Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.07.13. 22:13:00

Varatrix írta:
Kaka10 írta:Gyerekek én megfogom könnyezni Ronit úgyanúgy ahogy anno Rivaldot vagy Kluivertet!!!
Az én szememben ő a világ legjobbja és az is marad amíg csak élek!!!
Tűzbe tenném a kezem azért hogy láthassam Barca mezben úgy játszani mint 2006ba!!
Nem tudom hogy egyessek mér utálják ennyire!!!Szégyen!!!Azt az embert fikázni akire 3évig vertétek a [auto_cenzúra]!!Elmentek a ....!!
Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
Itt meg pppffffff haggyuk!!!
Isten veled Roni!!Sok sikert!!!Mutasd meg hogy te vagy a legjobb és nyerj még aranylasztit!!
Viva Ronaldinho!!!!
Barátom :!:

Kissé keveset olvasod ezt a topikot úgy érzem. Könyörgöm olvass vissza, mert kifejtette minden ember a véleményét aki amelett szól hogy mennyen Ronaldinho. Mi szerettük amíg itt játszott, szépen játszott meg stb...

De eggy darab épkézláb indokot nem tudsz felmutatni a maradása mellet.

A múltnak a felidézése minket nem hat meg. Viszont azt is kikérem magamnak, hogy én vagy bárki más aki osztja a véleményem, az Ronaldinho "ellenes" volna :!:
Szerintem félre érted , nem azt mondta hogy mindenképp maradjon , az érzéseit írta le , és ebben teljesen igaza van , mindenkinek így kellene éreznie iránta , de lehet hogy én értem félre :roll: Akkor bocsi. :wink:
Azt meg nem értem hogy a múlt felidézése nem hat meg , szerintem ilyen nincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaLe5 2008.07.13. 22:14:15-kor.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.13. 22:11:17

Bányász írta:
most nagyon sok barca szurkolo el fog kacsintani a klubtol
És ez lesz a legnagyobb hozadéka a távozásának.....
Igy van, senki se fog sirni a divatdrukkerek után. Igaz, arra jók, h megvegyék a mezet stb., mert ebből van bevétel a csapatnak, de a Barca nem reklám csapat, h erre rá lenne szorulva...
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.13. 22:10:33

Ronal.10 írta:nem kéne elengedni!!!
most nagyon sok barca szurkolo el fog kacsintani a klubtol :cry:
még mindig nem hiszem el hogy elmegy...
(rádioba ma azt mondták h kedden lesz sajtotájékoztatoja és ugy néz ki hogy a milanba megy :o )

Nagyon bszopja a barca!!!! mert idén már senkit nem vesznek helyére!!
Aki igazi Barca drukker az nem fog elfordulni a klubtól...ezt bizton állíthatom! Aki meg emiatt megutálja a csapatot az sosem volt Barca drukker... Ők azok akik Ronaldinho fanok Barca mezbe öltözve... :wink:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.07.13. 22:10:31

Danka00792 írta:
Kaka10 írta:Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
De Raul nem viselkedett ugy, mint most R10! Inkább elmegy bulizni mint edzésre, ha bejár akkor is másnaposan. Ez megengedhetö? Egyáltalán nem foglalkozott/foglalkozik a focival. Arról nem is beszélve, hogy mennyire meghízott...
Magasról sz*rja le a Barca-t.
Én nem azt fogom megkönnyezni, hogy elmegy, hanem hogy idáig süllyedt...

Na peace! :wink:
Ezaz amit utállok , hogy írhatsz ilyet hogy Roni utálja a barcát ? Meg a többit is ? :!: :!: :!: :?: Úr Isten egy ilyen senki a számítógép elől azt hiszi hogy ő jobban szereti a barcat mint Ronaldinho...
Hova eresztünk még le?
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.13. 22:09:37

Ronal.10 írta:nem kéne elengedni!!!
(rádioba ma azt mondták h kedden lesz sajtotájékoztatoja és ugy néz ki hogy a milanba megy :o )

Hát csak gartulálni tudok annak a divat szurkoló bagázsdnak aki 1 darab játékos miat szeret egy klubbot. Aki Ronie távozása esetén "el kacsint" a klubbtól az nem igazi BArca szurkoló, és ki esik a rostán. Annyi hülyével kevesebb!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
noname
Llegenda del Barça

2008.07.13. 22:07:11

Sztem mostmár be lehetne fejezni ezt!Eleget fikáztuk Ronit!Én is egy kicsit a szívem mélyén sajnálom h elmegy(bár én is rengeteg bíráló hszt írtam róla!, talán nehéz túltennni az embernek magát egy sikerkorszakon, hiszen Roni távozása lesz ennek a sikerkorszaknak a lezárása!És nagyon remélem h nem fütyülik ki, mert összeségben nem azt érdemli!Sokat tett a klubért, vmilyen szinten meg is értem h elvesztette a motivációját, hiszen 26! évesen már mindent megnyert, amit focista megnyerhet.Igenis sok szerencsét kívánok neki az MC-nét, kívánom h formába lendüljön és ha nem is a kedvenc csapatomnál, de legalább gy másik csaptnál láthatom őjra a érgi Roninak akár a töredékét is!
Legalább távozásor ne arra emlékezzünk h miért megy el, hanem arra, amit tett a klubért!
Több hszt nem hiszem h fogok írni ebbe a topikba, szóal végszónak:
Sok szerencsét Roni, Isten veled!!!
A Fifa egy szégyen
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.13. 22:05:22

Azt hiszem abban a fórumozók 90% egyetért velem, hogy nincs szükségünk rá...sajnos ezt ki kell jelenteni. :( Azon kívül remélem hogy fog még jól játszani akárhova is megy. Ha City ajánlatát fogadja el akkor jól jár a csapat mind a Man. City mind mi. Az a 32 millió nem rossz pénz és ennyiért elengedhetjük simán. A transzferrel a manchesteri gárda is jól jár(ha más miatt nemis R10 reklámértékéért). Aztán lehet hogy tényleg bekövetkezik az "újjászületés", akkor meg pláne jól járnak. Ronie-nak is üzlet az az évi 12 misi, valamint sztem nem érzi jól magát már itt és jót fog tenni neki a környezetváltozás. Nagy kérdés eredményesség szempontjából jó-e ez a klubcsere neki? Angliába a 4 nagy mellett még egy formában lévő Ronaldinhoval sem rúgnának labdába. De nagy terveket szövögetnek, mindezek ellenére sztem bele tellik majd a City-nek 2-3 évébe hogy elérje egyáltalán a BL indulást. Ez alapján viszont meggondolandó a dolog...Ronie most 28 éves. Nagyon megszedi magát ez idő alatt de eredményt nem tud majd felmutatni. Újabb kérdés hogy akar-e még egyáltalán eredményt elérni... Jelen pillanatban nem úgy néz ki. Itt van motivációnak most az olimpia. Utána viszont majd egy számára teljesen ismeretlen bajnokságba kerül, ami megköveteli a legjobb fizikális állapotot. Rengeteg kérdés van még a pályafutását illetően...amire csak a jövő ad választ. Szeretném látni még szívből mosolyogni a pályán nem pedig a kameráknak mosolyogva... Nem tehetünk mást mint sok sikert kívánunk neki és reménykedünk benne hogy van innen visszaút, amit meg fog találni!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.13. 22:05:06

Kaka10 írta:Gyerekek én megfogom könnyezni Ronit úgyanúgy ahogy anno Rivaldot vagy Kluivertet!!!
Tűzbe tenném a kezem azért hogy láthassam Barca mezben úgy játszani mint 2006ba!!
Nem tudom hogy egyessek mér utálják ennyire!!!Szégyen!!!Azt az embert fikázni akire 3évig vertétek a [auto_cenzúra]!!Elmentek a ....!!
Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
Isten veled Roni!!Sok sikert!!!Mutasd meg hogy te vagy a legjobb és nyerj még aranylasztit!!
Viva Ronaldinho!!!!

Kissé keveset olvasod ezt a topikot úgy érzem. Könyörgöm olvass vissza, mert kifejtette minden ember a véleményét aki amelett szól hogy mennyen Ronaldinho. Mi szerettük amíg itt játszott, szépen játszott meg stb...

De eggy darab épkézláb indokot nem tudsz felmutatni a maradása mellet.

A múltnak a felidézése minket nem hat meg. Viszont azt is kikérem magamnak, hogy én vagy bárki más aki osztja a véleményem, az Ronaldinho "ellenes" volna :!:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.13. 22:04:05

most nagyon sok barca szurkolo el fog kacsintani a klubtol
És ez lesz a legnagyobb hozadéka a távozásának.....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.07.13. 22:02:41

nem kéne elengedni!!!

Trevize
Barça C

2008.07.13. 21:58:39

Ne haragudj de ezen jot nevetettem Sajnos odaig fajult a helyzet hogy azon hogy Roni a legjobb mar csak nevetni tudok...
Várjuk ki a végét. Ron gőzerővel készül az olimpiára, s egy sikeres szereplés után máshol, pl. a Cityben akár újra szárnyalhat. Ron 28 éves, ha nagyon akarja, máshol motíváltan játszhat világklasszis szinten.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.13. 21:57:30

Kaka10 írta:Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
De Raul nem viselkedett ugy, mint most R10! Inkább elmegy bulizni mint edzésre, ha bejár akkor is másnaposan. Ez megengedhetö? Egyáltalán nem foglalkozott/foglalkozik a focival. Arról nem is beszélve, hogy mennyire meghízott...
Magasról sz*rja le a Barca-t.
Én nem azt fogom megkönnyezni, hogy elmegy, hanem hogy idáig süllyedt...

Na peace! :wink:
nyalesz
Jugador del Barça

2008.07.13. 21:56:28

Nem kénne őt elengedni!
Kaka10
Jugador del Barça

2008.07.13. 21:52:58

Gyerekek én megfogom könnyezni Ronit úgyanúgy ahogy anno Rivaldot vagy Kluivertet!!!
Viva Ronaldinho!!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Pedro10
Jugador del Barça

2008.07.13. 21:48:10

Ki a jó isten az aki még sir hogy jaj Ronika ne menj el? Hány évesek vagytok?

Apám.
Azáldójátnéki.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.07.13. 21:45:56

nagy mate írta:Azt szeretnétek hogy Roonie a legjobb elmenjen? Mert én nem! Jót tenne a vérfrissítés ,de nem az ő árán! :( :(
Ne haragudj de ezen jot nevetettem :) Sajnos odaig fajult a helyzet hogy azon hogy Roni a legjobb mar csak nevetni tudok...
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.13. 21:40:17

Sztem ha a Cityben újra megtalálja önmagát, akkor félelmetes csapat lehet, és megnyerheti az UEFA-Kupát, valamint a bajnokságban is küzdhet a BL helyekért.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.13. 21:35:04

nagy mate írta:Azt szeretnétek hogy Roonie a legjobb elmenjen? Mert én nem! Jót tenne a vérfrissítés ,de nem az ő árán! :( :(

Nyugottan olvass vissza mer én is, és más is kifejtette hogy miért kéne hogy távozzon. Szerintem te is meg fogod érteni. :wink:
nagy mate
Barça C

2008.07.13. 21:22:14

Azt szeretnétek hogy Roonie a legjobb elmenjen? Mert én nem! Jót tenne a vérfrissítés ,de nem az ő árán! :( :(
tenkl
Jugador d'estrella

2008.07.13. 21:16:02

Varatrix írta:Barátaim :!:

Most olvasom, ha igaz akkor ez egy fantasztikus lehetőség! 32 millióból vehetünk elég hasznos játékost (játékosokat). Szerintem ha efogadja, és meg kapjuk a pénzt. Akkor idehozhatnánk Silvát vagy Villát, vagy valami hasonló neves játékost.
nemtudom hogy van ez pontosan, de szerintem ronaldinho árából az eddigi játékosokat fizetjük, mert eddig (Hleb vételével, Ronaldinho eladása nélkül) -64 millió a veszteség, eladásokat is beleszámítva. Persze ha még így is van pénz, jöhet valaki 'nagynév'.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.13. 21:08:21

Barátaim :!:

Most olvasom, ha igaz akkor ez egy fantasztikus lehetőség! 32 millióból vehetünk elég hasznos játékost (játékosokat). Szerintem ha efogadja, és meg kapjuk a pénzt. Akkor idehozhatnánk Silvát vagy Villát, vagy valami hasonló neves játékost.
Trevize
Barça C

2008.07.13. 21:07:25

Soha nem lesz fikáért Ronaldinho a Miláné. Ron dupla annyi fizetésért a Citybe fog igazolni. A Barcelona pedig megkapja azt az összeget Ronért, amit egy ilyen világklasszisért megérdemel.

Trevize (Messisz)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.13. 20:53:43

Slither írta:Nálam az év igazolása lenne Barca szempontból, ha megvalósulna. [-o<
Csak Ronnien múlik az igazolás, ha elfogadja a City ajánlatát, akkor minden rendben lesz, mert az M.C tulaja simán megadja azt a 32 miliót a Barcának. :D
Már hivatalos uton elis fogadta a Barca az ajánlatot. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.07.13. 20:45:14

Nálam az év igazolása lenne Barca szempontból, ha megvalósulna. [-o<
Csak Ronnien múlik az igazolás, ha elfogadja a City ajánlatát, akkor minden rendben lesz, mert az M.C tulaja simán megadja azt a 32 miliót a Barcának. :D
Mosquito

2008.07.13. 20:37:14

Én majd akkor hiszem el, ha City mezben látom. Jelenleg túl jó üzlet lenne ez ahhoz, hogy valóra is váljon.
Válasz küldése