csabimo írta:visca el barca írta:
Barça will not give up on Coutinho. They will fight until the last day of the transfer window. [md]
verrattiert is harcolunk az utolsó napig azt irták nem is oly rég

amugy jobb lenne az utolsó nap már nem harcolni, ha már orák kérdése volt hogy hivatalos legyen

amigy vicc hogy most coutinho dembelen alkuldozunk meg probalunk sporolni barki masert meg kifizetjuk a tobbszörösét is mint amit érne..ki érti ezt? dembele sztori meg nagyon érdekes kajak elhagyta a csapatot, ezek után oriasi lesz ha nem tudunk megegyezni a dortmunddal, hulyet csinalt magábol miattunk!
Azért nem tegnap írták, hogy harcolunk Verrattiért. A PSG kijelentette, hogy semmilyen körülmények között nem eladó, és a játékos sem tett sok mindent azért, hogy elengedjék, ellenben a brazil-francia duóval. Én azt az ügyet nem keverném ide, mert itt gyakorlatilag 10-20 millión megy a vita, illetve meg is adnánk a kért összeget, de egy részét bónuszokban, amit az eladó csapat pénzben kérne.
A legnagyobb vicc, hogy arra sem foghatja a vezetőség, hogy nincs pénz, mert ha Paulinho árának a 2/3-át a Dembelé-Coutinho pakkra fordítottuk volna, már itt lennének.
A legnagyobb esély arra van, hogy hoznak egy-két jóindulattal is középkategóriás játékost aztán azt mondják, hogy próbálkoztak, de sokat kértek és nem volt elég pénz.
A vezetőség meg mossa kezét, a pénzzel együtt és ha le is váltják őket szép summával távoznak. Nem szoktam senkinek rosszat kívánni, de baromira örülnék, ha újra átvilágítanák Bartoékat és nem úsznák meg olyan könnyen mint eddig.
Yerri Minát sem igazán értem. Itt van Marlon, aki ki tudja hol fog, vagyy fog-e játszani. Hoztak egy baromira tehetséges kh-t a B-be Santi Bueno személyében, és akkor Tarínról egy szót sem szoltam. Az A-csapatban van egy stabil páros, mögöttük egy Masch, aki talán jövőre távozik. És erre jön még Mina. Kh. ráadásul nem egy olyan poszt, amit folyamatosan rotálgatni lehet, hogy beépítsük a fiatalokat. És a tehetség nem elég.
Dembelééket sajnálom. Mindent megtettek, hogy jöhessenek, a francia lehet, hogy végleg elvágta magát, de Coutinhot se fogják ezután annyira szeretni. Tőlünk mentek a hitegetések, hogy 100%, hogy jönnek stb. aztán annyi.