Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Griezmann kiváló játékos, de ha továbbra is ebben a formációban toljuk neki se lenne akkora haszna, nem tudnánk kiaknázni a tudását. A kvalitásai megvannak, de neki nem ez a stílusa. Az tény, hogy nem egy tipikus center, de 4-3-3-ban csak egy újabb játékost erőltetnénk be egy idegen szerepbe. Arról ne is beszéljünk, hogy megszerezni sem lenne egyszerű. Nem az árával van a gond, hanem, hogy a MU-val kellene versenyezni. Nyáron fél lábbal már Angliában volt, az ATMA büntetésén múlt, hogy nem igazolt el. Kétlem, hogy a United feladná.Barca420 írta:Oké de ha őt nem akkor kit??Akkor jöjjön Harry Kane, mert ugyan egyszerű mint egy faék, de ő legalább belövi a helyzeteit!?Szerintem inkább Griezmann jöjjön mint valami 1-2 szezonos csodagyerek 100-150 millióért !!Stalkyard írta:Griezmann... Tipikusan az a játékos, aki néha klasszis, néha meg mintha ott se lenne. Döntő tényező soha nem tudott lenni, se BL se EB dontőben. Én nem őt tartom a megfelelő embernek ide.
Minan én is csodálkozok. Marlon is elég rutintalan még.Azért nem mondanám, hogy nem kap szerepet a franciáknál. 6 meccsből 4-et játszott. Bár az egyiken csere volt.visca el barca írta:mina gyerek tuti h jön télen? csak mert úton-útonfélen azt olvasni, hogy valverdének egy tapasztalt védő kell. marlon is ezért ment kölcsönbe, ez alapján mina se fog játszani egy percet se (marlont is jó odaadtuk a nizzának, nem is játszik...)

Bocsi lehet hogy félreérthető voltam,de én nem Kanera érettem a csodagyerek jelzőt ! Kane-t olyan opcióként írtam aki belövi a helyzeteit még ha kicsit suta is! Mert ha azt vesztük figyelembe hogy ki szokott eltűnni fontos meccseken, akkor én inkább Őt hoznám mint valami csodagyereket, mit pl:Rashford,Jesus,Martial,Mbappé,Werner stb.messideco írta:Utálom a Spurst, de ő már nem egyszezonos, hanem négy szezonos csoda. Ez azért több, mint üstökös a futball egén szvsz... Visszatérve nem illene ide, nagyon nem szerintem.
Oké de ha őt nem akkor kit??Akkor jöjjön Harry Kane, mert ugyan egyszerű mint egy faék, de ő legalább belövi a helyzeteit!?Szerintem inkább Griezmann jöjjön mint valami 1-2 szezonos csodagyerek 100-150 millióért !!Stalkyard írta:Griezmann... Tipikusan az a játékos, aki néha klasszis, néha meg mintha ott se lenne. Döntő tényező soha nem tudott lenni, se BL se EB dontőben. Én nem őt tartom a megfelelő embernek ide.
Ki hibáztatja. Sz.rrá keresi magát és még dolgoznia se kell.visca el barca írta: - arda továbbra is happy, esze ágában sincs elmenni, pedig most a fener vinné
Petr írta:Újságírónak?palesz77 írta:A hírek szerint a Sport kölcsönvenné télen Gomest - opcióról is olvastam -, aki pedig szívesen menne, mert kint akar lenni a VB-n. A klub is keresne egy jó megoldást. Van érdeklődő a PL-ből is.
Olvastam VEB a hsz-ed, kezdtem elszomorodni, hogy tuti nem olvastad el az enyém, azért írtad a Juvét le újra, erre látom mit írtam..visca el barca írta:- a coriello szerint a juve is vinné gomest de megvennék, lehetőleg ócsón'
pletykákból sosincs hiány csak nem merem már beírni mert vki majd megint megszólpalesz77 írta:Kis pletykák:
A hírek szerint a Sport kölcsönvenné télen Gomest - opcióról is olvastam -, aki pedig szívesen menne, mert kint akar lenni a VB-n. A klub is keresne egy jó megoldást. Van érdeklődő a PL-ből is.
Mundo szerint meg Griezmannál érdeklődtünk, és pozitív a visszajelzés.

Újságírónak?palesz77 írta:A hírek szerint a Sport kölcsönvenné télen Gomest - opcióról is olvastam -, aki pedig szívesen menne, mert kint akar lenni a VB-n. A klub is keresne egy jó megoldást. Van érdeklődő a PL-ből is.
a mundon arról cikkeztek, hogy állítólag kitették coutinhora a 150 millios árcímkét, annyiért vihetjük télen.palesz77 írta:Coutinho ügynökét a PSG sportigazgatójával látták. Gondoltam elfér itt a topicban, mégis csak napi 500 hír van a brazilról. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy hogy fizetnék ki egy nyáron Mbappét és Coutinhot..:

A csávó egyben Marquinhos ögynöke is, illetve Oscar-é. Oscar pedig elvileg már pedzegette, hogy húzna egy Paulinho-t, mert nem igazán jön be neki Kína.palesz77 írta:Coutinho ügynökét a PSG sportigazgatójával látták. Gondoltam elfér itt a topicban, mégis csak napi 500 hír van a brazilról. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy hogy fizetnék ki egy nyáron Mbappét és Coutinhot..![]()
De mindegy, jöhet az Eriksen saga akkor.
Coutinho megy egy évre kölcsönbe talán,mimt bappe és kész is.palesz77 írta:Coutinho ügynökét a PSG sportigazgatójával látták. Gondoltam elfér itt a topicban, mégis csak napi 500 hír van a brazilról. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy hogy fizetnék ki egy nyáron Mbappét és Coutinhot..![]()
De mindegy, jöhet az Eriksen saga akkor.
Alena-Gomes csere még oké, de Arnaiz mivel lenne jobb Denisnél?Samper írta:Alena, Arnaiz be - Gomes, Denis ki.
még viccnek is rossz.. ne ájuljunk már el egy Murcia elleni meccstől. Majd lesz még bizonyítási lehetőség, de ez kb szint alatti volt mindenki részéről..Samper írta:Alena, Arnaiz be - Gomes, Denis ki.
arnaiz se volt egy nagyszám. okés volt egy jó eldurrantott lövése, de kb ennyi. az első félidőben 2x ha hallottam a nevét.Samper írta:Alena, Arnaiz be - Gomes, Denis ki.

Kell a pénz védőre, nevetséges amit csinálnak, egész szezonban 0 védelem.visca el barca írta:http://www.sport-english.com/en/news/ba ... ry-6370810

Miért, ezzel ki nem ért egyet?csababarca írta:tudom,de itt vigyázz az ilyen kijelentésekkel.daffy írta: Bale olyan hozzá képest,mint akinek seprűnyél van a seggében. Bappe tök laza srác,Bale pedig egy gyenge ProEvolutionSoccer animáció. A szigetre való,mint az összes brit focista.
Klosét is össze lehet hasonlítani Ronaldoval és kihozni,hogy ő több gólt lőtt a vb-k során.csababarca írta: tudom,de itt vigyázz az ilyen kijelentésekkel.
tudom,de itt vigyázz az ilyen kijelentésekkel.daffy írta: Bale olyan hozzá képest,mint akinek seprűnyél van a seggében. Bappe tök laza srác,Bale pedig egy gyenge ProEvolutionSoccer animáció. A szigetre való,mint az összes brit focista.