Az a baj, hogy nem mindig tudja mi a játékunk. Haa házon belül oldjuk meg akkor sokkal inkább Denis, aki biztató jeleket mutat mostanában, vagy Deulofeu, aki kész volt változtatni a hozzáállásán. Ők ismerik a focinkat. nem klasszis egyik se, de jobban illenek ide mint a török.lics írta:Nemértem ezt az egész hercehurcát. Minek is igazolnánk ennyi pénzért játékosokat? Mindenki tudja, hogy kivagyunk tömve Ney miatt. Kellene egy szélső támadó, azt nem értem ha itt egy Arda aki nemmellesleg személyes kedvenceim egyike volt az Atletiben, nem hiszem el, hogy nem lehet megpróbálni legalább fél év rendszeres játéklehetőség biztos vagyok bennt, hogy sokat hozzá tudna tenni. 2-3 éve nálunk van tudja mi a játékunk. De nem jó mert nekünk annyira nagyon kéne 2 olyan játékos akik szinte teljesen kizárt hogy elengedi őket a klubjuk. Miért nem lehet ezt az évet lehozni így? Nem vagyunk a legjobbak ez tény, de szerintem ha az edző jól összerakja a csapatot és a gyengébbek is érzik, hogy most van lehetőségek bizonyítani talán ezeket összevetve reális esélyeink lehetnek a címekért folyó harcba. (Ez az én véleményem)
Barca Igazolások
- barca0417
- Entrenador del Barça

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Teljesen egyetértek. Nem lehet tudni mit ajánlanak, ha a múltkori igaz akkor vicc ajánlat...BarcafanTomee írta:Verratti, Coutinho, Dembelé...úgynézki senkit nem tudnak leigazolni, még úgy sem, hogy van hely a kezdőben és a játékosok is elvileg jönni akartak. Vagy csak az újságok ámitottak minket ezzel.
Emellett elment Neymar, Messi és Iniesta szerződése nagy kérdőjel. Szép csapatépítés folyik. Ja jött Paulinho, hurrá!
Egyszer minden sorozat és korszak megszakad, de könyörgöm, saját elnökségünk teszi tönkre a csapatot. Ez bosszant legjobban.
Betis elleni kezdőből ha kivettük volna Messit, az kb egy Bilbao/Celta szintű csapat lett volna, nem igaz, hogy ezt a vezetők nem látják. Nem létezik, hogy nem direkt csinálják. Ki tudja mi van a háttérben, és mennyire szedik meg magukat, amíg még lehet.
Konkrétan 80-ért akartuk elhozni úgy, hogy olyan feltételekkel amik csak évek után teljesítődnek...
Tartok tőle hogy ezek a tárgyalások a sajtónak szolnak, és elmondhassák hogy ők mindent megtettek...
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Én nem merem Arda nevét felhozni, mert sokan átkozzák itt, de amikor Neyt helyettesítette és a helyén volt akkor nekem nagyon tetszett. Tény mikor LE berakta középpályára, akkor eltűnt a pályán, de amikor posztján volt akkor nem volt rá panasz.lics írta:Nemértem ezt az egész hercehurcát. Minek is igazolnánk ennyi pénzért játékosokat? Mindenki tudja, hogy kivagyunk tömve Ney miatt. Kellene egy szélső támadó, azt nem értem ha itt egy Arda aki nemmellesleg személyes kedvenceim egyike volt az Atletiben, nem hiszem el, hogy nem lehet megpróbálni legalább fél év rendszeres játéklehetőség biztos vagyok bennt, hogy sokat hozzá tudna tenni. 2-3 éve nálunk van tudja mi a játékunk. De nem jó mert nekünk annyira nagyon kéne 2 olyan játékos akik szinte teljesen kizárt hogy elengedi őket a klubjuk. Miért nem lehet ezt az évet lehozni így? Nem vagyunk a legjobbak ez tény, de szerintem ha az edző jól összerakja a csapatot és a gyengébbek is érzik, hogy most van lehetőségek bizonyítani talán ezeket összevetve reális esélyeink lehetnek a címekért folyó harcba. (Ez az én véleményem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2017.08.22. 15:12:37-kor.
Csak is Puyol
Nemértem ezt az egész hercehurcát. Minek is igazolnánk ennyi pénzért játékosokat? Mindenki tudja, hogy kivagyunk tömve Ney miatt. Kellene egy szélső támadó, azt nem értem ha itt egy Arda aki nemmellesleg személyes kedvenceim egyike volt az Atletiben, nem hiszem el, hogy nem lehet megpróbálni legalább fél év rendszeres játéklehetőség biztos vagyok bennt, hogy sokat hozzá tudna tenni. 2-3 éve nálunk van tudja mi a játékunk. De nem jó mert nekünk annyira nagyon kéne 2 olyan játékos akik szinte teljesen kizárt hogy elengedi őket a klubjuk. Miért nem lehet ezt az évet lehozni így? Nem vagyunk a legjobbak ez tény, de szerintem ha az edző jól összerakja a csapatot és a gyengébbek is érzik, hogy most van lehetőségek bizonyítani talán ezeket összevetve reális esélyeink lehetnek a címekért folyó harcba. (Ez az én véleményem)
-
- Capitá del Barça
Én már nagyon várom,hogy vége legyen ennek az átigazolási szezonnak,bármi is lesz a végén. Ez egy tragikomédia a média és a vezetőség részéről is. Megtudom érteni azt is,hogy mindenki a Barca-t akarja lehúzni 1,5-2x-es árral és azt is megértem,hogy ebbe mi nem megyünk bele. A fő bűnös a vezetőség ez tiszta sor mindenki elött. Be kellett volna előzni az igazolásokkal még Neymar eladása elött. Nem megyünk úgy piacra vásárolni és alkudozni,ha belépéskor bemondja a hangos,hogy ki vagyunk tömve zsetonnal.
Én most már azzal is elégedett lennék, ha sikerülne Seri-t leigazolni (ígéretesnek tűnik), illetve letisztulna a keret és akire nem számít Ernő bá az menne.
Ha tényleg a BVB bemutat,akkor oldjuk meg valahogy saját házon belül a bal oldali támadó szerepét. Vannak alternatívák, vagy uccsó nap hozzuk el Muniain-t!
Az biztos, hogy a csapatnak továbbra is szorítok, elvárásaim nem lesznek, nagyobb érdeklődéssel fogok leülni a tv elé a kis- és közép spanyol csapatok elleni meccsek esetén, mert papíron gyengültünk.
Aztán remélem az év végén meglepődök! Pozitívan!
Én most már azzal is elégedett lennék, ha sikerülne Seri-t leigazolni (ígéretesnek tűnik), illetve letisztulna a keret és akire nem számít Ernő bá az menne.
Ha tényleg a BVB bemutat,akkor oldjuk meg valahogy saját házon belül a bal oldali támadó szerepét. Vannak alternatívák, vagy uccsó nap hozzuk el Muniain-t!

Az biztos, hogy a csapatnak továbbra is szorítok, elvárásaim nem lesznek, nagyobb érdeklődéssel fogok leülni a tv elé a kis- és közép spanyol csapatok elleni meccsek esetén, mert papíron gyengültünk.
Aztán remélem az év végén meglepődök! Pozitívan!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ez igaz, hogy nehezen tudnak most igazolni, mert olyan árakat kérnek tőlük amit nem lehet kifizetni. DE, magukat hozták ilyen helyzetbe, amikor évek óta nem pótolták a távozókat és még Neymar is úgy ment el ahogy. Az sem létezik, hogy a vezetőség nem tudott róla, hogy távozni akar, és akkor már el tudtak volna kezdeni dolgozni a pótlásán. Persze Neymarra is haragszok amíért ilyen slamasztikában hagyta a csapatot, de nem ő a fő bűnös. Volt egy egész nyaruk és egyelőre gyengébb a keret mint eddig.
Most már nagyon szűkös az idő. El kell hozni Draxlert meg eladni AG, Munir, Arda, Döglász, Rafinha 5-öst és majd lesz valami a szezonnal...
Vermaelent is eladnám, de ugye ő a hírek szerint marad.
Most már nagyon szűkös az idő. El kell hozni Draxlert meg eladni AG, Munir, Arda, Döglász, Rafinha 5-öst és majd lesz valami a szezonnal...
Vermaelent is eladnám, de ugye ő a hírek szerint marad.

- Normandia
- Director del Fútbol
Nem vagyunk lépéskényszerbe. Ennyit nem ér Dembele. Csak azért, hogy igazoljunk valami nevet, nem kell elkölteni ennyi pénzt.Kubla9 írta:Hiába csinál magából a Dortmund is bohócot mi vagyunk lépéskényszerben sajnos.Nyiri81 írta:Én sem bírom a vezetőséget, de azért gondolkodjunk már el azon hogy a tárgyalás másik felén lévő csapatok pofátlanok. 130-t ajánlunk. 150 kell. Na még mit nem. Rengeteg pénz az a 130 és ahogy lentebb írják majd jövőre valaki elviszi a feléért. Counthino dettó.
Ha 150-t ajánlottunk volna akkor 170 kellene?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- baas11
- Entrenador del Barça
Akkor 140-ben meg kell állapodni....visca el barca írta:Dortmund have rejected a total offer (fixed + variable) of €130m from Barça for Dembélé. Dortmund want not less than €150m. [sky germany]
Ez mennyivel hitelesebb mint "az órák kérdése és megállapodunk" ?visca el barca írta:The Coutinho soap has reached the end of it's life: Coutinho is not coming to Barça. [l'equipe via @LivEchonews]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2017.08.22. 14:47:53-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Nervo
- Capitá del Barça
Ja.Elől meg majd Paco támogatja (valahogyan) Leót és Lajostvisca el barca írta:
amúgy én már teszek mindenre, csak gomest adjuk oda vkinekaz lesz a legnagyobb erősítés

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Én is akartam már ezt írni,felejtsük el őket vészeljük át valahogy ezt a szezont aztán egy új kompetens elnökséggel igazolunk majd játékosokat.visca el barca írta:két nap múlva majd seri ára is 350 millió + 22 játékos lesz, csak figyeljétek meg...
jól írja nyiri, én is rühellem már a vezetőséget, de azért az durva, hogy 2-3x áron akarnak nekünk mindenkit eladni. rohadjon meg coutinho is meg dembele is ott ahol vanlegalább ezzel így valószínűleg bartoéknak is reszeltek.
amúgy én már teszek mindenre, csak gomest adjuk oda vkinekaz lesz a legnagyobb erősítés
- visca el barca
- Presidente del Barça
két nap múlva majd seri ára is 350 millió + 22 játékos lesz, csak figyeljétek meg...
jól írja nyiri, én is rühellem már a vezetőséget, de azért az durva, hogy 2-3x áron akarnak nekünk mindenkit eladni. rohadjon meg coutinho is meg dembele is ott ahol van
legalább ezzel így valószínűleg bartoéknak is reszeltek.
amúgy én már teszek mindenre, csak gomest adjuk oda vkinek
az lesz a legnagyobb erősítés 
jól írja nyiri, én is rühellem már a vezetőséget, de azért az durva, hogy 2-3x áron akarnak nekünk mindenkit eladni. rohadjon meg coutinho is meg dembele is ott ahol van

amúgy én már teszek mindenre, csak gomest adjuk oda vkinek

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hiába csinál magából a Dortmund is bohócot mi vagyunk lépéskényszerben sajnos.Nyiri81 írta:Én sem bírom a vezetőséget, de azért gondolkodjunk már el azon hogy a tárgyalás másik felén lévő csapatok pofátlanok. 130-t ajánlunk. 150 kell. Na még mit nem. Rengeteg pénz az a 130 és ahogy lentebb írják majd jövőre valaki elviszi a feléért. Counthino dettó.
Nehogy már odaadjunk valakit nekik, ugyan. Simán ki lehetne így állni néhány meccsen:
Ter Stegen - Busquets, Iniesta, Rakitic, SR, Gomes, Denis, Arda, Paulinho, Rafinha, Seri
Ha meg jönne még Coutinho, akkor egy középpályás még a padon is lenne a biztonság kedvéért, vagy esetleg SR beáll a kapuba
Komolyan olyan érzésem van mintha egy 5 éves kisgyerek odaszabadult volna a számítógéphez és belenyúlkálna apuci Football Manager mentésébe
Ter Stegen - Busquets, Iniesta, Rakitic, SR, Gomes, Denis, Arda, Paulinho, Rafinha, Seri
Ha meg jönne még Coutinho, akkor egy középpályás még a padon is lenne a biztonság kedvéért, vagy esetleg SR beáll a kapuba

Komolyan olyan érzésem van mintha egy 5 éves kisgyerek odaszabadult volna a számítógéphez és belenyúlkálna apuci Football Manager mentésébe
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.08.22. 14:38:28-kor.
94:39 6 - 1
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... /seri.html" target="_blank Itt is írnak róla hogy lehet hogy játékos is lesz az üzletben. Adjuk oda a selejtet nekik vigyék csak.
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Én sem bírom a vezetőséget, de azért gondolkodjunk már el azon hogy a tárgyalás másik felén lévő csapatok pofátlanok. 130-t ajánlunk. 150 kell. Na még mit nem. Rengeteg pénz az a 130 és ahogy lentebb írják majd jövőre valaki elviszi a feléért. Counthino dettó.
Csak is Puyol
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Verratti, Coutinho, Dembelé...úgynézki senkit nem tudnak leigazolni, még úgy sem, hogy van hely a kezdőben és a játékosok is elvileg jönni akartak. Vagy csak az újságok ámitottak minket ezzel.
Emellett elment Neymar, Messi és Iniesta szerződése nagy kérdőjel. Szép csapatépítés folyik. Ja jött Paulinho, hurrá!
Egyszer minden sorozat és korszak megszakad, de könyörgöm, saját elnökségünk teszi tönkre a csapatot. Ez bosszant legjobban.
Betis elleni kezdőből ha kivettük volna Messit, az kb egy Bilbao/Celta szintű csapat lett volna, nem igaz, hogy ezt a vezetők nem látják. Nem létezik, hogy nem direkt csinálják. Ki tudja mi van a háttérben, és mennyire szedik meg magukat, amíg még lehet.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gyanús? Inkább egyértelmű:Dpalesz77 írta:
Érdekes módon idén mindenkinek baja van a vezetőségünk viselkedésével az igazolásoknál. Kezd már gyanús lenni, hogy valamit nem jól csinálunk..Samper amúgy nagyon adná magát szerintem.
Ha Seriért játékost is akarnak, odaadnám nekik a zaccot, akár az összeset, legalább megszabadulnánk tőlük. Másnak úgyse kellenek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem ez kamu, a nyilatkozat előtt is ez volt, amikor mondta az ügyvezető, hogy ezek nem igazak, de azóta is csak ezt írják. Szerintem a bónuszokon megy a keverés, mert megint hülyeségeket akarunk beleírni, de aztán persze lehet tévedek.visca el barca írta:németek 150-et akarnak. vagy letesszük nekik egyben vagy dembelé marad. szóval marad. ahogy állítólag a coutinho saga is lezárult, ő sem lesz a barcelona játékosa
Nice annoyed at #FCB behaviour regarding Seri transfer. Meeting expected today. Nice want money + a player. @YannPecheral
Érdekes módon idén mindenkinek baja van a vezetőségünk viselkedésével az igazolásoknál. Kezd már gyanús lenni, hogy valamit nem jól csinálunk..

- visca el barca
- Presidente del Barça
Dortmund have rejected a total offer (fixed + variable) of €130m from Barça for Dembélé. Dortmund want not less than €150m. [sky germany]
The Coutinho soap has reached the end of it's life: Coutinho is not coming to Barça. [l'equipe via @LivEchonews]
erről a nyárról ennyit. gondolom dembelé jövőre megy a bayernbe 23 millióért
The Coutinho soap has reached the end of it's life: Coutinho is not coming to Barça. [l'equipe via @LivEchonews]
erről a nyárról ennyit. gondolom dembelé jövőre megy a bayernbe 23 millióért
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.08.22. 14:07:25-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Reméljük a legjobbakat, elég gáz lett volna ha azt a meghatározott díjat megemelik 20-30 millióval.palesz77 írta:Most nyilatkozta a Dortmund szerk.: bocsánat, nem sport, hanem ügyvezető igazgatója a napokban, hogy nem olyan magas az összeg amit kérnek, mint amit a sajtó spekulál.Ronaldinho&Barca írta:Ez a mai hír-pletyka mennyire igaz, hogy a dortmund 150-t akar? A mi ajánlatunk pedig a 130 ugye. Azért a viccnek is van egy határa szerintem...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Miután megvettük Seri-t szerintem rá kéne repülni Verratti-ra, esetleg még vissza kéne hozni Thiago-t vagy pár olcsóbb középpályást még kéne venni a piacról.
Amúgy a mi ajánlatunk tudtommal Dembeléért 80 + egy csomó opciós pénz volt. Ők gondolom fix 100at kérnek vagy valami hasonlót
Amúgy a mi ajánlatunk tudtommal Dembeléért 80 + egy csomó opciós pénz volt. Ők gondolom fix 100at kérnek vagy valami hasonlót
94:39 6 - 1
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Vagy lehet, hogy példányszám növelő cikkeket írnak csak az alatt, amíg tárgyal a két csapat..Kubla9 írta:Lehet hogy meggondolták magukat és mégis csak 150 millióért engedik el.

Ha egy vezetés lényegtelen árvita miatt kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát, akkor így jár. És lehet, hogy Messi is már aláírt volna, ha normális lenne a csapat vezetése, amely tisztában van a lehetőségekkel és a saját prioritásaival.nagyatyesz írta:Én tényleg elhiszem, hogy balfék a vezetőségünk, de az is biztos, hogy mindenki velünk akar idén szórakozni. Most a Dortmund is mit akar még? A játékosa hiszitizik, nem jár edzésre, bomlasztja a csapatmorált (ha visszatér), mi teszük a hírek szerint egy fix 100 milliós ajánlatot és ők keveslik. Ehhez még jönnek 30 millió bónuszok. Több int elég kellene legyen. Liverpool dettó. 100 fölött jár az ajánlatunk. Ezt a Keita gyereket ők akarják nagyon a Lipcséből nem? Ha tényleg olyan jó inkább hozzuk el jövőre az orruk elől (feltéve ha tényleg jó) és csesszünk ki velük!
Lehet hogy meggondolták magukat és mégis csak 150 millióért engedik el.palesz77 írta:Most nyilatkozta a Dortmund szerk.: bocsánat, nem sport, hanem ügyvezető igazgatója a napokban, hogy nem olyan magas az összeg amit kérnek, mint amit a sajtó spekulál.Ronaldinho&Barca írta:Ez a mai hír-pletyka mennyire igaz, hogy a dortmund 150-t akar? A mi ajánlatunk pedig a 130 ugye. Azért a viccnek is van egy határa szerintem...
-
- Entrenador del Barça
Én tényleg elhiszem, hogy balfék a vezetőségünk, de az is biztos, hogy mindenki velünk akar idén szórakozni. Most a Dortmund is mit akar még? A játékosa hiszitizik, nem jár edzésre, bomlasztja a csapatmorált (ha visszatér), mi teszük a hírek szerint egy fix 100 milliós ajánlatot és ők keveslik. Ehhez még jönnek 30 millió bónuszok. Több int elég kellene legyen. Liverpool dettó. 100 fölött jár az ajánlatunk. Ezt a Keita gyereket ők akarják nagyon a Lipcséből nem? Ha tényleg olyan jó inkább hozzuk el jövőre az orruk elől (feltéve ha tényleg jó) és csesszünk ki velük!