2017.08.27. 13:42:02
Nos Dembelé:
örülők hogy itt van, bár nem igazán tudom mit is lehet tőle várni, ami főképp azért van mert egy meccsét sem láttam....de az hogy kétlábas az még aranyat érhet nekünk, ritkaság.
Di( külivel betekerem) Maria: na Ő nagyon remélem hogy nem jön, akár real akár psg mezben járt nálunk.... nem is folytatom, ennyire sarul azért nem állunk.
Coutinho: Ő viszont nagyon kéne még... ha összejön alapjaiban változna meg a csapat középpályás dinamikája, "tudja" ( nyílván ez nem igaz Andres utánozhatatlan császár) azt amit Ini csak a kaput sokkal jobban támadja, ezt jelenleg csak Messi, látható is két meccsen, ha Ő nem jön vissza kp sorba csak jobbszélről a balszélre passzolgatás megy, amibe egy kisebb előbb utóbb bele hibázik, de komoly védelem nem fog.
Sokan írják a 4-2-3-1-t,ami jól néz ki de szerintem ez Busquetssel nem működik ( legalább is teljes csapat szinten) nincs is ilyen meccsünk az elmúlt évekből h így akár csak egyszer is ez nagyon működött volna! Esetleg Paulinho és Rakiticsel ! De ehhez idő kell....
Még mindig a 4-3-3 ban tudunk a leghatékonyabbak lenni csapat szinten,itt van meg az egyensúly és látszik hogy ehhez van hozzászokva a fél csapat ( helyezkedés, 3 szögek kialakítása, területek elosztása/lefedése stb..) a rövid passzos játék ebben működik.
Csak ugye ehhez kell pontosan 6 nagyon jó játékos....!
A csapat: szerintem, csak ezt nem tudom jobb oldalon ki "tud" védekezni a támadó sorból? OD? M?S? vagy Semedo megoldja!
..................Stegen..........
Semedo....Pique....Umtiti.....Alba
.................Busquets...............
.......Rakitic.............Coutinho
Messi...........Suarez..........Dembelé
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco