Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem félre érted , nem azt mondta hogy mindenképp maradjon , az érzéseit írta le , és ebben teljesen igaza van , mindenkinek így kellene éreznie iránta , de lehet hogy én értem félreVaratrix írta:BarátomKaka10 írta:Gyerekek én megfogom könnyezni Ronit úgyanúgy ahogy anno Rivaldot vagy Kluivertet!!!
Az én szememben ő a világ legjobbja és az is marad amíg csak élek!!!
Tűzbe tenném a kezem azért hogy láthassam Barca mezben úgy játszani mint 2006ba!!
Nem tudom hogy egyessek mér utálják ennyire!!!Szégyen!!!Azt az embert fikázni akire 3évig vertétek a [auto_cenzúra]!!Elmentek a ....!!
Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
Itt meg pppffffff haggyuk!!!
Isten veled Roni!!Sok sikert!!!Mutasd meg hogy te vagy a legjobb és nyerj még aranylasztit!!
Viva Ronaldinho!!!!
Kissé keveset olvasod ezt a topikot úgy érzem. Könyörgöm olvass vissza, mert kifejtette minden ember a véleményét aki amelett szól hogy mennyen Ronaldinho. Mi szerettük amíg itt játszott, szépen játszott meg stb...
De eggy darab épkézláb indokot nem tudsz felmutatni a maradása mellet.
A múltnak a felidézése minket nem hat meg. Viszont azt is kikérem magamnak, hogy én vagy bárki más aki osztja a véleményem, az Ronaldinho "ellenes" volna
Igy van, senki se fog sirni a divatdrukkerek után. Igaz, arra jók, h megvegyék a mezet stb., mert ebből van bevétel a csapatnak, de a Barca nem reklám csapat, h erre rá lenne szorulva...Bányász írta:És ez lesz a legnagyobb hozadéka a távozásának.....most nagyon sok barca szurkolo el fog kacsintani a klubtol
Aki igazi Barca drukker az nem fog elfordulni a klubtól...ezt bizton állíthatom! Aki meg emiatt megutálja a csapatot az sosem volt Barca drukker... Ők azok akik Ronaldinho fanok Barca mezbe öltözve...Ronal.10 írta:nem kéne elengedni!!!
most nagyon sok barca szurkolo el fog kacsintani a klubtol![]()
még mindig nem hiszem el hogy elmegy...
(rádioba ma azt mondták h kedden lesz sajtotájékoztatoja és ugy néz ki hogy a milanba megy)
Nagyon bszopja a barca!!!! mert idén már senkit nem vesznek helyére!!
Ezaz amit utállok , hogy írhatsz ilyet hogy Roni utálja a barcát ? Meg a többit is ?Danka00792 írta:De Raul nem viselkedett ugy, mint most R10! Inkább elmegy bulizni mint edzésre, ha bejár akkor is másnaposan. Ez megengedhetö? Egyáltalán nem foglalkozott/foglalkozik a focival. Arról nem is beszélve, hogy mennyire meghízott...Kaka10 írta:Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
Magasról sz*rja le a Barca-t.
Én nem azt fogom megkönnyezni, hogy elmegy, hanem hogy idáig süllyedt...
Na peace!
Hát csak gartulálni tudok annak a divat szurkoló bagázsdnak aki 1 darab játékos miat szeret egy klubbot. Aki Ronie távozása esetén "el kacsint" a klubbtól az nem igazi BArca szurkoló, és ki esik a rostán. Annyi hülyével kevesebb!Ronal.10 írta:nem kéne elengedni!!!
most nagyon sok barca szurkolo el fog kacsintani a klubtol![]()
még mindig nem hiszem el hogy elmegy...
(rádioba ma azt mondták h kedden lesz sajtotájékoztatoja és ugy néz ki hogy a milanba megy)
Nagyon bszopja a barca!!!! mert idén már senkit nem vesznek helyére!!
BarátomKaka10 írta:Gyerekek én megfogom könnyezni Ronit úgyanúgy ahogy anno Rivaldot vagy Kluivertet!!!
Az én szememben ő a világ legjobbja és az is marad amíg csak élek!!!
Tűzbe tenném a kezem azért hogy láthassam Barca mezben úgy játszani mint 2006ba!!
Nem tudom hogy egyessek mér utálják ennyire!!!Szégyen!!!Azt az embert fikázni akire 3évig vertétek a [auto_cenzúra]!!Elmentek a ....!!
Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
Itt meg pppffffff haggyuk!!!
Isten veled Roni!!Sok sikert!!!Mutasd meg hogy te vagy a legjobb és nyerj még aranylasztit!!
Viva Ronaldinho!!!!
És ez lesz a legnagyobb hozadéka a távozásának.....most nagyon sok barca szurkolo el fog kacsintani a klubtol
Várjuk ki a végét. Ron gőzerővel készül az olimpiára, s egy sikeres szereplés után máshol, pl. a Cityben akár újra szárnyalhat. Ron 28 éves, ha nagyon akarja, máshol motíváltan játszhat világklasszis szinten.Ne haragudj de ezen jot nevetettem Sajnos odaig fajult a helyzet hogy azon hogy Roni a legjobb mar csak nevetni tudok...
De Raul nem viselkedett ugy, mint most R10! Inkább elmegy bulizni mint edzésre, ha bejár akkor is másnaposan. Ez megengedhetö? Egyáltalán nem foglalkozott/foglalkozik a focival. Arról nem is beszélve, hogy mennyire meghízott...Kaka10 írta:Raul is volt szarformába mégis visszatért mer nem kezdték ki ennyira tisztelték annyira hogy nem üldözték el!!!
Ne haragudj de ezen jot nevetettemnagy mate írta:Azt szeretnétek hogy Roonie a legjobb elmenjen? Mert én nem! Jót tenne a vérfrissítés ,de nem az ő árán!![]()
Barátomnagy mate írta:Azt szeretnétek hogy Roonie a legjobb elmenjen? Mert én nem! Jót tenne a vérfrissítés ,de nem az ő árán!![]()
nemtudom hogy van ez pontosan, de szerintem ronaldinho árából az eddigi játékosokat fizetjük, mert eddig (Hleb vételével, Ronaldinho eladása nélkül) -64 millió a veszteség, eladásokat is beleszámítva. Persze ha még így is van pénz, jöhet valaki 'nagynév'.Varatrix írta:Barátaim
Most olvasom, ha igaz akkor ez egy fantasztikus lehetőség! 32 millióból vehetünk elég hasznos játékost (játékosokat). Szerintem ha efogadja, és meg kapjuk a pénzt. Akkor idehozhatnánk Silvát vagy Villát, vagy valami hasonló neves játékost.
Már hivatalos uton elis fogadta a Barca az ajánlatot.Slither írta:Nálam az év igazolása lenne Barca szempontból, ha megvalósulna.![]()
Csak Ronnien múlik az igazolás, ha elfogadja a City ajánlatát, akkor minden rendben lesz, mert az M.C tulaja simán megadja azt a 32 miliót a Barcának.