2010.02.26. 17:18:29
Mondjuk azt a vak is látja, h ebben az idényben "egy picit" több lehetőséget kap, mint Touré.
Én csak azt mondom: ha pl. Zlatan esetében él a logika, mely szerint a formajavulás feltétele a rendszeres játék, akkor ez igaz lehet T esetében is. Főleg azok után, h tavaly az egész világ láthatta, h T egy univerzális klasszis játékos, aki ha formában van, a posztján jelenleg csak Essiennel említhető egy lapon.
B tehetséges, de (egyenlőre) nem az a szint. Ezen kár vitatkozni. A spanyol válogatott meg nem a Barca, Touré meg nem spanyol állampolgár. Annak pl. örülök,h Del B meghívja, mert ez is fejlődési lehetőség.
Nem B nyakába varrom T mellőzését, de sajnos az összehasonlítás adja magát, mer egy poszton játszanak (T-re ez nem feltétlenül igaz:).
Én azt gondolom, h pl. a bl meccsen tök fölösleges volt mindkettőnek a pályán lennie, T pedig megérdemli a bizalmat (persze abban igazatok van, h csak akkor ha a formája alapján rászolgál). Aztán szépen föltoltuk Init bal támadóba, Xavi meg egyedül maradt mint kreatív ember a középpályán. Sztem sok olyan hibája volt Businak ami miatt le kellett volna hozni, de ezek szerint ezzel egyedül vagyok.
Félreértés ne essék nem felelősöket keresek, de ez a véleményem.
Egyébként remélem, h szép pályafutás áll előtte, mert tehetséges ez tény. Csak az zavar - asszem min. 2 embert a fórumon -, h T nincs eléggé pörgetve, ahhoz képest amit tud. Remélem Pep valamennyire tudatosan hagyja a "végső küzdelmekre", mert most jön a legnehezebb időszak.
Üdv!