Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Uhh... Nekem sem tetszik... Nagyonnem. Azthittem kicsit kitesznek magukért... Hasonló, mint a tavaly előtti...lionelmessi19 írta:nagyon nem jön be a hazai.. remélem élőben jobb..
tök mind1 hogy milyen a hazai mez ha eredményesek leszünk benneLa Pulga írta:Szerintem olyan mint az egy évvel ezelőtti, csak a csíkozása más.
Sztem tök jó lett a hazailionelmessi19 írta:nagyon nem jön be a hazai.. remélem élőben jobb..
Ilyen:Laza az FC Barcelona 07/08 topicban írta:'99-es centenáriumi mez ez milyen??
13.00-kor a Camp Nouban a Nike képviselői adják át Laportának hivatalosan is. Állítólag hasonló lesz mint a '99-es centenáriumi mez.kovinho írta:Ma mutatják be az új mezeket?
Remélem az is a 2006-os ra fog emlékeztetni (sok csíkos mezre gondolok)socio66 írta:nekem az új idegenbeli mez nagyon tetszik,bár az idei kék mez is szép volt, remélem a hazai szerelés is hasonlóan dizájnos lesz.
Az interjúkból ítélve június 20-24-ig vmeik nap mutatják be a hazai mezt hivatalosan mert ugye Keita bemutatására 25.-én kerül sor amikor már az új mezben mutatkozik be a játékos. Amúgy a nike-nál miért nem az a divat mint az adidas-nál h a bajnokság utolsó pár meccseit már az új mezben tolják????(Chelsea vagy éppen a Real)La Pulga írta:Még nem mutatták be. Szerintem július közepén fogják.
nemrég volt egy hír erről: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7646skadi írta:és hol lehet megnézni a következö szezon beli idegenbeli mezt?
tud valaki linket küldeni,vagy valami?...![]()
elöre is kössz
Köszi a választLa Pulga írta:Még nem mutatták be. Szerintem július közepén fogják.csabimo írta:Az idengenbeli mezt már láttam, de bemutatták már a hazait? Ha igen akkor valaki legyen szives...