Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én azt bírom, hogy a szerénysége és az elszántsága mögül mindig kibukik a vagányság. legutóbb pl a gólöröme nagyon lezser volt, dehát a cselei, a párharcai sem arról tanúskodnak, hogy egy guti-szabású kislány lenne.Sanama írta:Én Iniestaban azt tartom elragadónak,hogy akármit csinál a pályán,hatalmas csel,gól,esetleg hiba, az arcáról mindig az a szerénység,és elszántság jön le nekem. Mindenben azt látja,h lehetne jobban csinálni.
[persze a csodás játékán túl..]
És az az alázat,ahogy játszik...Nem 1 játékostól hallhatunk volna ilyen-olyan nilyatkozatokat,egy ilyen meccs utan,mint amit tegnap Iniesta "produkált"
, de ő nem..
Nagyon nagyra tartom!
leírom megint, iniesta nem "hirtelen lett jó". az elmúlt 3 évben alig volt olyan meccs, ahol nem ezen a színvonalon játszott, és ebben semmi túlzás nincs. csak gólt ritkán rúg (főleg ekkorát, mint a sevilla ellen), és egy rakás zseni játszik még mellette, akik sokkal inkább sztártípusok, ezért nem tűnt fel a közvéleménynek annyira. meg mert a csapat csak árnyéka volt 2006os önmagának.ElBartimaeus írta:Van még vmi, ami miatt nem örülök, hogy hirtelen ilyen jó lett. Túlságosan rászállhatnak és így könnyedén lefoghatják, ami gyilkolhatja a játékát. Ezt meg nem akarom. Régen is sokat tett a csapatért, csak nem volt ennyire szembetűnő. Mondjuk bízom benne, hogy mind e mellett megoldja és csapatunk legjobbja lesz még sokáig.
Az Anderlecht ellen talán?gianni írta:Igen-igen így van,és én emlékszem a debütálásra.mrmonster írta:Nagyon nagyszerű azt látni, hogy Ini, azóta mióta Van Gaal berakta egy BL-meccsen a csapatba, még 2002-ben, micsoda óriásit fejlődött. Egész odáig, hogy manapság már nincs nála dinamikusabb középpályás a világon (szerintem).
Most nagy szükségünk lesz a legjobb ini-re és jól is fog játszani.
Igen-igen így van,és én emlékszem a debütálásra.mrmonster írta:Nagyon nagyszerű azt látni, hogy Ini, azóta mióta Van Gaal berakta egy BL-meccsen a csapatba, még 2002-ben, micsoda óriásit fejlődött. Egész odáig, hogy manapság már nincs nála dinamikusabb középpályás a világon (szerintem).
Hallottam; a kommentátor mondta és a tapasztalatom az, hogy az ott elhangzott adatok megegyeznek a megbízható forrásokon található adatokkal.TZS írta:Azt hol olvastad, hallottad hogy örökbefogadott két gyermeket??
Így van és szerintem a képességei Messiével vetekedik! Remélem sosem igazol el innen! Forca Barca!!!!!!torotam írta:Zseniális játékos és jó ember! Igazi barca nevelés!
Azt hol olvastad, hallottad hogy örökbefogadott két gyermeket??ElBartimaeus írta:Mindamellett, hogy ilyen fantasztikusan játszik emberként is nagyon sokat tett le az asztalra... Ahol tud, segít és 2 perui gyereket örökbefogadott...
így is a világ legjobb középpályása (najó, xavi mellett). úgy a világ legjobb játékosa lenne.Mikaos írta:Ha ezt a góllövő-formáját megtartaná... ő lenne a világ legjobb középpályása. Mindent tud a fociról, de eddig a gólok elkerülték állandóan. Na, majd mostantól