Uhh... Nekem sem tetszik... Nagyonnem. Azthittem kicsit kitesznek magukért... Hasonló, mint a tavaly előtti...lionelmessi19 írta:nagyon nem jön be a hazai.. remélem élőben jobb..
A múlt, a jelen és a jövő mezei
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Hát ezeken a gyerekeken elég fosul mutat. Az idei sokkal jobb volt. Nemtom mire jó a csíkozást mindíg változtatni. Jó azért mert így minden évben vesznek újat a szurkerek, de azért ez más csapatnál sem jelent gondot, nem ez fog kihúzni minket anyagilag.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
tök mind1 hogy milyen a hazai mez ha eredményesek leszünk benneLa Pulga írta:Szerintem olyan mint az egy évvel ezelőtti, csak a csíkozása más.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Sztem tök jó lett a hazailionelmessi19 írta:nagyon nem jön be a hazai.. remélem élőben jobb..

13óra mult!Nem tud valaki vmi infót az új hazai mezröl?? Egyébként a sárga tetszik.
MOCSKOS REAL
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
A hazai mez is olyasmi lessz mint a 99es vagy az másfajta?
Amúgy már azt várom hogy lássam benne a játékosokat
Amúgy már azt várom hogy lássam benne a játékosokat

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ááá, pedig nekem idei 2007/08-as mezem van, nick-kel ellátva, de a mostani mez teljesen más lesz...
Nem baj, nem veszek újat, ez is drága volt...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2008.06.25. 12:59:43-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Titinho
- Director del Fútbol
Ilyen:Laza az FC Barcelona 07/08 topicban írta:'99-es centenáriumi mez ez milyen??

vagy:

Állítólag valami ilyesmi lesz, vagy ehhez hasonló...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Titinho
- Director del Fútbol
13.00-kor a Camp Nouban a Nike képviselői adják át Laportának hivatalosan is. Állítólag hasonló lesz mint a '99-es centenáriumi mez.kovinho írta:Ma mutatják be az új mezeket?

Més que un club

- danko94
- Entrenador del Barça
Remélem az is a 2006-os ra fog emlékeztetni (sok csíkos mezre gondolok)socio66 írta:nekem az új idegenbeli mez nagyon tetszik,bár az idei kék mez is szép volt, remélem a hazai szerelés is hasonlóan dizájnos lesz.

nekem az új idegenbeli mez nagyon tetszik,bár az idei kék mez is szép volt, remélem a hazai szerelés is hasonlóan dizájnos lesz. 

- danko94
- Entrenador del Barça
Az interjúkból ítélve június 20-24-ig vmeik nap mutatják be a hazai mezt hivatalosan mert ugye Keita bemutatására 25.-én kerül sor amikor már az új mezben mutatkozik be a játékos. Amúgy a nike-nál miért nem az a divat mint az adidas-nál h a bajnokság utolsó pár meccseit már az új mezben tolják????(Chelsea vagy éppen a Real)La Pulga írta:Még nem mutatták be. Szerintem július közepén fogják.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
nemrég volt egy hír erről: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7646skadi írta:és hol lehet megnézni a következö szezon beli idegenbeli mezt?
tud valaki linket küldeni,vagy valami?...![]()
elöre is kössz
amúgy nekem a 05-06os sárga volt a kedvencem

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
és hol lehet megnézni a következö szezon beli idegenbeli mezt?
tud valaki linket küldeni,vagy valami?...
elöre is kössz
tud valaki linket küldeni,vagy valami?...

elöre is kössz
-
- Eurobarca Staff
Többen kérdezték mr, higy mikor mutatják be a mezeket. Én most kaptam egy hírlevelet a Megastoretól abban az áll, hogy július elsején debütál az idegenbeli, valamint a hazai mez is hivatalosan.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- danko94
- Entrenador del Barça
Köszi a választLa Pulga írta:Még nem mutatták be. Szerintem július közepén fogják.csabimo írta:Az idengenbeli mezt már láttam, de bemutatták már a hazait? Ha igen akkor valaki legyen szives...

- danko94
- Entrenador del Barça
Nem tudja véletlenül valaki hogy az új hazai és vendég mezt(tom h már volt róla kép) mikor mutatják be hivatalosan????Mert tavaly olyan jún közepén volt a mezbemutató ceremónia....Jah és a 3. mez marad jó barcás szokások szerint az idei vendég mez????