Lionel85 írta:Mascherano képes volt még 3 millió euróról is lemondani csak azért, hogy a Barcelona játékosa legyen. Alvés nem képes a kompromisszumokra. Ennyi...
Nem összehasonlítható a két eset már ne is haragudj. szerintem annak idején Alves is lemondott volna fizetésről, hogy el tudjon jönni a Sevillától. Nem mindegy, hogy egy erős középcsapatban vagy a Barcelonában játszik. Ezzel Masche is így volt most, mert a Liverpool egy nagy nulla, mint tudjuk.
Az a helyzet, hogy mint a legtöbb futballistát, így Alvest sem az eszéért szeretjük. Az ügynököknek pedig általában nem a szerződésükben, hanem épp az eszükben rejlik a legfőbb hatalmuk. Simán tele tudja beszélni a fejét azzal, hogy egyrészről annyira fontos vagy a csapatnak, hogy szinte mindent megadnak neked ( nem hiszem, hogy Alves el akar menni innen, ezzel győzi meg), a másik pedig az, hogy felhoz neki példákat. Nézd ezt vagy azt a játékost (nem feltétlen csapaton belül), nem játszik 50 meccsnél többet mint te, nem is játszik úgy, mint te és nem robotolja végig a meccset mint te. Mégis több fizetést kap. Dani ez hogy van? Aztán vannak olyan esetek, amikor ezt elhiszi az adott játékos az ügynöknek, vannak, mikor nem. Most lehet, hogy az előbbi eset van, bár még nincs vége a dolognak és nem ítélkeznék. Nem mondom, nekem is szimpatikusabb lenne, ha nem teperne a fizetésért, de láttam sok olyan embert, akik egyébként tisztességesek és rendesek, mégis egy okosabb ember tele tudta beszélni a fejüket mindenfélével. Ez van, emberek vagyunk, követünk el mindnyájan hibákat. Számomra az fontos hogy ez az ember a pályán a tüdejét is kiköpi.