Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.19. 14:17:42

LG írta:Nem az első eset, h cirkusz van egy játékos szerződésmeghosszabbítással, emlékezzünk csak Busquest-re és Alves-ra. A sikerek egyik kellemetlen mellékhatása, h pár játékosnak túlságosan is kinyílt a csipája. Egyébként nem tudom, h mennyibe kerül a klubnak kifizetni a játékosok fizetéseit, de én azon sem lepődnék meg, h a játékosok összfizetése nálunk lenne a legmagasabb. Mivel az anyagi helyzetünk sem olyan nagyon jó, igy azt mondom, nem szabad engedni a követeléseknek. Alves is sok milliót keres, ne pofátlankodjon már!
Így van.
Alves felőlem mehet a City-be,vagy akár hová ,kereshet 2x annyit amennyit most,de sehol nem lesz...

Azért nem csak a klubnak kell megbecsülni a játékosokat,hanem fordítva is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.19. 13:54:37

Nem az első eset, h cirkusz van egy játékos szerződésmeghosszabbítással, emlékezzünk csak Busquest-re és Alves-ra. A sikerek egyik kellemetlen mellékhatása, h pár játékosnak túlságosan is kinyílt a csipája. Egyébként nem tudom, h mennyibe kerül a klubnak kifizetni a játékosok fizetéseit, de én azon sem lepődnék meg, h a játékosok összfizetése nálunk lenne a legmagasabb. Mivel az anyagi helyzetünk sem olyan nagyon jó, igy azt mondom, nem szabad engedni a követeléseknek. Alves is sok milliót keres, ne pofátlankodjon már!
haze71
Entrenador del Barça

2010.11.19. 13:54:13

haze71 írta:Már látom, ki lesz a következő, akire kikiáltják, hogy nem illik bele a képbe.
Ezt szeptemberben írtam. Kezd beteljesülni a jóslat...

Szerintem ő lesz az a távozó nyáron, akiért több pénzt fogunk kapni, mint amennyiért vettük.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.19. 13:19:43

Varatrix írta:
Bob_Marley írta:]Aki echte bal lábas……kicsit fel van kapva a Bale gyerek (nem rossz focista), ő tuti nem tudná pótolni Alvest előnye Bale-nek gyors, de jobb lába csak azért van mert ki nőtt neki……
Én nem a felkapás miatt szeretem Balet, akkor szurkoltam a Spursnek mikor még a 17. helyen állak.
És én bal oldalra tenném. Valaki a keretből játszik jobbon.
Hát baloldalon meg "megvagyunk"!Ha már igazolunk a jobbra kellene szerintem!Bale mondom még egyszer ügyes játékos, de kérdőjel mit tudna a szigetországon kívül!
Abidal nagyon megbízható, jól védekezik (ami nálam fontos, hogy egy szélső bekk jöjjön is vissza), Maxwell meg csinál szép dolgokat elől, s veszélyesebb is mint a francia, de védekezni meg nem jön vissza!Olcsón jött, így Maxwelltől vétek lenne megválni, Abidal meg igaz kezd idősödni, de 1-2 magas szintű szezon benne van még!3 balbekket tartani meg luxus lenne!Ráadásul ha menne Abidal és jönne Bale lenne 2 „futóbolondunk”!
Ezek mind feltételezések, de Bale-nek egyenlőre nincs „helye” nálunk, de később változhatnak dolgok!Ha igazolni akarunk, esetleg Azpilicueta a Marseillből és jobbekk!Sokat játszott a Ligában, van rutinja, de még szemtelenül fiatal!Igaz tavaly vette meg a Marseille 10 millió körüli összegért, de ha már elmenne Alves, „vissza lehetne csábítani” Hispániába!De ezek spekulációk, mert Alves marad
:lol:
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.19. 13:14:50

Varatrix írta:Ha valóba ilyen ember, akkor viszlát...
Jöhet Bale! (Esetleg)
Aki balhátvéd,balszélső és egy egyszeru fogalmatlan iparos Alveshez képest.
Alves a mostani csapatnak az egyik jókora alapköve akit igazából a piacon lévő játékosok közül sem lehet pótolni senkivel.
Nagyon-nagyon sokat veszítenénk ha elmenne.
Már nem azt játékerőt képviseljük mint a korábbi 2 szezonban.
Minden tekintetben nagyon nagy hüleség.
Ez a csapat jobb mint a tavalyi a kezdőt tekintve. A keretben ugyan tavaly több játékos volt mint Henry, meg Marquez de teljesen használhatatlanok voltak.
De továbbra is hasonlítsátok mindig a jelenkori Barca-t a tripláshoz vszeg sok sikerélményetek lesz
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2010.11.19. 13:20:08-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.11.19. 13:10:34

Bob_Marley írta:]Aki echte bal lábas……kicsit fel van kapva a Bale gyerek (nem rossz focista), ő tuti nem tudná pótolni Alvest előnye Bale-nek gyors, de jobb lába csak azért van mert ki nőtt neki……
Én nem a felkapás miatt szeretem Balet, akkor szurkoltam a Spursnek mikor még a 17. helyen állak.
És én bal oldalra tenném. Valaki a keretből játszik jobbon.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.19. 13:05:34

Hunter91 írta: A vezetőség számomra egyre unszimpatikusabbá válik.
Ez off lesz, de ez nagyon szemet szúrt!Pont hogy ezzel tesz jót a klubnak hosszú távon a vezetés, hogy nem engedi „elkanászosodni” a játékosokat!Meghúzták a nadrágszíjat, s ez a jó!Nem bizonyosodott be, hogy mennyi a hiány kinek a felelőssége, de az a jó amit Laporta művelt?????Repkedtek a milliók játékosokra, s aki akart hosszabbítani picit többet kért, hip hop szépen lassan megkapta……Sokszor szóba kerül, hogy Pep kiket hozott mennyi pénzekért, de nem az ő felelőssége, hogy ha tárgyalni kell akkor ne 40-50 milliókat fizessünk egy játékosért……..+ fizetések Ibra (12 millió, nonszensz!!!!!!)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.19. 13:02:19

Lionel85 írta:Mascherano képes volt még 3 millió euróról is lemondani csak azért, hogy a Barcelona játékosa legyen. Alvés nem képes a kompromisszumokra. Ennyi...
Nem összehasonlítható a két eset már ne is haragudj. szerintem annak idején Alves is lemondott volna fizetésről, hogy el tudjon jönni a Sevillától. Nem mindegy, hogy egy erős középcsapatban vagy a Barcelonában játszik. Ezzel Masche is így volt most, mert a Liverpool egy nagy nulla, mint tudjuk.
Az a helyzet, hogy mint a legtöbb futballistát, így Alvest sem az eszéért szeretjük. Az ügynököknek pedig általában nem a szerződésükben, hanem épp az eszükben rejlik a legfőbb hatalmuk. Simán tele tudja beszélni a fejét azzal, hogy egyrészről annyira fontos vagy a csapatnak, hogy szinte mindent megadnak neked ( nem hiszem, hogy Alves el akar menni innen, ezzel győzi meg), a másik pedig az, hogy felhoz neki példákat. Nézd ezt vagy azt a játékost (nem feltétlen csapaton belül), nem játszik 50 meccsnél többet mint te, nem is játszik úgy, mint te és nem robotolja végig a meccset mint te. Mégis több fizetést kap. Dani ez hogy van? Aztán vannak olyan esetek, amikor ezt elhiszi az adott játékos az ügynöknek, vannak, mikor nem. Most lehet, hogy az előbbi eset van, bár még nincs vége a dolognak és nem ítélkeznék. Nem mondom, nekem is szimpatikusabb lenne, ha nem teperne a fizetésért, de láttam sok olyan embert, akik egyébként tisztességesek és rendesek, mégis egy okosabb ember tele tudta beszélni a fejüket mindenfélével. Ez van, emberek vagyunk, követünk el mindnyájan hibákat. Számomra az fontos hogy ez az ember a pályán a tüdejét is kiköpi.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.11.19. 12:58:15

Lassan szétszéled a 6 kupás Barca :S

Már nem azt játékerőt képviseljük mint a korábbi 2 szezonban.
Alves hiánya nem lenne jó a csapatra nézve. Nem kérhet olyan sokat :)
Sőt ő is nyújt annyit a csapatnak mint Xavi vagy Iniesta.
A vezetőség számomra egyre unszimpatikusabbá válik.

Más: A Real ellen nagyon nehéz lesz...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.19. 12:58:05

Varatrix írta:Ha valóba ilyen ember, akkor viszlát...
Jöhet Bale! (Esetleg)
Aki echte bal lábas……kicsit fel van kapva a Bale gyerek (nem rossz focista), ő tuti nem tudná pótolni Alvest előnye Bale-nek gyors, de jobb lába csak azért van mert ki nőtt neki……
Varatrix
Director del Fútbol

2010.11.19. 12:55:21

Ha valóba ilyen ember, akkor viszlát...
Jöhet Bale! (Esetleg)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.19. 12:51:29

Mascherano képes volt még 3 millió euróról is lemondani csak azért, hogy a Barcelona játékosa legyen. Alvés nem képes a kompromisszumokra. Ennyi...
Kép
Kép
Kép
szajko
Director del Fútbol

2010.11.19. 12:45:07

MichaaBee írta:Nagyon csípem a palit és szvsz hatalmasat veszítenénk az ő távozásával, de kezd nagyon pénzéhes lenni a gyerek... Kap így is egy jó 5-6-7 méteres fizut, játszhat a világ legjobb klubjában, ahol a saját elmondása szerint kiválóan érzi magát és akkor nyíg nyomorult másfél eurón, aminek így is a négyszeresét keresi...
Na ez az! Kicsit kiábrándultam belőle...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.19. 12:36:15

Hatalmas játékos volt már akkor amikor jött, most pedig még nagyobb lett nálunk.. Szerintem ezen az 1,5 millión nem fog múlni és maradni fog, de én azért picit óvatos lennék, elmúlt években távoztak már nagy nevek, mint tudni illik. De tény, óriási, talán pótolhatatlan veszteség lenne.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
visca el barca
Presidente del Barça

2010.11.19. 12:33:14

ugyan már. csak a műbalhé megy. alves és ügynöke addig strófolják felfelé az árat amíg csak lehet, aztán úgyis aláírják a szerződést, akármekkora összeg lesz is benne. millio eset van, nem kell ezt ennyire felfújni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.11.19. 12:28:09

Nagyon csípem a palit és szvsz hatalmasat veszítenénk az ő távozásával, de kezd nagyon pénzéhes lenni a gyerek... Kap így is egy jó 5-6-7 méteres fizut, játszhat a világ legjobb klubjában, ahol a saját elmondása szerint kiválóan érzi magát és akkor nyíg nyomorult másfél eurón, aminek így is a négyszeresét keresi...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
P_e-d_r-o
Barça B

2010.11.19. 12:01:55

Amint látom sokan vannak azon a véleményen,hogy Alves távozik!Ez nálam is benne van a kalapban,de bízom benne hogy marad!Egyébként akik azt irják,hogy az árából simán vehetnénk mást,ők kire gondolnak?Mert Alves 26-27 éves,bőven van még benne,jól játszik,hatalmas szívvel és lelkesedéssel lép pályára minden meccsen,és én csak elismeréssel tudok beszélni arról amit itt nálunk nyújt!Az lehet hogy kapnánk érte 35 millát,de mondjatok nekem egy középkorú,vagy fiatal jobbhátvédet,aki megüti az ő szintjét,és mindent megtesz a csapatért!
neobarca
Director del Fútbol

2010.11.19. 11:56:45

Én nem feltétlenül Maicont szeretném idehozni, de ha Alves menni akar, körül lehet nézni a piacon mert vannak még tehetséges jobb bekkek. Van der Wielt amúgy is el akartuk/akarjuk hozni, szóval nem fogunk belehalni, ha Alves elmenne. Én is csípem a búráját de kezd nagyon pénzéhes "szagú" lenni a dolog ami ált nem vezet a Barcánál semmi jóra... Sok nagy játékos ment már el tőlünk (Dinho, Yaya stb, stb.) mégse estünk ki az első osztályból... :lol: :lol: :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.19. 11:28:07

Bányász írta:Maicon mondjuk bomba formában van pont... :D (sérült egyébként vagy mi van vele? idén nem nagyon hallani a nevét eddig)

Ráadásul Alves szvsz most mintha kezdene visszatérni.A Villarreal ellen már nagyon jól ment és a brazil-argentinon is megette Di Mariát meg előreffelé is szinte Ő volt a legveszélyesebb brazil.

Én nagyon sajnálnám ha elmenne.Szerintem rengeteget veszítenénk vele.
Így van. Maicon ráadásul nem is fiatal. Na meg egy valamit nem vesznek észre sűrűn az emberek: Ha Alves sokszor rosszul is ad be és a lövései sem olyanok, mint régebben, de a játék folyásához, az óramű pontosságú labdajáratáshoz annyit tesz hozzá, amennyit a piacon elérhető jobbbekkek közül szerintem egyik sem. Ezt kellene mérlegelni. Ráadásul rengetegszer csinál meg egy-egy váratlan cselt, amikor a többieknek épp kevésbé megy. A rossz beadásai ellenére ide ő az ideális jobbbekk, ebben biztos vagyok. Maicon idén pedig nulla, ha jók az értesüléseim... Alves sokkal megbízhatóbb, hiszen Maicon későn érett be és 1-2 vagy 2-3 igazán jó szezonja volt. Mindezt 29 ( ?) évesen! Nem életbiztosítás és nem is illik a játékunkba.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.11.19. 11:17:07

barcafan0911 írta:
Barcaman14 írta:Ez csak egy fölösleges huzavona szerintem. Alves is pontosan tudja hogy hosszabbítani fog. A legjobb helyen van nálunk. Biztos vagyok benne hogy hosszabbít! :)

Tessék, itt az igazság. Ezzel le is zárhatjuk a vitát és az elmélet gyártásokat. :wink:
Nem 200e Ft a különbség.Alvest szeretem, bár megjegyezném, h közel nem új játszik, mint mielőtt leigazoltuk, értem ezalatt a szabadrúgásait, bombáit vagy a beadásainak pontosságát...

Ettől függetlenül jó játékos, sőt nagyon is, de én, ahogy látom, nem hiszem, h az a típus, aki azt mondja, nah jó a banda, és maradok.Ha mi nem adjuk meg neki a pénzt, a City, sztem másnap meg is veszi.Szóval jelen állásnál maradva 40%, h marad.De az árából, viszont lehetne jó kis jobb bekkett venni, csak ne Pep nézze ki a játékost, ha kéne 35 millióért....
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.11.19. 11:10:24

Maicon mondjuk bomba formában van pont... :D (sérült egyébként vagy mi van vele? idén nem nagyon hallani a nevét eddig)

Ráadásul Alves szvsz most mintha kezdene visszatérni.A Villarreal ellen már nagyon jól ment és a brazil-argentinon is megette Di Mariát meg előrefelé is szinte Ő volt a legveszélyesebb brazil.

Én nagyon sajnálnám ha elmenne.Szerintem rengeteget veszítenénk vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2010.11.19. 11:30:22-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
neobarca
Director del Fútbol

2010.11.19. 11:07:39

Szerintem is ha ennyire nem lehet vele megegyezni akkor el kel adni. Amúgy is az elmúlt időkben a teljesítménye engem nem győz meg. Mindig mindenki Abidalt bírálja, pedig Alvesben is bőven van hiba. A beadásai botrányosak szerintem az utóbbi időben.
Menjen ha menni akar és hozzunk vki mást. Pl Maicont...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.19. 11:06:55

Nyilvánvaló meg kellene tartani, ha viszont a klub meghatároz egy klub, s Alvesnek nem jó, akkor el kell engedni!Mint már előttem leírták páran!Annyiban megvédeném Alvest, hogy rohadtul nem mindegy, hogy 5 millió vagy 7,5(csak ha már egy tájékoztató összeg volt példaként megemlítve) !Totál mások az igényei, s ez másfélszeres különbség, ez rengeteg!Ezt az ő részéről megértem, viszont úgy látom Rossell keménykezű, s nem engedi, hogy elszabaduljanak a fizetések, akinek "nem tetszik" mehet!Számomra ez szimpatikus, még ha gyengül is a csapat, de hosszútávon jobb megoldás spórolni!Xavi Iniesta Messi nyilvánvalóan nem "kekeckednének" ennyit, de a saját nevelésű sztárokat meg is fizeti a klub rendesen!Alves meg ahhoz képest mennyit kapna máshol, nem csoda, hogy többet szeretne!A pótlása Alvesnek nyilvánvalóan nehéz ügy lenne!Rafael, sztem nem olcsó mulatság, mivel fiatal, s ráadásul a United nem arról híres, hogy csak potom pénzekért lemondjon fiatal jó játékosairól!Van der Wiel neve valamikor felmerült, hát ő esetleg megoldás lenne, de itt is az Ajaxon múlna minden!Ha értelmesen leül mindkét fél és némi toleranciát, kompromisszum késséget mutatnak egymás felé, akkor meglehet a megállapodás!Én ebben reménykedek, de ehhez Alvesnek is át kell gondolnia mit nyerhet veszthet ha elmegy!!!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.19. 10:52:05

Barcaman14 írta:Ez csak egy fölösleges huzavona szerintem. Alves is pontosan tudja hogy hosszabbítani fog. A legjobb helyen van nálunk. Biztos vagyok benne hogy hosszabbít! :)

Tessék, itt az igazság. Ezzel le is zárhatjuk a vitát és az elmélet gyártásokat. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.11.19. 09:38:45

ha tényleg másfél milló euró miatt megy egy ilyen huzavona, akkor én azt mondom adjuk el szépen a Citynek, ők tálcán kínálnak minimum 40 millió eurót és akkor ott megkaphatja Alves az évi 20 millás fizetését :x
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Válasz küldése