Andrés Iniesta
Iniestát is akarta a Juve de ő megmondta hogy nem hajlando a Barca ellen jatszani. CR meg 33 évesen meg mindig 10/10 fizikai állapotba van.wild írta:Ronaldo: "Players my age leave to China, Qatar, etc. but I went to the biggest club of Italy."
Iniesta: "I received multiple offers from European clubs like Manchester City, Juventus, etc. I rejected all of them, just to not face FC Barcelona."
Ettől függetlenül csalódás a távozása mert 1 év még minimum volt benne ezen a szinten és ő is pontosan tudta hogy hatalmas szükség van rá.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Szerintem mind a két nézőpont elfogható, ráadásul Ronaldo azért nem kötődik annyire a Realhoz, mint Ini a Barcához.wild írta:Ronaldo: "Players my age leave to China, Qatar, etc. but I went to the biggest club of Italy."
Iniesta: "I received multiple offers from European clubs like Manchester City, Juventus, etc. I rejected all of them, just to not face FC Barcelona."
Ronaldo: "Players my age leave to China, Qatar, etc. but I went to the biggest club of Italy."
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Ma megjött az Gracias, Iniesta! polóm és kellemes meglepetés hogy sokkal jobban néz ki mint a webshop képen
Méret is király és a kis ajándék is [auto_cenzúra] ami a csomagban volt 
Kár hogy Puyol/Xavi póló már nem lesz

Kár hogy Puyol/Xavi póló már nem lesz
Csak is Puyol
Tuti van valami emögött, Xavi sem véletlenül Katarba ment anno.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Lehet volt már erről szó, de Iniesta döntése mögött van valami kapcsolatépítési "trükk" annak értelmében, hogy az új klubjának a tulajdonosa a Rakuten?
Én nem olvastam erről semmit, vagy esetleg csak ez kézenfekvő volt. Furcsa nekem mindenesetre.
Én nem olvastam erről semmit, vagy esetleg csak ez kézenfekvő volt. Furcsa nekem mindenesetre.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Iniestát bemutatják az új klubjának stadionjában. Jó szomorkodást mindenkinek. 

"It is what it is."
- MatyiG
- Adminisztrátor
MQuCsabi írta:Hogyne beszélne? ...![]()
. Ezen sírok egy hete:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9298470625" target="_blank

Zseniális hangsúlyozás, kiejtés. Like a pro.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Hogyne beszélne? ...
. Ezen sírok egy hete:

"It is what it is."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ezért is volt ott a hangulatjel.hajnesz írta:Ezt szerintem te is tudod, hogy badarság, max jól hangzik.S.Agüero írta: Hát ezt szokták írni arra, aki nem elég ügyes pozitívumként. Ha alacsony, akkor gyors, ha magas, akkor jól fejel és erős.

Közben hivatalos, hogy Japánban folytatja.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Ezt szerintem te is tudod, hogy badarság, max jól hangzik.S.Agüero írta: Hát ezt szokták írni arra, aki nem elég ügyes pozitívumként. Ha alacsony, akkor gyors, ha magas, akkor jól fejel és erős.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Hát ezt szokták írni arra, aki nem elég ügyes pozitívumként. Ha alacsony, akkor gyors, ha magas, akkor jól fejel és erős.hajnesz írta:Ezt mire alapozod?S.Agüero írta:Manapság ha valaki nem elég ügyes a labdával, akkor máris jó fizikumú.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Xavi nyílt levelében említi, hogy a 2006-os BL döntőben, mikor Ini bejött, szűrőként játszott.
Ma megnéztem újra a meccset és tényleg. Nem is emlékeztem rá. És nem is roszul. Igaz, emberelőnyben játszottunk, de nem nagyon engedett ki labdát a lábai közül.
Egyébként ugyan így emberelőnyben jól látszott, hogy mit ér a fizikum: Edmilson, Deco és Van Bommel volt a kezdő középpálya.
Ma megnéztem újra a meccset és tényleg. Nem is emlékeztem rá. És nem is roszul. Igaz, emberelőnyben játszottunk, de nem nagyon engedett ki labdát a lábai közül.
Egyébként ugyan így emberelőnyben jól látszott, hogy mit ér a fizikum: Edmilson, Deco és Van Bommel volt a kezdő középpálya.

Én még a tagadás fázisában járok, nem fogtam még fel.. Akkor lesz nagyon rossz, amikor ősszel nem lesz ott a keretben.
Elmúlt a fiatalkorom Barcája, közben én is sokat öregedtem. Köszönöm Xavi, Puyi és Ini.
Bakker, mi lesz amikor Messi is elmegy..
Elmúlt a fiatalkorom Barcája, közben én is sokat öregedtem. Köszönöm Xavi, Puyi és Ini.
Bakker, mi lesz amikor Messi is elmegy..
- westerngom
- Entrenador del Barça
A hetest Grízesnek tartogatják tavaly óta, elvileg Cou-sem kapta meg pont ezért.Kovbal88 írta: Coutinhonak oda lehetne adni a 8-as mezt vagy a hetest!
Mondjuk így utólag örülök is neki, ha Cou kapja Ini után a nyolcast.
A kettest és a (22-est Abidal) tiszteletére biztos viselte.S.Agüero írta:Alvesé volt a 6-os mez, nem?Ha jól emlékszem Xavi mezét egy évig pihentették, utána kapta meg Denis. Javítsatok ki ha tévedek. Valószínű Ini 8-asával is ez lenne. Rossz lenne máson látni egyből.
Coutinhonak oda lehetne adni a 8-as mezt vagy a hetest!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Alvesé volt a 6-os mez, nem?Ha jól emlékszem Xavi mezét egy évig pihentették, utána kapta meg Denis. Javítsatok ki ha tévedek. Valószínű Ini 8-asával is ez lenne. Rossz lenne máson látni egyből.
Don Andres, köszönünk mindent!
;

Iniesta nekem azt tanította meg az utolsó idényében, hogy a fociban nem az aranylabda a legnagyobb egyéni elismerés, hanem az amikor az ellenfelek szurkolói egy emberként ünneplik a "visszavonulás" előtt álló labdarúgót.
A legnagyobb kedvenc! Hiányozni fogsz!!!
A legnagyobb kedvenc! Hiányozni fogsz!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
szevasz öreg! puyol meg xavi után tegnap őt is végigbőgtem. szerencsére már csak messi meg busi van, aztán egy időre elég a pityergésből.
remélem vhogy hozzájutok majd egy-két vissel kobe meccshez, szabadidőmben tuti sort kerítek rá.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...