Úgy vagyok vele, hogy akkor menjen már.visca el barca írta: ↑2020.08.29. 20:58:16Közölte a vezetőséggel, hogy sem a holnapi koronateszten, sem a hétfői edzésen nem fog megjelenni. Ügyvédjeire hivatkozva továbbra is ingyen akar elmenni.
A 700 millióval beszopnánk, a Neymar-biznisz után is jól lehúzott minket mindenki, a Garcia+Jézus+pénz opciót nagyon adnám. Utolsó esély, hogy kapjunk érte valamit, vagy ha jövőre már nem hisztizik és megint hosszabbítana, gondolom megint emelnének a fizuján..
NovaProspekt-tel egyetértek abban, hogy vele se ment, kétlem, hogy ha maradna akkor hirtelen tripláznánk. Az mondjuk szerintem se mindegy, hogy dobogósok leszünk-e, vagy megyünk az EL-be.
Nem kell már erőltetni, nem bírjuk örökké, hogy teljesîtménytől függetlenül lecserélhetetlen és talán tudat alatt, de mindenki őt keresi mindig.
CSK-nak meg enyhén szólva sem ideális.
Ha maradna nem tudom mennyire duzzogna vagy sz.rna az egészbe, de emellett valószínűleg az elég ígéretesnek kinéző Trincao kb. semmit nem játszana.
Nyomjuk az új szezont a leírt játékosokkal (Coutinho, Griezmann, Braithwaite, Dembele ha összedrótozzák, meg egyesek szerint DeJong is egyelőre flop) meg a fiatalokkal.
A BL kb. esélytelen, 1 bajnoki-kupa kombót be lehet áldozni arra, hogy megnézzük, kire lehet építeni és az öregeket meg szépen lassan elengedjük.
Így is kiváncsi leszek Koeman-ra, de valószínűleg mégjobban várnám majd az új szezont Messi és Lajos nélkül.