Zozzy 5 írta:
hát én meg nem vagyok biztos benne. az h a B csapatban meg a Celtában mit csinált nem releváns arra nézve h a világ top klubjának kezdő csapatában, a lehető legnagyobb elvárások mellett mit tud hozni. celtában senki nem veszi észre a gyengébb meccseit, mert az természetes h egy közepes csapat embere nem váltott világot, az viszont sokkal könnyebben megragad, ha van néhány jó meccse. az h ezekben a klubokban mit csinál arra jó, hogy az ember belevetítse a vágyait, hogy mekkora játékost is neveltünk végre ki Iniestáék után és h úristen milyen király, egy új Alcantara, ebbe így már van valami különleges is....
aztán a valóság meg mindig az volt, hogy amikor egészséges volt, akkor sem rakta egy edző se Rakitic vagy Iniesta elé. beállt, ügyes volt, néha gólt is rúgott, de amúgy meg ő is főleg hátra meg oldalra szeretett passzolni, bőven nem volt a lehetetlen kategória elszedni tőle a labdát és 1-1-ben sem volt az a kimagasló ember. a sérülései meg, hát ja, az pech, azt nem is állítottam, hogy nem lett volna többre hivatott, ha azok nincsenek, és azt is írtam, hogy szívesebben nézném Denis meg AG helyett. de nem kezdő szint akkor se. nekem.
Hát szerintem meg releváns, hogy 20 évesen egy középcsapat húzóembere. Ha annyi rossz meccse lett volna nem játszik majd minden meccsen a liga ligában elég jó számokkal. Az is elég árulkodó, hogy az első két-három mérkőzést még csereként hozta, utána véglegesen beverekedte magát a kezdőbe.
Nem állítom, hogy a gálakezdő tagja és kirobbanthatatlan lenne, de hogy megvan benne a potenciál, hogy nagyon hasznos tagja lenne a csapatnak és ne csak epizódszereplő több, mint valószínű.