Kevés az ilyen játékos,sőt....
Megkockáztatom,hogy nem láttam még ennyire kétlábas playat pedig vagy 30 éve nézek meccseket. Ez hatalmas aduász a kezében.
Nem elég,hogy gyors labda nélkül és labdával,minimális a reakció ideje is,mert egyszerűen nem gondolkodik,hogy akkor most a jobb lábammal hogyan is oldjam meg a szitut. A védő mindig kívül fogja érezni magát,mert a távolabbik lábával vezeti,passzol és lő és rohadt gyorsan. Ha egy kis higgadtság és izom jön rá az idő előre haladtával,akkor borítékolható,hogy sok örömöt fog szerezni a Barca szurkolóknak. Csak rakjanak rá egy legalább 500millás cetlit!

Neymar összehasonlításban annyi,hogy lehet nem akkora zseni féle, de ezzel a kétlábas kompetenciájában már most veri. Én valahogy sokszor úgy voltam Neymarral,hogy sok esetben a jobb képességű védők megfejtették a játékát.Előttem van az kép, hogy bal oldalon viszi a védőre 1v1-zik és vagy jobb láb behúz és lő,vagy keresztbe vezeti,de kizárólag jobb lábbal,vagy bal oldalra húzza és vissza felé passz második hullámba. No most ez Dembelé gyerek lehet kiszámíthatalanabb lesz, mert mindkét lábbal tökéletsen bánik a labdával, ha nem is fog annyit esernyőzni közben. Amúgy az én véleményem szerint jobb lábas. Akkor is,ha maga sem tudja eldönteni.