A Dortmundnak sztem meg teljesen igaza van:JimmyJump írta:Én megértem, hogy a Dortmund a legtöbbet akarja kihozni a helyzetből, de nézzük már meg a tényeket. Az utóbbi 6-7 évben szinte kivétel nélkül minden nyáron eladják a legjobbjaikat, sokszor a rivális Bayernt erősítve, és minden esetben aprópénzért. Az anno Bundesliga legjobbja Sahin 10 millió euró, Kagawa 16, Götze 37, Lewandowski ingyen ment, tavaly pedig a Hummels, Gündogan, Mkhitaryan trióért összesen 104 milliót kaptak. Nincs azzal semmi baj, ha egy csapat az elitbe vágyik, vagy nem adja könnyen a legjobbjait, de a Dortmundnál erről láthatóan szó nincs, és teljesen indokolatlan, hogy 100 milliós ajánlatokat dobálnak vissza, mikor folyamatosan 20-30-40 milliókért szórják el a Dembelénél meghatározóbb játékosaikat.
1., Megnézik mit ad a piac, gyakorlatilag azt, hogy 100+ -ért dobálják a neveket a piacon
2., Látják, hogy a Barcának most nagyon-nagyon kell játékos Neymar pótlására
3., Tudják, hogy van pénz, Ney eladásából jó sok
4., Igazából nem akarják elengedni Dembelét.
Mi mit csináltunk volna, ha nincs kivásárlási ár? Ha nem akarjuk elengedni Neymart, de ha ő menni akar és tudjuk, hogy a másik félnek rengeteg pénze van és égetően szükségük van játékosra? Kb. dobunk egy 250 misis ajánlatot... ami így gyakorlatilag majdnem meg is lett.
Abban mindenki biztos lehet, hogy bárkit akarunk megvenni, az közelebb lesz a 150-hez, mint a 100-hoz, mert ez a Neymar transzfer nagyon felverte a piacot.