én azt bírom, hogy a szerénysége és az elszántsága mögül mindig kibukik a vagányság. legutóbb pl a gólöröme nagyon lezser volt, dehát a cselei, a párharcai sem arról tanúskodnak, hogy egy guti-szabású kislány lenne.Sanama írta:Én Iniestaban azt tartom elragadónak,hogy akármit csinál a pályán,hatalmas csel,gól,esetleg hiba, az arcáról mindig az a szerénység,és elszántság jön le nekem. Mindenben azt látja,h lehetne jobban csinálni.
[persze a csodás játékán túl..]
És az az alázat,ahogy játszik...Nem 1 játékostól hallhatunk volna ilyen-olyan nilyatkozatokat,egy ilyen meccs utan,mint amit tegnap Iniesta "produkált"
, de ő nem..
Nagyon nagyra tartom!
Andrés Iniesta
leírom megint, iniesta nem "hirtelen lett jó". az elmúlt 3 évben alig volt olyan meccs, ahol nem ezen a színvonalon játszott, és ebben semmi túlzás nincs. csak gólt ritkán rúg (főleg ekkorát, mint a sevilla ellen), és egy rakás zseni játszik még mellette, akik sokkal inkább sztártípusok, ezért nem tűnt fel a közvéleménynek annyira. meg mert a csapat csak árnyéka volt 2006os önmagának.ElBartimaeus írta:Van még vmi, ami miatt nem örülök, hogy hirtelen ilyen jó lett. Túlságosan rászállhatnak és így könnyedén lefoghatják, ami gyilkolhatja a játékát. Ezt meg nem akarom. Régen is sokat tett a csapatért, csak nem volt ennyire szembetűnő. Mondjuk bízom benne, hogy mind e mellett megoldja és csapatunk legjobbja lesz még sokáig.
iniestának az aranylabda top 3ban van a helye, és én nagyon bízom benne, hogy egyszer meg is nyerheti. nem számít, hogy nem lövi a gólokat, ennyire kiegyensúlyozott, tökéletes középpályás ritkán születik. persze ott van még xavi, aki szintén ez a szint, de andresben valahogy több a mágia, a művészet.
az sem véletlen, hogy majdnem az összes korosztályos válogatottal tornát nyert, amiben játszott, és a nagyválogatottal is, ami évtizedek óta nem nyert semmit. azóta tart a spanyolok nagy veretlenségi sorozata, mióta teljes jogú tagja a csapatnak. nem azt mondom persze, hogy egyedül az ő érdeme, de azért jelzésértékű.
iniesta szerintem zidane szint. csak egy picivel több gól kéne.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Van még vmi, ami miatt nem örülök, hogy hirtelen ilyen jó lett. Túlságosan rászállhatnak és így könnyedén lefoghatják, ami gyilkolhatja a játékát. Ezt meg nem akarom. Régen is sokat tett a csapatért, csak nem volt ennyire szembetűnő. Mondjuk bízom benne, hogy mind e mellett megoldja és csapatunk legjobbja lesz még sokáig. 

- miihii
- KHAL
Borzasztóan féltem a következő 3 meccstől.
Gondolom az ellenfelek is látják,h talán a legjobb formát futó playánk mostanság és rengeteg múlik az ő játékán.Tudvalevő,h igen sérülékeny is.Na ez a párosítás aggaszt engem a dinamo és a reál ellen.Nem azok a puha fiúk ezek,akik a szomszédba mennének egy kis rugdosódásért.Nem fogják kímélni Andrést,főleg ha villog is.Emlékezhetünk már jópár precedensre az említett ellenfelek ellen,igaz a leglátványosabban Messivel kapcsolatban.
Persze tudom,h ez nem kisasszonysport (mondom ezt női foci managerként
),tehát benne van a játékban,h kapnak a játékosok.De az angolok és a fő rivális emberkéi szépen rá szoktak szállni a meghatározó spílerekre.És Ini feltétlenül az,mostanában talán a leginkább...
Bízom benne,h nem rúgják szét Andrést.SEM.
Gondolom az ellenfelek is látják,h talán a legjobb formát futó playánk mostanság és rengeteg múlik az ő játékán.Tudvalevő,h igen sérülékeny is.Na ez a párosítás aggaszt engem a dinamo és a reál ellen.Nem azok a puha fiúk ezek,akik a szomszédba mennének egy kis rugdosódásért.Nem fogják kímélni Andrést,főleg ha villog is.Emlékezhetünk már jópár precedensre az említett ellenfelek ellen,igaz a leglátványosabban Messivel kapcsolatban.
Persze tudom,h ez nem kisasszonysport (mondom ezt női foci managerként

Bízom benne,h nem rúgják szét Andrést.SEM.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az Anderlecht ellen talán?gianni írta:Igen-igen így van,és én emlékszem a debütálásra.mrmonster írta:Nagyon nagyszerű azt látni, hogy Ini, azóta mióta Van Gaal berakta egy BL-meccsen a csapatba, még 2002-ben, micsoda óriásit fejlődött. Egész odáig, hogy manapság már nincs nála dinamikusabb középpályás a világon (szerintem).
Most nagy szükségünk lesz a legjobb ini-re és jól is fog játszani.

Iszonyatosan jó elökészítő iniesta , egyszerű de hatásos cselei vannak egyszerűen imádom
visca el barca

visca el barca
- baas11
- Entrenador del Barça
Az a jó ,a tavalyi évvel ellentétben , h most van egy Xavi-nk És egy Iniesta-nk, és nem 2 Xavink ,elment Deco és kinőtte Xavi árnyékát ...,emlékszem sokat filoztunk rajta tavaly h nem jó ha ők ketten egyszerre játszanak mert túl hasonlóak és kell Deco aki kicsit más,váratlanabb...hát nem, idén megmutatta h senkihez sem hasonlítható !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- gianni
- Entrenador del Barça
Igen-igen így van,és én emlékszem a debütálásra.mrmonster írta:Nagyon nagyszerű azt látni, hogy Ini, azóta mióta Van Gaal berakta egy BL-meccsen a csapatba, még 2002-ben, micsoda óriásit fejlődött. Egész odáig, hogy manapság már nincs nála dinamikusabb középpályás a világon (szerintem).
Most nagy szükségünk lesz a legjobb ini-re és jól is fog játszani.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hallottam; a kommentátor mondta és a tapasztalatom az, hogy az ott elhangzott adatok megegyeznek a megbízható forrásokon található adatokkal.TZS írta:Azt hol olvastad, hallottad hogy örökbefogadott két gyermeket??

Meglássátok, ez a fiú még aranylabdás lesz!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nagyon nagyszerű azt látni, hogy Ini, azóta mióta Van Gaal berakta egy BL-meccsen a csapatba, még 2002-ben, micsoda óriásit fejlődött. Egész odáig, hogy manapság már nincs nála dinamikusabb középpályás a világon (szerintem).
Előre a TITOlusokért!
A meccs közvetítése közben mondta a riporter,h örökbefogadott 2 perui srácot.
Nem álmodozni kell...
Én Iniestaban azt tartom elragadónak,hogy akármit csinál a pályán,hatalmas csel,gól,esetleg hiba, az arcáról mindig az a szerénység,és elszántság jön le nekem. Mindenben azt látja,h lehetne jobban csinálni.
[persze a csodás játékán túl..
]
És az az alázat,ahogy játszik...
Nem 1 játékostól hallhatunk volna ilyen-olyan nilyatkozatokat,egy ilyen meccs utan,mint amit tegnap Iniesta "produkált"
, de ő nem.. 
Nagyon nagyra tartom!
[persze a csodás játékán túl..

És az az alázat,ahogy játszik...

Nagyon nagyra tartom!
- Csabinho91
- Barça B
Így van és szerintem a képességei Messiével vetekedik! Remélem sosem igazol el innen! Forca Barca!!!!!!torotam írta:Zseniális játékos és jó ember! Igazi barca nevelés!
Visca el Barca! Més que un club!
Azt hol olvastad, hallottad hogy örökbefogadott két gyermeket??ElBartimaeus írta:Mindamellett, hogy ilyen fantasztikusan játszik emberként is nagyon sokat tett le az asztalra... Ahol tud, segít és 2 perui gyereket örökbefogadott...

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Már régen is felfigyeltem rá, akkor még kicsit sokat cselezett, de most már beérett és tökéletes látja az aranyközéputat.
Mindamellett, hogy ilyen fantasztikusan játszik emberként is nagyon sokat tett le az asztalra... Ahol tud, segít és 2 perui gyereket örökbefogadott...
Amúgy az arcán látszik, hogy nem a paraszt fajtából való. Minden téren tiszteletre méltó játékos, EMBER!

- harcilepke
- Jugador del Barça
Azért hihetetlen szerencsések vagyunk, hogy ezt a csapatot választottuk, vagyis a Barca választott minket, mert ennyire élvezetes játékot senki nem nyújthat nekünk. Idén egyénileg és csapatmunkában is lenyűgöző produkcióval rukkolnak elő a fiúk. Iniesta meg olyan könnyedén nyeri a párharcait mint Leo. Dicséretnek ennyi is elég.
Csak a Barca
Néhány oldallal ezelőtt írtam,hogy csak figyeljen mindenki,mi minden sül még ki Iniestából.
Már az Eb-n is az volt a valós helyzet,hogy Xavi a magabiztosságot,és rutint képviselte,persze nagyszerűen is játszott,de az essentia abban a csapatban is Iniesta volt!
Az elmúlt 3 éves hsz-el én is egyet értek,csak a többség nem figyelt eléggé+neki is nehezebb volt,hiszen volt Ronni,meg Deco,és már jött Messi......
HA Iniesta menne el mondjuk év végén,akkor ugyanúgy hullana szét a csapat,mint ha Messi menne...
Bátor kijelentés,de ha a tehetséget,hozzáállást,és az idei formát veszem,a világ jelenlegi 5 legjobb játékosából 4(Messi,Ini,Xavi,Eto) itt játszik.!!!!!
És pláne kurv@ jó érzés,hogy ezek közül talán csak Eto az akinél esetleg 1,max2 éven belül jelentős formahanyatlás várható
Már az Eb-n is az volt a valós helyzet,hogy Xavi a magabiztosságot,és rutint képviselte,persze nagyszerűen is játszott,de az essentia abban a csapatban is Iniesta volt!
Az elmúlt 3 éves hsz-el én is egyet értek,csak a többség nem figyelt eléggé+neki is nehezebb volt,hiszen volt Ronni,meg Deco,és már jött Messi......
HA Iniesta menne el mondjuk év végén,akkor ugyanúgy hullana szét a csapat,mint ha Messi menne...
Bátor kijelentés,de ha a tehetséget,hozzáállást,és az idei formát veszem,a világ jelenlegi 5 legjobb játékosából 4(Messi,Ini,Xavi,Eto) itt játszik.!!!!!
És pláne kurv@ jó érzés,hogy ezek közül talán csak Eto az akinél esetleg 1,max2 éven belül jelentős formahanyatlás várható
Grat Andres!
60 perc alatt lehetett nem lehetett volna többet tenni.
Tökéletes munka/játék! Méghogy szürke eminenciás!!!!???!!!! (már ahogy a kp-kat szokták hívni)
Csak így tovább.
Go Ini, Go!
60 perc alatt lehetett nem lehetett volna többet tenni.
Tökéletes munka/játék! Méghogy szürke eminenciás!!!!???!!!! (már ahogy a kp-kat szokták hívni)
Csak így tovább.
Go Ini, Go!
-
- Jugador del Barça
Szenzációs a kis hófehérke. Amit a labdával és ellenfelekkel művel az parádés. Olyan passzokat tud adni, hogy az hihhhhhhhhhetetlen. Végre elsült neki egy bomba gól is, okos helyezés, ahogy kell. Remélem továbbra is bátran lőni fog és be is akad neki, az utóbbi hetek meccsei alapján nagyon megérdemelte. Szerintem man of the match 1 gol 2 assist +olyan lendült........................................
így is a világ legjobb középpályása (najó, xavi mellett). úgy a világ legjobb játékosa lenne.Mikaos írta:Ha ezt a góllövő-formáját megtartaná... ő lenne a világ legjobb középpályása. Mindent tud a fociról, de eddig a gólok elkerülték állandóan. Na, majd mostantól
Ha ezt a góllövő-formáját megtartaná... ő lenne a világ legjobb középpályása. Mindent tud a fociról, de eddig a gólok elkerülték állandóan. Na, majd mostantól