Így vazze nem lesz stadion.S.Agüero írta:Na, még maradt 115 millió eurónk nagyjából, ez pont elég Coutinhóra.

Így vazze nem lesz stadion.S.Agüero írta:Na, még maradt 115 millió eurónk nagyjából, ez pont elég Coutinhóra.
Egyidősek, de a brazil sokkal rutinosabb. SR előtt évekig olyanok voltak a poszton, akik mellett esélytelen volt a kezdő közelébe kerülni. SR-nek a stílust sem kell tanulnia, szerintem megérdemelné a lehetőséget.Grimaldo írta:Hát egy idősek és azért az egyértelmű eddig ki tett le többet az asztalra.LG írta:Én akár a szezon sikerességét is megkockáztatnám azért, hogy hosszútávon megnézzük, mit tud a kezdőben SR hosszú távon. Közel sem vagyok biztos, hogy Coutinho annyival többet tudna adni, mint itt sokan gondolják.
Hát egy idősek és azért az egyértelmű eddig ki tett le többet az asztalra.LG írta:Én akár a szezon sikerességét is megkockáztatnám azért, hogy hosszútávon megnézzük, mit tud a kezdőben SR hosszú távon. Közel sem vagyok biztos, hogy Coutinho annyival többet tudna adni, mint itt sokan gondolják.
Egy játékos miatt nem fogjuk kockáztatni a szezont, ez a Barcelona, nincs beáldozott szezon. A culék szétszednék a székházat.LG írta:Én akár a szezon sikerességét is megkockáztatnám azért, hogy hosszútávon megnézzük, mit tud a kezdőben SR hosszú távon. Közel sem vagyok biztos, hogy Coutinho annyival többet tudna adni, mint itt sokan gondolják.
Az csak paranoia, hogy én még ezt is keveslem?randomguy írta:Dembélé hivatalos, 400m kivásárlási ár, 5 éves szerződés, 105m + opciók.
Úgy tűnik nem csak kinézetre hasonlítanak...whitecule írta:https://www.youtube.com/watch?v=AoEeMFsA65A
Egy kis érdekesség Dembelével kapcsolatban.
Igen erre rájöttem, de nem sok esély van arra, hogy azt a 40-et pár hónapon belül kéne kifizetnünk.LG írta: 105+40 az 145. Könnyen lehet, sőt valószínű, hogy nem kell majd kifizetni az összes bónuszt, de pénznek minden esetre meg kell lennie rá.
Aztán jövő nyáron ő is lelép a Citybe vagy az Arsenalba...MessiNeymarSuarez írta: Amúgy le merem fogadni hogy az utánpótlásnál sincsenek a toppon. Nem sok nagy tehetség játszik jelenleg nálunk, egyedül Xavi Simons az akin tényleg látszik hogy hatalmas jövője lehet.
Kineveltünk párat, csak nem a Barcában játszanak.LG írta:105+40 az 145. Könnyen lehet, sőt valószínű, hogy nem kell majd kifizetni az összes bónuszt, de pénznek minden esetre meg kell lennie rá.davi10 írta:Mivel én a mai napon Dembelére 105+40-et olvastam több helyen, ezért szerintem is maradhatott még elég pénz a brazilra is. Nekem biztató, hogy a 120-ból 105 lett mégha ez csak a tizede is annak, amit Coutinhoért valószínűleg le kell perkálnunk.
Ettől a sok cikktől, meghogy Coutinho is "bekeményített", kezdem elhinni, hogy ő is jöhet, és amint azt már leírtam párszor, szerintem az Ő megszerzése fontosabb, mint Dembelé.
Ettől függetlenül biztos, hogy van pénz Coutinhora is, de szerintem ő legjobb esetben is min. 150 millióért hozható, ha hozható, én meg ennyit nem adnék érte, amúgy is Sergi Robertot favorizálom, hát próbáljuk már meg végre egy fiatalt beépíteni, ez nem állapot, hogy lassan 10 éve nem tudtunk egy stabil kezdő játékost kinevelni, pedig néhány éve még legendásnak számított az utánpótlás nevelésünk.
valóban jó lenne 1-2 újabb saját gyöngyszem, de nincs. és úgy még nehezebb kísérletezni a fiatalokkal, ha 10 éve minden évben az elvárás a kupák nyerése, ezt csak úgy lehet kivitelezni, ha Messi-hez hasonló teketségek kerülnek fel akik már az első meccsükön megmutatják mire képesek. erre nagyon jó példa az Arsenal, mindig vannak fiatal tehetségek csak eredmény nincs.LG írta: 105+40 az 145. Könnyen lehet, sőt valószínű, hogy nem kell majd kifizetni az összes bónuszt, de pénznek minden esetre meg kell lennie rá.
Ettől függetlenül biztos, hogy van pénz Coutinhora is, de szerintem ő legjobb esetben is min. 150 millióért hozható, ha hozható, én meg ennyit nem adnék érte, amúgy is Sergi Robertot favorizálom, hát próbáljuk már meg végre egy fiatalt beépíteni, ez nem állapot, hogy lassan 10 éve nem tudtunk egy stabil kezdő játékost kinevelni, pedig néhány éve még legendásnak számított az utánpótlás nevelésünk.
105+40 az 145. Könnyen lehet, sőt valószínű, hogy nem kell majd kifizetni az összes bónuszt, de pénznek minden esetre meg kell lennie rá.davi10 írta:Mivel én a mai napon Dembelére 105+40-et olvastam több helyen, ezért szerintem is maradhatott még elég pénz a brazilra is. Nekem biztató, hogy a 120-ból 105 lett mégha ez csak a tizede is annak, amit Coutinhoért valószínűleg le kell perkálnunk.
Ettől a sok cikktől, meghogy Coutinho is "bekeményített", kezdem elhinni, hogy ő is jöhet, és amint azt már leírtam párszor, szerintem az Ő megszerzése fontosabb, mint Dembelé.
hülye lesz lemondani az évi 5.000.000 eurójáról. lelátózgat, kaszinózgat, hawaii ezerrel.PCsabi írta:Barcelona say Turkey midfielder Arda Turan can leave on a free transfer. (Source: SPORT)
Az előző bejegyzésemet csöppet megcáfolva - de inkább kiegészítve azt - , főleg a csatolt interjú után, még annyi esély mutatkozik, ha mi játékost is bevonunk az üzletbe.Barca420 írta:Azért szerintem ezt érdemes végigolvasni, Coutinho ügybenhttp://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/carra ... i1dcy5dw7u