Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Így van.LG írta:Nem az első eset, h cirkusz van egy játékos szerződésmeghosszabbítással, emlékezzünk csak Busquest-re és Alves-ra. A sikerek egyik kellemetlen mellékhatása, h pár játékosnak túlságosan is kinyílt a csipája. Egyébként nem tudom, h mennyibe kerül a klubnak kifizetni a játékosok fizetéseit, de én azon sem lepődnék meg, h a játékosok összfizetése nálunk lenne a legmagasabb. Mivel az anyagi helyzetünk sem olyan nagyon jó, igy azt mondom, nem szabad engedni a követeléseknek. Alves is sok milliót keres, ne pofátlankodjon már!
Ezt szeptemberben írtam. Kezd beteljesülni a jóslat...haze71 írta:Már látom, ki lesz a következő, akire kikiáltják, hogy nem illik bele a képbe.
Hát baloldalon meg "megvagyunk"!Ha már igazolunk a jobbra kellene szerintem!Bale mondom még egyszer ügyes játékos, de kérdőjel mit tudna a szigetországon kívül!Varatrix írta:Én nem a felkapás miatt szeretem Balet, akkor szurkoltam a Spursnek mikor még a 17. helyen állak.Bob_Marley írta:]Aki echte bal lábas……kicsit fel van kapva a Bale gyerek (nem rossz focista), ő tuti nem tudná pótolni Alvest előnye Bale-nek gyors, de jobb lába csak azért van mert ki nőtt neki……
És én bal oldalra tenném. Valaki a keretből játszik jobbon.
Aki balhátvéd,balszélső és egy egyszeru fogalmatlan iparos Alveshez képest.Varatrix írta:Ha valóba ilyen ember, akkor viszlát...
Jöhet Bale! (Esetleg)
Minden tekintetben nagyon nagy hüleség.Már nem azt játékerőt képviseljük mint a korábbi 2 szezonban.
Én nem a felkapás miatt szeretem Balet, akkor szurkoltam a Spursnek mikor még a 17. helyen állak.Bob_Marley írta:]Aki echte bal lábas……kicsit fel van kapva a Bale gyerek (nem rossz focista), ő tuti nem tudná pótolni Alvest előnye Bale-nek gyors, de jobb lába csak azért van mert ki nőtt neki……
Ez off lesz, de ez nagyon szemet szúrt!Pont hogy ezzel tesz jót a klubnak hosszú távon a vezetés, hogy nem engedi „elkanászosodni” a játékosokat!Meghúzták a nadrágszíjat, s ez a jó!Nem bizonyosodott be, hogy mennyi a hiány kinek a felelőssége, de az a jó amit Laporta művelt?????Repkedtek a milliók játékosokra, s aki akart hosszabbítani picit többet kért, hip hop szépen lassan megkapta……Sokszor szóba kerül, hogy Pep kiket hozott mennyi pénzekért, de nem az ő felelőssége, hogy ha tárgyalni kell akkor ne 40-50 milliókat fizessünk egy játékosért……..+ fizetések Ibra (12 millió, nonszensz!!!!!!)Hunter91 írta: A vezetőség számomra egyre unszimpatikusabbá válik.
Nem összehasonlítható a két eset már ne is haragudj. szerintem annak idején Alves is lemondott volna fizetésről, hogy el tudjon jönni a Sevillától. Nem mindegy, hogy egy erős középcsapatban vagy a Barcelonában játszik. Ezzel Masche is így volt most, mert a Liverpool egy nagy nulla, mint tudjuk.Lionel85 írta:Mascherano képes volt még 3 millió euróról is lemondani csak azért, hogy a Barcelona játékosa legyen. Alvés nem képes a kompromisszumokra. Ennyi...
Aki echte bal lábas……kicsit fel van kapva a Bale gyerek (nem rossz focista), ő tuti nem tudná pótolni Alvest előnye Bale-nek gyors, de jobb lába csak azért van mert ki nőtt neki……Varatrix írta:Ha valóba ilyen ember, akkor viszlát...
Jöhet Bale! (Esetleg)
Na ez az! Kicsit kiábrándultam belőle...MichaaBee írta:Nagyon csípem a palit és szvsz hatalmasat veszítenénk az ő távozásával, de kezd nagyon pénzéhes lenni a gyerek... Kap így is egy jó 5-6-7 méteres fizut, játszhat a világ legjobb klubjában, ahol a saját elmondása szerint kiválóan érzi magát és akkor nyíg nyomorult másfél eurón, aminek így is a négyszeresét keresi...
Így van. Maicon ráadásul nem is fiatal. Na meg egy valamit nem vesznek észre sűrűn az emberek: Ha Alves sokszor rosszul is ad be és a lövései sem olyanok, mint régebben, de a játék folyásához, az óramű pontosságú labdajáratáshoz annyit tesz hozzá, amennyit a piacon elérhető jobbbekkek közül szerintem egyik sem. Ezt kellene mérlegelni. Ráadásul rengetegszer csinál meg egy-egy váratlan cselt, amikor a többieknek épp kevésbé megy. A rossz beadásai ellenére ide ő az ideális jobbbekk, ebben biztos vagyok. Maicon idén pedig nulla, ha jók az értesüléseim... Alves sokkal megbízhatóbb, hiszen Maicon későn érett be és 1-2 vagy 2-3 igazán jó szezonja volt. Mindezt 29 ( ?) évesen! Nem életbiztosítás és nem is illik a játékunkba.Bányász írta:Maicon mondjuk bomba formában van pont...(sérült egyébként vagy mi van vele? idén nem nagyon hallani a nevét eddig)
Ráadásul Alves szvsz most mintha kezdene visszatérni.A Villarreal ellen már nagyon jól ment és a brazil-argentinon is megette Di Mariát meg előreffelé is szinte Ő volt a legveszélyesebb brazil.
Én nagyon sajnálnám ha elmenne.Szerintem rengeteget veszítenénk vele.
Nem 200e Ft a különbség.Alvest szeretem, bár megjegyezném, h közel nem új játszik, mint mielőtt leigazoltuk, értem ezalatt a szabadrúgásait, bombáit vagy a beadásainak pontosságát...barcafan0911 írta:Barcaman14 írta:Ez csak egy fölösleges huzavona szerintem. Alves is pontosan tudja hogy hosszabbítani fog. A legjobb helyen van nálunk. Biztos vagyok benne hogy hosszabbít!
Tessék, itt az igazság. Ezzel le is zárhatjuk a vitát és az elmélet gyártásokat.
Barcaman14 írta:Ez csak egy fölösleges huzavona szerintem. Alves is pontosan tudja hogy hosszabbítani fog. A legjobb helyen van nálunk. Biztos vagyok benne hogy hosszabbít!