sneco7 írta:Nem akarom bántani szegény gyereket,mert igazából mindenki egyformán [auto_cenzúra] volt és még a rengeteg hibáját el is néztam volna...de ,hogy az első gól előtt mi a .......ért húzta vissza a lábát mikor tudta jól,h Reyes lendületből megy ráa védelemre és pont Neki lenne az a dolga,hogy ezeket a szitukat levédekezze,leütközze,lefaultolja.Akármilyen poszton meg kell az ilyeneket állítani,nemhogy vkp poszton,ahol ez lenne az elsődleges feladata...Teljesen más a meccs,ha azt a gólt nem kapjuk már az elején...
Vagy mi lett volna, ha Xavi nem Reyesnek íveli a labdát?

Tényleg varrjuk a védők helyezkedését, és Xavit hibáját is az ő nyakába... Komolyan mondom, ez a topic kezd az Henry és a Valdes topicra emlékeztetni... Ha megy neki, akkor szinte full kuss, ha nem, akkor aztán ő az, aki középszintű - lehet még az, de szerintem tovább fog lépni bőven - és rajta mennek el a meccsek. Én amúgy megemlíteném, hogy nem a vkp-nek a feladata dobni a játékon, és ilyen középpáylás fogásnál nem csak ő hibázott a passzoknál. A két top3-as irányítónk is szórta a rosszabbnál roszabb lasztikat. Szóval azért nekem furcsa, hogy ezt mind Busi nyakába varrjátok...
Én személy szerint nagy fantáziát látok benne, és egy ilyen meccs után nem fogom leírni. Valóban nem egy Yaya szint - még. Ezért én sem értem, hogy miért játszik ennyire sokat, de én nem bánom, ezt a meccset leszámítva az utóbbi időben parádésan teljesít. Ezen a meccsen meg senki nem tudta ellátni a dolgát rendesen...