ráadásul a tölteléket se tudtuk kiszórni?? szerintem a legjobb az lenne ha most azonnal bejelentené a lemondását Bartomeu és bandája... nevetséges, szánalmas nyár volt ez, nem lennék meglepve ha Messi is bemutatna nekünk és elmenne a PSG-be vagy a Citybe jópénzért.. akkor legalább lesz 400 millánk stadiont építeni... :roll: #-o
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.09.01. 15:39:16

Én a mai naptól nem várok semmit. Komolyan inkább ne jöjjön senki, mert abba semmi tervszerűség nem lesz, csupán tűzoltás, és a pánikhangulat csökkentése.
A felmerültek közül Coutinhonak tudtam volna örülni, de tuti nem jön, másrészt ha hajlana rá a Pool, hogy elengedje őt, úgy megfejnének minket, hogy soha a büdös életben nem termelnénk ki a vételárat. Szerintem kb 150-160 + bónuszok lenne a matek. Jó a srác, szimpi, de ennyit nem ér.
Mahrez a mai árak mellett kb 50 lenne, én nem látom értelmét. Ügyes, lehet beválna, de akkor inkább már erőltessük Deut, ha visszahoztuk, vagy toljuk feljebb Vidalt.
Lemar (bocs, ha nem így kell írni), ügyes srác, Monacoban kitűnt, de reálisan kb 30-40 között kérhetnének érte maximum. 90-et nem ér ős sem.
Valenciait meg nem akarok látni a keretben...
Szóval inkább ne jönnön senki, Ernő csinálja a legjobb tudása szerint a csapatépítést, a keret közelébe ne engedje azokat, akikre nem számít, és itt maradtak koloncnak. A háttérben meg szépen söpörjék le a vezetőségünket. Bartonak ha lenne töke lemondana, de tuti az lesz, hogy beáldozza Robertet, mint anno Zubit beáldozták (nem mintha Robert nem szolgált volna rá)

Összességében ebből az átigazolási szezonból tanulnia kell - remélhetőleg - az új vezetőségnek:
- egyrészt tervezni kell előre, nem csak kapkodva igazolni. Itt már rég meg volt az edző, július 12-re kész keretet akart. Szeptember 1 van és még bízunk a csodában. Mi a francot csináltak az eddig??? Itt a fórumon mindenki tudta hova kell igazolni. Miért a megszerezhetetlenre mennek rá? Figyelni kell ki lehet jó, vizsgálni mennyi idő van a szerződéséből, rávenni, hogy ne hosszabbítson, akkor simán el lehetne hozni bárkit földhöz ragadt áron!
- nem tudom tartós-e a jelenlegi inflálódás a fociban, vagy jövőre lejjebb ereszkednek az árak, de jobban kell figyelni saját fiainkra. Itt volt Samper. Mivel rosszabb, mint Gomes ? Mégis őt adtuk kölcsön, a portugál meg itt fog lazsálni egy évig még 5 millióért.
- be kell fejezni ezt a felesleges brutál fizetés osztogatását. Aki rászolgált, az megérdemli. De eladhatatlanná teszünk középszerű játékosokat, mert túlfizetjük őket. Egy Arda vagy Gomes hogy kereshet ennyit? De Matyi is túl volt fizetve. Kevesebbért (jóval kevesebbért) senki nem szívesen áll odébb, ha igen, akkor olcsóbban kell adnunk!
- fel kell vennünk a kesztyűt a paicon. Be kell fejezni ezt a "mi a Barca vagyunk", "xy-t odaadjuk ingyen, mert sokat tett a klubért..." dolgokat. Ez üzlet! Nem mondom, hogy szép, amit pl a Pool csinált, de mindennek ára van. Mi odaadunk ingyen vagy fillérekért játékosokat, többnyire kölcsönbe tudunk értékesíteni, vagy az előbbi ok miatt úgy sem. Ha valakinek kell a játékosunk nyúljon a zsebébe. Kell egy normálisan működő és szervezett menedzsment, aki képes ezt intézni. Láthattuk milyen a jelenlegi keretünk. Olyan mint július 12-dikén. Közel sincs kész, tele felesleges emberekkel. Óriási bevétel kiesés ez a klubnak. (Bár én biztos vagyok benne, hogy az ingyen vagy áron aluli igazolásoknál Barto zsebébe megy egy kis kenópénz, hogy áron alul engedjen el valakiket)
- meg kell találni az összhangot edző és vezetőség között az igazolások terén. Nem azt mondom, hogy tele legyen a pad fiatallal, de az edző hóbortja miatt ne igazoljunk már felesleges játékosokat. Idén mintha megfordult volna a kocka: korábban LE szinte mindenkit megkapott akit kért, szinte mindenkit áron felül. Külön az ő kérésére jött Matyi, Gomes, Paco, Rakitic, Bravo... van aki bevált, van aki nem, de így nem lehet. Idén meg azt látom, hogy szegény EV azt sem tudja kikkel dolgozik a jövőben. Hozzuk Paulinhot, azt sem tudja ki az. Gí is tele a középpálya, de hozunk még egyet. Elvileg volt olyan hír, hogy akarja Inigot, de nem kapta meg, tetszett neki Seri, de megvétózták...idén mintha a vezetőség meg akarta volna mutatni ők milyen jól tolják ezt az igazolási időszakot. Bizonyítottak! El lehet távozni!!!

Bízom benne, hogy EV valami csodát tesz a középpályánkkal, Messi nem veszíti el a hitét, és elől Suarez belövi helyzetei felét, Dembelé mg hamar felveszi a ritmust. Akkor talán pályán versenyben lehetünk.
Cestus
Director del Fútbol

2017.09.01. 15:36:03

Özil, Parejo... minden pénzt megadnék, hogy megtudjam, Bartomeu honnan [auto_cenzúra] ki ezeket a neveket, miért pont rájuk van szükség? 1001 játékos van, akit logikusabb lenne helyettük leigazolni, de ezeknek a világ minden táján lehet egy n+1-edik üzleti partnerük, akinek megveszik a legtehetségtelenebb játékosát túlárazva, hogy nyalizzanak.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.09.01. 15:23:30

Cestus írta:Azt írja Aguilar, hogy a Liverpool nem akar tárgyalni a Barcelonával, a vezetőségünk nem tudja, mit csináljon. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
egyre több forrástól jön az info h teljesen esélytelen lett coutinho.

most már én is csak abban reménykedem, hogy nem dobnak el gyorsan 50-100 millát ilyen parejo özil féle selejtekre...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.09.01. 15:20:11

vinszentvega írta:Azt se nagyon értem, hogy a Liverpool mit gondol... Coutinho személyében, lesz most egy kedvetlen játékosuk. Aki valószínűleg kegyvesztett lesz majd.( lehet még a lelátóra is kiteszik?) Senki sem szeret olyan helyen dolgozni, ahol már nem szeretne lenni viszont nem engedik el másik melóhelyre...
Lehet ezzel be is tesznek a karrierjének :?: :?:
Jövőre eladják az MUnak 60 ért vagy a Juvenak 40 ért, mert lehet gyenge szezont fut a hangulat miatt.

Bár Suarezt sem adták aztán milyen jó szezont futott utána.
Csak is Puyol
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.09.01. 15:17:52

Azt se nagyon értem, hogy a Liverpool mit gondol... Coutinho személyében, lesz most egy kedvetlen játékosuk. Aki valószínűleg kegyvesztett lesz majd.( lehet még a lelátóra is kiteszik?) Senki sem szeret olyan helyen dolgozni, ahol már nem szeretne lenni viszont nem engedik el másik melóhelyre...
Lehet ezzel be is tesznek a karrierjének :?: :?:
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Kubla9
Capitá del Barça

2017.09.01. 15:16:14

Ide jutottunk hogy a világ legnagyobb egyesületét bohócnak nézik a kretén vezetősége miatt. =D> =D> =D> =D>
Cestus
Director del Fútbol

2017.09.01. 15:12:39

Azt írja Aguilar, hogy a Liverpool nem akar tárgyalni a Barcelonával, a vezetőségünk nem tudja, mit csináljon. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"It is what it is."

Chino
Llegenda del Barça

2017.09.01. 15:09:41

vinszentvega írta: És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
Én is, sok más itteni szurkolóval egyetemben átéltem ezeket az érákat, de a helyzet egész más az akkorihoz képest. Nyilván mindenki szurkolni fog, de az nem egyenlő azzal, hogy rengeteg dolgot elcsesztek és nem csak ezen a nyáron. Holott lehetőség lett volna javítani a helyzeten. Ha transferbant kapunk vagy hasonlók, természetes, hogy nem ilyen lenne a hangulat. De könyörgöm van a csapatban min. 7-8 létszám feletti játékos és még kölcsönbe se tudják adni őket, a középpályára sem most hirtelen kellett volna valaki, legalább 2 ha nem több éve a levegőben lóg és helyette horror áron Gomesek jönnek. Ezzel együtt nagy ívbn teszünk az utánpótlásra. Veszünk egy Paulinhot, hogy az elnök tömje a zsebét, és egy nagyon tehetséges saját nevelésű fiatalt inkább elzavarunk, akinek olyan szíve lehet, mint nem sok Barca játékosnak. Ott van pl. Alena. Mikor fog ő lehetőséget kapni. Megy a süllyesztőbe.
De lehetne sorolni az elcseszett dolgokat, amiket nem kis lehetőség volt elkerülni.

Miért örüljünk, ha szisztematikusan építik le azt a csapatot, aminek szurkolunk. Irigylem a felfogásod, én sem temetem a csapatot, de reálisan kell látni, az pedig jelenleg nem sok örömre ad okot.
Forca Barca!!!!
jangamen
Jugador del Barça

2017.09.01. 15:07:45

Nyiri81 írta:
Ha nem megy a szekér akkor máris húzni kell elfele?(
teljesen jogos amiket írsz, egy dolog hibádzik: a "máris" hiányzik a forgatókönyvből. A máris, az most lett volna. Jövő ilyenkor már minden lenne, csak máris nem.
Cestus
Director del Fútbol

2017.09.01. 15:07:19

Tromort77 írta:
visca el barca írta:még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek :lol:
De hiába nem rb, még mindig többre képes mint Vidal.
Semedo kezdő jobbhátvéd, SR meg akkor lehetne több posztra is csere. Amúgy nem hinném, hogy jutna neki elég perc.
Meg ott van még Mascherano is. Semedo szerintem úgy is kezdő lesz általában, és sokkal nyugodtabb vagyok, ha Masche játszik jobbhátvédet Vidal helyett.
"It is what it is."

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.09.01. 15:03:25

vinszentvega: Szurkolni kell, volt a jelenleginél rosszabb is, és lesz is, de ez nem azt jelenti hogy önként kéne lezülleszteni a csapatot, ahelyett hogy megerősítenék és kupákra esélyessé alakítanák 1-2 minőségi igazolással...
Elvégre ez foci, és minden csapat a címekre hajt, nem pedig "hogyan tegyünk EL selejtezős csapattá egy korszakos csapatot" című játék...

Majd ha olyan csapatunk lesz idővel amelyik arra hivatott hogy egy EL főtáblát kivívjon akkor majd az lesz, és aki hű a klubhoz az ugyan úgy szurkolni fog, de ez nem jelenti azt hogy tönkre kell tenni az elmúlt tizen akárhány év legkorszakosabb csapatát.

Nyiri81:Sok hullámvölgynél itt maradt, de nem sokallhat be attól, hogy folyamatosan földöntúli teljesítményt kell nyújtania, ami arra elég hogy ne februárban hanem április végén dőljön el a bajnokság a kárunkra, mert képtelen a vezetőség normális társakat igazolni?
Te is munkát váltanál, ha egy nagycégben neked kéne mindent intézni, úgy hogy folyamatosan az összes alkalmazott inkompetens és még egy dokumentumot sem tud kinyomtatni...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A2A976F

A mostani szezon jó eséllyel ilyen lesz...

Teljesen meg fogom érteni Messit, ha jövőre lelép, remélem leváltják Bartoékat és akkor meggondolja magát, és kompetens módon erősítjük meg a csapatot.
Tromort77

2017.09.01. 14:59:26

visca el barca írta:még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek :lol:
De hiába nem rb, még mindig többre képes mint Vidal.
Semedo kezdő jobbhátvéd, SR meg akkor lehetne több posztra is csere. Amúgy nem hinném, hogy jutna neki elég perc.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.09.01. 14:57:30

jangamen írta:
Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.
Ha Messi lelép jövőre, az ugyanolyan szegénységi bizonyítvány neki, mint a mostani helyzet a vezetőségnek.

Ha nem megy a szekér akkor máris húzni kell elfele? Nagyon sokat köszönet a barcanak, ahogy mi is neki. Ahogy már írtam, nem csak a vezetőségről szól ez. Szurkolók is vannak. Én is váltsak csapatot, mert gáz a helyzet?

Én nem bírom CRt de évekig szívtak. Bajnokság semmi. Tíz év után nyertek újra csak BLt. Mégsem ment el.

Mondjuk Messi már a válogatottban is behisztizett egyszer. Simán benne van hogy emiatt elmegy. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2017.09.01. 15:00:08-kor.
Csak is Puyol
visca el barca
Presidente del Barça

2017.09.01. 14:56:23

még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2017.09.01. 14:55:10

Valencia and Barcelona are currently negotiating for Aleix Vidal. [@ValEcoDeportes]

Ha ez nem jelentené azt, hogy tárgyalunk Parejo-ért akkor komolyan örülnék neki.
Szimpatikus srác, de nem Barca szint. Konkrétan nem tud védekezni.
lics
Jugador d'estrella

2017.09.01. 14:54:39

Midentől függetlenül 2játékost látok akivel meglephetnem minket éjfél előtt. Seri Mahrez mást nemtudok elképzelni. Ha senki nem jön akkor nálam egyértelmű a dolog. Bartomeu tudja, hogy vége a dalnak annyi pénzt lop ammennyit nem szégyell és nemfoglalkozni igazolással semmivel lelép/leléptetik.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.09.01. 14:51:02

vinszentvega írta:
Stalkyard írta:Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".
:D
És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
Nem, de ember egy fórumon hagy lehessen már kifejezni ha nem vagy elégedett. Köszönöm. :D Továbbiakban nem vennék részt ebben a magasröptű eszmecserében.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése