Josep Guardiola
- peccerta
- Jugador del Barça
Gratula neki,a legjobb érzés hogy egy ilyen ember irányítja a kedvenc csapatod,büszkék lehetünk mindenre ami Barcelona.Bob_Marley írta:Én is gratulálok neki!Mind játékosként mind edzőként iszonyat szimpatikus s intelligens embert ismerhettünk meg benne!
Amire külön felfigyeltem:egyetlen mondattal nem foglalkozott a nagy riválissal,remélem Mou tanult ebből a nyilatkozatból!
Óriási élmény volt látni,hallani Gardiolat..Köszi a videót,élmény volt.
Cruyff
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is gratulálok neki!Mind játékosként mind edzőként iszonyat szimpatikus s intelligens embert ismerhettünk meg benne!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Grat a Mesternek!! Szerintem még ő sem gondolta volna a kinevezésekor, hogy ilyen magasságokig fog jutni, és még nincs is vége. Ne értsétek félre, de: I love you Pep! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Deus
- Boixos Nois
Na, sztem megérne kirakni a hírt erről :
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 19128.html
Grat Pep!
videó az esetről: http://www.youtube.com/watch?v=omwjRek0-ms
Szerk: Köszi Tamás! Gyors voltál!
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 19128.html
Grat Pep!

videó az esetről: http://www.youtube.com/watch?v=omwjRek0-ms
Szerk: Köszi Tamás! Gyors voltál!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.09.09. 00:01:50-kor.

[quote="kakasugynok007"][quote="the Legend"][quote="Lionel Messi Fan"]Josep Guardiola mellett állok sztem megbírkozik a feladattal[/quote]
egyetértek veled, bár én elöször mourinho akartam a kispadra de mivel ö nem jön guardiola a legmegfelelöbb, bizok benne...
[/quote]
Azért.....xd[/quote]
Egyértelmű, hogy a Cruyff éltal fémjelzett Barca imázsának halála lett volna, ha Mourinho lett volna az edző.
egyetértek veled, bár én elöször mourinho akartam a kispadra de mivel ö nem jön guardiola a legmegfelelöbb, bizok benne...

Azért.....xd[/quote]
Egyértelmű, hogy a Cruyff éltal fémjelzett Barca imázsának halála lett volna, ha Mourinho lett volna az edző.
GUARDIOLA EN EL BARÇA OPORTO SUPERCOPA EUROPA 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2iN4RbiU5z8
- Facsy
- Jugador d'estrella
én is ovlasgattam még az első reakciokat
kemények 
semmi rossz indulat nincs bennem tényleg 

és hál istennek nem jöttek be...albicelesteX írta:Na hát már hivatalos is!Itt most mindenki jó pofizik vele!Én megmondom őszintén csalódott vagyok!Nem biztos hogy ezzel a hazafias hűű de nemzeti érzéssel [auto_cenzúra] ki a klubbal!!!Ne legyen igazam!És majd ti hányjátok az én szemere hogy mekkora [auto_cenzúra] voltam amikor kételkedtem benne!!!Ennek örülnék mert akkor sínen lenne a csapat!!De majd nehogy azok szidják a legjobban akik most itt fényesre nyalják a seggét!!!ha ő a "mi" emberünk akkor én elsőként fogom elismerni hogy hibáztam és hülyeséget pofáztam!!Legyen így!De én nagyon csalódott vagyok!Nem számítok ezek után jó igazolásokra sem!!!4-5 évig közép csapat leszünk eilyen politikával!

- Capon
- Llegenda del Barça
Azt hiszem a Bl döntő után olvasgattam kicsit vissza múltba, de csak most kerestem meg az első hsz-emet ebben a témában és rendkívül pozitívan álltam a dologhoz így vissza olvasva.
Utolsó mondatom anno: "remélem nem kell majd csalódnom".
Hát finoman szólva kumára nem kellett.
Utolsó mondatom anno: "remélem nem kell majd csalódnom".
Hát finoman szólva kumára nem kellett.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Capitá del Barça
Kedves Perrero!Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Szerintem jobban alakult!

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ennyi trófea...szédületes...Remélem hosszabbít még, mert az tuti, hogy a srácok érte meghalnak a pályán ha kell. Ez pedig biztosítja is az állandó sikeréhséget, motivációt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Érdemes ilyenkor visszalapozni ennek a topicnak a legelső oldalára és megnézni hogyan fogadtuk annak idején a kinevezését. 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egészen elképesztő amit véghezvitt a csapattal, bő 3 év alatt. Minden elismerésem, és jó lenne vele aláíratni egy 20 éves szerződést!
De mivel nem híve a hosszútávú kontraktusnak, beérem azzal is ha 20 éven át minden egyes évben a maradás mellett dönt! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Entrenador del Barça
Egy ilyen védővel én is kiegyeznék.ab1daL írta:Nem megfelelő topic, de leírom: ha talál a vezetés olyan védőt, aki TŰRI a padot, akkor az a személy elférne. Én sem preferáltam hogy vegyünk védőt, de nyugodtabb lennék, ha lenne a padon egy kimondott középső bekk, aki nem nyavalyog, ha nem játszik.
Pepnek meg hatalmas grat, további sikereket a klubnál!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem megfelelő topic, de leírom: ha talál a vezetés olyan védőt, aki TŰRI a padot, akkor az a személy elférne. Én sem preferáltam hogy vegyünk védőt, de nyugodtabb lennék, ha lenne a padon egy kimondott középső bekk, aki nem nyavalyog, ha nem játszik.Pavel írta:Grat a mesternek az újabb kupáért.
Én is azon a véleményen vagyok, mint Pep. Nem kell középső védő, mert megtudja oldani házon belül.
Az viszont lehetséges, hogy egy-két botlás így benne lesz a hátsó védelemben, de Puyi és Pique sem lesz mindig sérült.
Pepnek meg hatalmas grat, további sikereket a klubnál!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Entrenador del Barça
Grat a mesternek az újabb kupáért.
Én is azon a véleményen vagyok, mint Pep. Nem kell középső védő, mert megtudja oldani házon belül.
Az viszont lehetséges, hogy egy-két botlás így benne lesz a hátsó védelemben, de Puyi és Pique sem lesz mindig sérült.
Josep "Pep" Guardiola
Spanyol Harmad osztály: 1
Spanyol Bajnokság: 3
Copa del Rey: 1
Spanyol Szuperkupa: 3
Bajnokok Ligája: 2
UEFA Szuperkupa: 2
FIFA Klubvilágbajnokság: 1
Összesen 13 trófea fűződik Pep nevéhez és egy csodálatos csapat valamennyi tagjához.
Spanyol Harmad osztály: 1
Spanyol Bajnokság: 3
Copa del Rey: 1
Spanyol Szuperkupa: 3
Bajnokok Ligája: 2
UEFA Szuperkupa: 2
FIFA Klubvilágbajnokság: 1
Összesen 13 trófea fűződik Pep nevéhez és egy csodálatos csapat valamennyi tagjához.
- K900
- Jugador d'estrella
Ezt 1 hülye is látja.Csak az a baj,hogy pep ebben hisz.És inkább nem akar pénzt kiadni értük.Ez a taktika szerintem hosszútávon hallott lesz.Főleg úgy hogy a Madrid ellen is csak szenvedtek Maschék hátul.Ha ez az irány így folytatódik, akkor ebben nem csak Pep, de az egész csapat is belebukhat.Lionel85 írta:Pep nagyon megfogja szívni, hogy nem igazol középhátvéd posztra és oda nem való játékosokat erőltet. A szélső poszt tele van, nem értem, miért nem lehet középhátvédre is elég ember. Csak a csapat látja kárát, ha nem rutinos játékosok játszanak a védelem tengelyében, hanem középpályások és balhátvédek. Idegesítő.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pep nagyon megfogja szívni, hogy nem igazol középhátvéd posztra és oda nem való játékosokat erőltet. A szélső poszt tele van, nem értem, miért nem lehet középhátvédre is elég ember. Csak a csapat látja kárát, ha nem rutinos játékosok játszanak a védelem tengelyében, hanem középpályások és balhátvédek. Idegesítő.