Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gratula neki,a legjobb érzés hogy egy ilyen ember irányítja a kedvenc csapatod,büszkék lehetünk mindenre ami Barcelona.Bob_Marley írta:Én is gratulálok neki!Mind játékosként mind edzőként iszonyat szimpatikus s intelligens embert ismerhettünk meg benne!
és hál istennek nem jöttek be...albicelesteX írta:Na hát már hivatalos is!Itt most mindenki jó pofizik vele!Én megmondom őszintén csalódott vagyok!Nem biztos hogy ezzel a hazafias hűű de nemzeti érzéssel [auto_cenzúra] ki a klubbal!!!Ne legyen igazam!És majd ti hányjátok az én szemere hogy mekkora [auto_cenzúra] voltam amikor kételkedtem benne!!!Ennek örülnék mert akkor sínen lenne a csapat!!De majd nehogy azok szidják a legjobban akik most itt fényesre nyalják a seggét!!!ha ő a "mi" emberünk akkor én elsőként fogom elismerni hogy hibáztam és hülyeséget pofáztam!!Legyen így!De én nagyon csalódott vagyok!Nem számítok ezek után jó igazolásokra sem!!!4-5 évig közép csapat leszünk eilyen politikával!
Kedves Perrero!Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Egy ilyen védővel én is kiegyeznék.ab1daL írta:Nem megfelelő topic, de leírom: ha talál a vezetés olyan védőt, aki TŰRI a padot, akkor az a személy elférne. Én sem preferáltam hogy vegyünk védőt, de nyugodtabb lennék, ha lenne a padon egy kimondott középső bekk, aki nem nyavalyog, ha nem játszik.
Pepnek meg hatalmas grat, további sikereket a klubnál!
Nem megfelelő topic, de leírom: ha talál a vezetés olyan védőt, aki TŰRI a padot, akkor az a személy elférne. Én sem preferáltam hogy vegyünk védőt, de nyugodtabb lennék, ha lenne a padon egy kimondott középső bekk, aki nem nyavalyog, ha nem játszik.Pavel írta:Grat a mesternek az újabb kupáért.
Én is azon a véleményen vagyok, mint Pep. Nem kell középső védő, mert megtudja oldani házon belül.
Az viszont lehetséges, hogy egy-két botlás így benne lesz a hátsó védelemben, de Puyi és Pique sem lesz mindig sérült.
Ezt 1 hülye is látja.Csak az a baj,hogy pep ebben hisz.És inkább nem akar pénzt kiadni értük.Ez a taktika szerintem hosszútávon hallott lesz.Főleg úgy hogy a Madrid ellen is csak szenvedtek Maschék hátul.Ha ez az irány így folytatódik, akkor ebben nem csak Pep, de az egész csapat is belebukhat.Lionel85 írta:Pep nagyon megfogja szívni, hogy nem igazol középhátvéd posztra és oda nem való játékosokat erőltet. A szélső poszt tele van, nem értem, miért nem lehet középhátvédre is elég ember. Csak a csapat látja kárát, ha nem rutinos játékosok játszanak a védelem tengelyében, hanem középpályások és balhátvédek. Idegesítő.