Szerintem félre érted , nem azt mondta hogy mindenképp maradjon , az érzéseit írta le , és ebben teljesen igaza van , mindenkinek így kellene éreznie iránta , de lehet hogy én értem félreVaratrix írta:BarátomKaka10 írta:Gyerekek én megfogom könnyezni Ronit úgyanúgy ahogy anno Rivaldot vagy Kluivertet!!!
Az én szememben ő a világ legjobbja és az is marad amíg csak élek!!!
Tűzbe tenném a kezem azért hogy láthassam Barca mezben úgy játszani mint 2006ba!!
Nem tudom hogy egyessek mér utálják ennyire!!!Szégyen!!!Azt az embert fikázni akire 3évig vertétek a [auto_cenzúra]!!Elmentek a ....!!
Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
Itt meg pppffffff haggyuk!!!
Isten veled Roni!!Sok sikert!!!Mutasd meg hogy te vagy a legjobb és nyerj még aranylasztit!!
Viva Ronaldinho!!!!
Kissé keveset olvasod ezt a topikot úgy érzem. Könyörgöm olvass vissza, mert kifejtette minden ember a véleményét aki amelett szól hogy mennyen Ronaldinho. Mi szerettük amíg itt játszott, szépen játszott meg stb...
De eggy darab épkézláb indokot nem tudsz felmutatni a maradása mellet.
A múltnak a felidézése minket nem hat meg. Viszont azt is kikérem magamnak, hogy én vagy bárki más aki osztja a véleményem, az Ronaldinho "ellenes" volna

Azt meg nem értem hogy a múlt felidézése nem hat meg , szerintem ilyen nincs.