Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
crixus
Entrenador del Barça

2017.08.14. 15:13:08

Az azért elég kemény, hogy 2 év telt el a triplázás és 1,5 év a Bernabeu-ban bemutatott 4-0-ás parádé óta. :roll:
Az elnöki stáb vétkes abban, hogy:
- nem megfelelő szerződéseket köt a játékosokkal, magas fizetéssel és alacsony kivásárlási árakkal
- nem a megfelelő személyeket jelöli edző, igazolásokért felelős menedzseri, stb. posztokra.
- nem képes hatékonyan tárgyalni a kiszemelt játékosokért

Az igazolásokért felelős stáb vétkes abban, hogy:
- rossz tárgyalási stratégiát alkalmaz, drágán vesz sz.r minőséget, képtelen megszabadulni a kloncoktól, relatíve olcsón ad el
- nem méri fel racionálisan, hogy mely játékosok leigazolására van esély és "vergődik" az elérhetetlen játékosokért is

A mindenkori edző és stábja vétkes abban(Tata, Lucho, Valverde?), hogy:
- nem a megfelelő játékosok leigazolását kéri
- koncepció nélkül rotálja a keretet, variálja a taktikát
- nem számol a Masia nyújtotta lehetőségekkel

Ezek így összességében eredményezik azt, hogy jelen pillanatban a Barca Európa top 5 klubjába sem fér bele és nagy a lemaradása, holott 2 éve az élen voltunk.
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.14. 15:05:17

Varatrix írta:
visca el barca írta:FC Barcelona was interested in hiring Manchester City midfielder Fabian Delph. [sky sports] :D
Adom! Ha csinálod, legalább csináld rendesen. Olyan bomba csapatot építenek. Valverde lesz a mi Wengerünk. Kicsit béna, kicsit öreg, de a 4. hely a miénk. Kivéve amikor mégsem!
Vegyünk még pár semmirekellőt, amíg Bartoék itt vannak. Elköltik az összes Neymar-pénzt, a következő vezetőségnek meg az lesz a legnagyobb gondja, hogy a sok selejtet hogyan passzolja el. Valverde meg akkor jár majd a legjobban, ha egy Alena-Samper-Denis középpályát rak össze, mivel SR meg elképzelhető, hogy lelép.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
randomguy
Capitá del Barça

2017.08.14. 15:04:33

Közben a 'Pool is bejelentkezett Seriért. Nem baj, majd pár év múlva hajkurásszuk 100m+-os ajánlatokkal. Jó nekünk most Paulinho is. :roll:
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Grimaldo
Capitá del Barça

2017.08.14. 15:01:44

Mondjuk tényleg nem Paulinhon kéne levezetni a sok feszültséget,ki az aki erre az ajánlatra nemet mondott volna a helyzetében ?
Láttam a Spursben játszani elég gyenge volt és nagy valószínűséggel itt is az lesz,de talán történik valami csoda és beindul az öreg.Bár kicsi erre az esély ,de a reménynél több nem maradt,tehát inkább imádkozzunk érte.
Varatrix
Director del Fútbol

2017.08.14. 15:00:28

visca el barca írta:FC Barcelona was interested in hiring Manchester City midfielder Fabian Delph. [sky sports] :D
Adom! Ha csinálod, legalább csináld rendesen. Olyan bomba csapatot építenek. Valverde lesz a mi Wengerünk. Kicsit béna, kicsit öreg, de a 4. hely a miénk. Kivéve amikor mégsem!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
pr13
Jugador del Barça

2017.08.14. 14:59:02

Ezek szerint nincs elég középszer és padmelegítő a keretben? Lehet, hogy az lesz a középpálya megerősítése, hogy egy kezdőt kirakunk belőle.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.08.14. 14:54:42

Várjuk itt Dembélét meg Coutinhot, aztán holnap arra kelünk hogy SR a Citybe igazol. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.14. 14:45:57

FC Barcelona was interested in hiring Manchester City midfielder Fabian Delph. [sky sports] :D

a dormund állítólag elfogadta a 100 millát, a bónuszokon megy a vita. amugy már auba se jár edzésre :lol: az meg a milánba akar menni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.08.14. 14:54:50-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gamerpapa
Jugador del Barça

2017.08.14. 14:25:35

hivatalos oldalon lehozták: megszereztük Paulinho-t :roll:
markionni
Capitá del Barça

2017.08.14. 14:22:52

Slither írta:
nagyatyesz írta:Palesz tőled kérdem, mert ha jól tudom kint voltál tegnap! Nem volt fütty? Nem volt fújolás a vezetőség felé?.
Nem nagyon fütty szó, de stadion fele turista volt, harmada madridista...
Igen, ez nekem is szemetszurt. De ugyanez volt a Bernabeuban is. Regen ez elkepzelhetetlen lett volna. Tudom hogy valtozik a vilag, de nekem kicsit hianyzik az a fanatizmus a fociban ami regen megfigyelheto volt.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2017.08.14. 14:17:32

nagyatyesz írta:Palesz tőled kérdem, mert ha jól tudom kint voltál tegnap! Nem volt fütty? Nem volt fújolás a vezetőség felé?.
Nem nagyon fütty szó, de stadion fele turista volt, harmada madridista...
zknym
Jugador del Barça

2017.08.14. 14:09:02

tőlem ez az első, és nem is ismerem az oldalak hitelességét, de az első megegyezésről szóló fecske megérkezett (??)...

http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... ted-Gossip" target="_blank
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.14. 14:01:44

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A37A7F1

Azt hiszem Messi leírása mindent elmond...Szerintem nem kicsit van ő is ki ha káromkodik a közösségi médián... Lehet nem véletlen rakta ki Paulo leigazolása után

Itt az eredeti poszt, de spanyolul:
https://www.instagram.com/p/BXxdvdwF85e ... y=leomessi" target="_blank
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.08.14. 13:59:31

Palesz tőled kérdem, mert ha jól tudom kint voltál tegnap! Nem volt fütty? Nem volt fújolás a vezetőség felé?
Paulinho tipikus ide illő igazolás. Ezzel sikerül folytatni az évek óta zajló érthetetlen és megfoghatatlan középpályás igazolások listáját! Gratula! Nem bántom, mert nem ismerem, és minden jót kívánok neki itt, de komolyan ő kell nekünk? 9 éves, Kínából? Akkor miért nem N'Zonzi, kb ugyanennyiért?
Azt sem tudom pontosan hova akarja őt Ernő? Átállunk 2 belső középpályára (Busi/SR, Paulinho/Rakitic)? Tényleg nem tudom mi folyik itt! Ennyi ideget nem tudom mikor nyeltem a csapat miatt, és nem az eredménytelenség izgat, mert sajnos átéltem már azt a korszakot régen, hanem a kilátástalanság! Ez a fájó!
Én egyre inkább erőletetném itt a 442-t a jelenlegi, de az esetleges Dembele és Coutinho páros érkezése esetén is. Messit hagynám bent közéepn kötetlenben, Suarez elől.
Kb így: Coutinho/Iniesta, Busi/SR, Rakitic/Paulinho, Dembelé/Deu - Messi/Denis, Suarez/Paco
Gomest valahogy be kell vonni a Pool üzletbe, esetleg Rafinhát is. Ardát és Munirt eladni, kapunk érte amenniyt kapunk, a kölcsön csak rosszabb. Douglast és Vermalent ingyen elhessegetni innen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.08.14. 13:58:21

vinszentvega írta:Miért nem adnak egy egy játékost a pénz mellé, pofabefogónak?
http://www.sport-english.com/en/news/ba ... rs-6223275" target="_blank

Arda, Gomes... mindkettő ér annyit amennyi plusz bónuszt akarnak kapni a németek meg az angolok is...
Nem hinném, hogy szüksége lenne a Dortmundnak ilyen túlfizetett, túlárazott játékosokra. Hasonló szintű játékosokat vesznek ők olcsóbban, és nekik a fizetésük is töredéke lenne.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.08.14. 13:57:39

Ami ezen a nyáron történik, arra őszintén szólva már egy lincselés Bartoék felé is totál elfogadható lenne.
Erre már nehéz nyugodtan és visszafogottan reagálni. Ha SR is lelép, én befejeztem a klub követését, amíg ez a csőcselék itt van. Pedig 2004 óta követem a csapatot, a Rijkaardos sötét időkben sem gondolkoztam el ezen egy pillanatig sem. De ami itt folyik, az minden határon túl megy. Elfogadhatatlan.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.14. 13:52:19

ÉS most őszintén, valaki csodálkozik ha az utánpótlásnevelések elvágyódnak?

Azt látják hogy a legjobb fiataloknak is annyi jut, hogy eléjük igazolnak egy vén játékost, vagy teljesen nem ide való játékost, akiken minden elmegy, de cserébe rengeteget játszanak... #-o

pr13:
az a kép :lol:
pr13
Jugador del Barça

2017.08.14. 13:44:13

Cestus írta:
visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]

kamunak tűnik, de azért betettem
Tegnap már állítólag egy socio (?) megírta, hogy SR-nek nagyon nem tetszik Paulinho idehozatala. Lehet kamu, de bőven nem elképzelhetetlen.
Megértem, hogy nem tetszik neki.
Hosszú idő után lenne egy olyan játékos akit a Masiaból lehetne beépíteni, ergó álmából felébresztve is tudja mit kell játszania. Erre idehoznak a nyakába 3 év alatt 4 olyan játékost a nyakába akinek köze nincs ehhez a játékhoz. Mellesleg lenne még 2 (+1 porcelán) saját nevelés, de mind1. Nem baj, keep goin Barto.

Lesz ami lesz, most már itt van, remélem mellé jön még azért Dembele és Coutinho. [-o<
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.14. 13:42:56

vinszentvega írta:
Tényleg nem értem, hogy miért kell ezen hisztizni sokaknak...
Ad 1 úgy se lehet mit tenni, ha leigazolják leigazolják. Ki tudja.... lehet ebben a közegben jó fog működni? És, amúgy amit én láttam tőle, nem annyira szánalmas mint Gomes. Kőkemény kis manusz ez. Olyanokat ütközik, hogy csak lestem és legalább nem ostoba a labdához mint a portugál... Szóval...várjuk ki a végét. Ha nem jön be, akkor elővehettek! :D

Azért, mert egyszerűen a pénzmosáson kívül nincs nyomós ok hogy miért pont őt kellett leigazolniuk..Ha ilyen kaliber kell ott van N'zonzi aki egy Sevilla alapembere, és hasonló áron hozhattuk volna és ismeri a ligát is, nem pedig egy kínában 27 éves korától levezető 30 éves ugyanennyiért...

Mellesleg ezt a plusz összeget sajnáljuk egy Dembele-Coutinhoért, és ezért nem fognak ők jönni, ez a lényeg..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.08.14. 13:46:10-kor.
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.14. 13:40:53

vinszentvega írta: Tényleg nem értem, hogy miért kell ezen hisztizni sokaknak...
Ad 1 úgy se lehet mit tenni, ha leigazolják leigazolják. Ki tudja.... lehet ebben a közegben jó fog működni? És, amúgy amit én láttam tőle, nem annyira szánalmas mint Gomes. Kőkemény kis manusz ez. Olyanokat ütközik, hogy csak lestem és legalább nem ostoba a labdához mint a portugál... Szóval...várjuk ki a végét. Ha nem jön be, akkor elővehettek! :D
Engem az sem érdekel, ha aranylabdát kap nálunk. Egyértelmű, hogy Barto mutyizása miatt lett leigazolva a srác. Be is válhat akár, ha csak az EL-hely lesz a cél, mindenképpen. De akkor is az elnökünk bizniszei tették lehetővé, hogy ide kerüljön.
"It is what it is."

vinszentvega
Capitá del Barça

2017.08.14. 13:39:17

Messithebest írta:Paulinho #-o #-o

ez még Gomesnél is rosszabb, hát nem hiszem el.. #-o
akkor összefoglalom az elmúlt néhány napot:
- bucira ver minket a Madrid
- idehozzuk ezt a botlábút
- Dembelé és Coutinho valszeg továbbra sem fognak jönni
- Neymar leoktat mindenkit a debütáló meccsén

zseniális napok, komolyan.
Tényleg nem értem, hogy miért kell ezen hisztizni sokaknak...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.14. 13:38:36

A Neymarért kapott pénzt nem kapkodva, bölcsen, felelősségteljesen költjük el - vagy valami hasonló bullshitet nyilatkozott Bartomeu egy hete. Illetve Seri leigazolását állítólag azért napolták el, mert előtte sztárt akartak hozni. Nem hittem volna, hogy meglépik azt, hogy Neymar elvesztése után Paulinhot hozzák egyből. Úgy látszik, magasról tesz a gazemberünk a csapatra, a rajongókra, a sociokra, úgy mindenkire, akire csak lehet.
"It is what it is."

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.14. 13:35:26

vinszentvega írta:Miért nem adnak egy egy játékost a pénz mellé, pofabefogónak?
http://www.sport-english.com/en/news/ba ... rs-6223275" target="_blank

Arda, Gomes... mindkettő ér annyit amennyi plusz bónuszt akarnak kapni a németek meg az angolok is...

Ráadásul odaadhatnák így Gomest, mert ezzel be sem kell vallaniuk hogy tévedtek tavaly a leigazolásánál, szimplán "a világ egyik legjobb KP-ját mégjobbra cseréltük"

Megérte a Neymar pénz tényleg, ha nem fog jönni kutyaütőkön más..
Tomsa
Entrenador del Barça

2017.08.14. 13:33:28

Sajnos már késő elzavarni őket, mire lezajlana az egész váltás az elnökségben, már a téli igazolásban vagyunk. El kell hozni Coutinhot és Dembelét, kerül amibe kerül. Nagy szívás, de a Neymarért kapott pénz, mint láthatjuk mindenképp el lesz költve, már csak az a kérdés, hogy mire... :?
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.14. 13:31:42

Kérjük szépen a saját topicot az új midfield maestronak :D
"It is what it is."

Válasz küldése