Ha ez igaz, azzal jelentősen csökken a szimpátiám és a bizalmam a sráccal szemben.Peter Bosz (Dortmund-edző): "Ousmane dembelé ma nem volt jelen az edzésen. Nem tudjuk, hogy miért. Próbáltuk elérni, de nem sikerült."

Ha ez igaz, azzal jelentősen csökken a szimpátiám és a bizalmam a sráccal szemben.Peter Bosz (Dortmund-edző): "Ousmane dembelé ma nem volt jelen az edzésen. Nem tudjuk, hogy miért. Próbáltuk elérni, de nem sikerült."
Az hogy biztosan nem jön, de ha mégis nagyon hosszú tárgyalások lesznek még...Messias2 írta:Na, elvileg még pár óra és bejelentik.![]()
![]()
Remélem Özilt nem gondoljátok komolyan.nemespatro írta:Az Alexis-Özil duónak én is örülnék. És mivel jövőre lejár a szerződésük még mozdíthatók is lennének.mezenga írta:Ezt nem értem miért hajszolják őket ennyire, közben mások iránt is érdeklődhetnének mert így csak pofára esés lesz. Szerintem kézenfekvő megoldás Alexis Sanchez és Özil is az Arsenalból. Mindkettő szerződése jövőre lejár (ha jól tudom egyik sem hosszabbított még), Blben nem indulnak, 100-120ból hozhatóak mindketten. A többi meg mehetne stadionra.
Vagy én a Chelseaből Hazardot szeretném a legjobban, ő egy kész játékos. 26 éves még csak. Évek óta a Premier Leagueben bizonyít. Abramovics úgyis válik, viszi az asszony a pénzt. Hátha.
Res írta:És a neved mire változtatod???MessiNeymarSuarez írta:Kizárt hogy jöjjön egy ilyen kaliberű már ezen a nyáron, csak még le kell húzni a maradék újság eladásokat a nyáron...
Ha mégis jön Coutinho/Dembelé, esetleg hasonló minőséget képviselő játékos, akkor esküszöm onnantól 1 évig Bartomeura váltom a profilképemet....![]()
![]()
Brutál jó statjai vannak ez tény.
Peter Bosz (Dortmund-edző): "Ousmane dembelé ma nem volt jelen az edzésen. Nem tudjuk, hogy miért. Próbáltuk elérni, de nem sikerült."MQuCsabi írta:Na, de kit?Na, elvileg még pár óra és bejelentik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
És a neved mire változtatod???MessiNeymarSuarez írta:Kizárt hogy jöjjön egy ilyen kaliberű már ezen a nyáron, csak még le kell húzni a maradék újság eladásokat a nyáron...
Ha mégis jön Coutinho/Dembelé, esetleg hasonló minőséget képviselő játékos, akkor esküszöm onnantól 1 évig Bartomeura váltom a profilképemet....![]()
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyesmiről beszélünk. Dembelé nem egy befutott, érett játékos, csak egy nagy tehetség, akiből vagy lesz valaki, vagy nem. Egy éve elképzelhetetlen lett volna 100 milliókról beszélni vele kapcsolatban. A 150 milliós eladási ajánlat pedig egyenesen komolytalan. Fiatal játékosról van szó, a rizikófaktor óriási. Kismilliószor láttuk már, hogy valakit felkaptak egy- két évig, aztán bekerült egy komolyabb közegbe, beleszürkült aztán megy kölcsönbe, vagy eladják a Galatasaraynak, vagy tudomisén kinek.Tromort77 írta:Dembelé-ért még mindig nem tettünk 100 millió euro feletti ajánlatott, ugyanis ha így lenne akkor nekik már értesíteniük kellett volna a részvényeseket. Ugyanis a BVB 82%-ban a szurkolóké, a maradék 18% a részvényeseké.
Tenyleg elindult a Neymari uton, bar erre meg o sem vetemedett volna a Barcaval szemben.Tomsa írta:Ez igen, csak úgy nem megy be edzésre és nem lehet elérni? Ez mégis melyik fél irányába lenne okos ötlet?
Kóla, kaja, kávé, és egész nap a fórumot olvasnám, és röhögnék a siránkozáson, hogy ők bebiztositották magukat 15évrevisca el barca írta:
én is most akartam linkelni. az lesz még nagy show ha elmegy a realba
Szerintem ő csatár vagy AC.Subinho írta:Tényleg, Firmino nem tud bal oldali támadót játszani? Ö asszem jobb oldalon tolja talán... Nem sok pool meccset láttam, de azokon elég jol tolta Coutinhoval együtt.