El Pistolero írta:
Az jó érv ellene, hogy hatalmas fizetést kér. Ha nem hajlandó engedni a 19 millió eurós évi fizetésből, akkor tényleg hagyjuk a francba az egészet. Azonban azt nem fogadom el, hogy gyenge védekezésben, miközben egy nem védekező játékos pótlásának szánjuk, akinek ugyancsak nem erőssége a szerelés. A Madridban töltött évei alatt képes volt 159 meccsen 81 gólpasszt adni és 27-et rúgni. Már bizonyított ebben a bajnokságban, az egyik legjobbja volt a La Ligának. Pont a mai meccs bizonyította be, hogy mekkora szükség lenne egy hozzá hasonló játékosra.
Csak nem egy vészmegoldás kellene, aki egy-másfél évig a hasznunkra van és nyeli a pénzt, mikor már nem lesz szükség rá. Mert, ha kötünk egy három éves szerződést (mert annyit biztosan kér) és lejjebb is ad a fizetéséből, mondjuk "csak" 12 milliót erre a szezonra még megoldás, de lesz még plusz egy ember. Már most is nagytakarítás kellene. Nyilván nem az én pénztárcám, de egy Coutinho bezsákolására, aki hosszútávú megoldás lehetne így még kevesebb az esély. Plusz Özil is még a "sztárjátékosok közé tartozik, nem hiszem, hogy idejön és fél év után a padon szeretné találni magát. És akkor nem beszéltünk arról, hogy mondjuk Alena is nézegethetne felfelé többet jövőre.
Abban sem vagyok azért biztos, hogy idejön és olyan statisztikákat hoz majd mint korábban. Neki is bele kell szoknia ebbe a közegbe.
Mielőtt itt a nagy igazolásokba belemennénk először nagytakarítást kellene csinálni. Még ha veszteséggel zárul is. Amikor már az edző is nyíltan kimondja, hogy szűkebb kerettel akar dolgozni lépni kell. Van két posztra 7-8 emberünk. Idehozni még egy Özilt, akivel szintén nem hosszútávra számolunk, elég kérdéses, hogy jó döntés-e. Főleg, hogy Messi is sokat dolgozik ott.
Arról nem is beszélve, hogy nem a középpálya a legégetőbb poszt, nem ott kell a komoly javulás, hanem eggyel előrébb.
Ha már dönteni kellene én inkább DiMaria mellett tenném le a voksom. Középpályán is bevethető és lehetne széljátékunk, ráadásul Messivel is ismerik egymást. Kevesebbet nem védekezne, mint Özil az biztos. Tűzoltásra jobb lehet, de ezek csak teóriák.
Ez a keret még idén megfelelő lehet. Ott van még Dembelé, Suarez sem felejtett el focizni. Ha már egy kicsit is javul, komoly erősítés.