Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bírósági ügy lehetősége azért lehet fontos azzal az információval együtt, hogy a 700 milliós kivásárlási ár él-e, mert ha Messi – akár önkényesen is – távozna a klubtól, de a Barcelona ezt megtámadná jogi úton és igaza lenne, akkor is csak a piaci értéke körüli összeget tudná behajtani Messi új klubján, nem pedig 700 milliót. Egy 100-150 millió körüli összeg kifizetésének lehetősége pedig mindjárt más helyzetet jelent, amit könnyebben megkockáztat adott esetben a City, mint egy 700 milliós kifizetést.
Ha a szenzációs Higuain 1v1-ben képes lett volna kaput találni a 2014-es VB döntőn, vagy a 2 Copa America döntőn, akkor arról szólna minden hogy a válogatottban is mindent elért és sikerre vezette őket.Samper írta: ↑2020.08.30. 10:43:31Messi zseniális focista volt, sőt még ma is az (bár nem 90 perces) - ha az egész csapat őt szolgálja ki. Ezzel szemben sohasem volt nagy, mint egy csapat vezéregyénisége. Ez ugyanúgy kiderült az argentin válogatottban, mint a klubban, amikor csk. lett. Továbbá nem nőtt föl ügyei intézéséhez - azt végig apjára és testvérére hagyta. Infantilis a Neymarral való kapcsolatában is. Kiváló lenne az ő szempontjából pályája utolsó szakaszában, ha a család és a haverok szerpét Guiardiola venné át.
csababarca írta: ↑2020.08.29. 23:45:03
A másik amit kihagytam, hogy mélységesen felháborodnék, ha Messi elmenne, a léhűtő piócák meg maradnának. Na annak nem lenne semmi értelme, ehhez képest Busquets is már elvileg marad sőt, kezdő lesz, Piqué szintén, Alba szintén, még Roberto is.
Ez a gáz, nem az hogy Messi mennyiért megy el, ébredjetek már fel.
Nyilván visszaesés lesz és valószínűleg kupa nélkül maradunk, de valamikor muszáj elkezdeni. És szerintem sem állunk azért annyira rosszul, hogy 6.-7. helyekért menjünk.
Ezt én is túlzónak érzem, képzeljünk már el egy ilyen tabellát.
Sokan pedig túlpárázzák, középmezőnyt vizionálnak meg hasonló baromságokat.. Cr elment a Realbol ugy összeestek hogy végül bajnokságot is nyertek, egy bomba formában jáccó Hazardal.
Köszi, akkor egy hónapon át mehet a tánc. Az idei szezon rá is mehet erre megint, de valszeg amúgy sem brillíroztunk volna.
Igen, erre várunk már egy ideje egy páran.
A sorozatos csúfos vereségek után, nem pont erre van szükségünk? Úgy lenne az igazi, ha nem csak ő lépne le, hanem mondjuk Busi,Rakitic,Suarez és Alba is. Akkor beszélhetünk új fejezetről, meg építkezésről, addig nem az igazi.
Október 1-ig van átigazolási időszak, ha minden igaz.NovaProspekt írta: ↑2020.08.30. 09:07:37meddig kell rendeződnie ennek az egésznek? ugye normál esetben augusztus végéig mehetne a huzavona.
Semmi olyat nem tett,amit mások ne tettek volna korábban is. Csak most a dákó másik végéről is látják itt sokan az ilyesfajta viselkedést.csababarca írta: ↑2020.08.30. 09:12:13Én nagyon kedvelem Messit, talán túlságosan is, lehet ezért nem érzem azt, hogy elárult volna.
Magam részéről én sem tartom korrekt dolognak férgezni (én továbbra is úgy gondolom,hogy egy megsértődött hülyegyerekként viselkedik), de nem értem min csodálkozol. A szurkolás érzelmekről szól, Messi a klub egyik legnagyobb ikonja, a szobrát pedig maga dönti le és ez bizony nagyon fáj.csababarca írta: ↑2020.08.29. 23:10:12
Elképesztő amúgy, hogy ennyire érzékenyen személyes támadásnak veszitek, hogy el akar menni, miközben megannyi boldog pillanattal ajándékozott meg titeket is. Most meg a halálát kívánjátok lassan, meg féregeztek.
Mint Barcelona szurkoló, örülök neki, hogy egy ilyen játékos itt volt ennyi évet, és sok sikert kívánok neki az új csapatában, ha elmegy.
Ezt kellene tenni nektek is, nem tetves kivásárlási árakon rugózni...szánalmas.
Szerintem más lesz a történet. Ha nem jelenik meg a szűrésen, fegyelmit fognak ellene indítani. Edzenie se lesz hol. És ekkor jelentkezik majd a City - kompromisszumot keresni.barka írta: ↑2020.08.30. 07:30:25Hagyjátok már ezt a dátumot semmi értelme, júniusig mehetett volna most már nem mehet. Szégyenletes a klub, hogy annyi nincs benne leüljenek egymással beszélni, mert csökönyösen ragaszkodnak a 700 millióhoz.
Szerintem senki nem akar a csapatban még egy Özilt. Neki az egyik legnagyobb a fizetése boldogan elül a padon míg tart a szerződése. Messi is ezt fogja tenni aztán jövőre ingyen lelép vagy majd januárban kapkodnak hogy valami kis pénzt csináljanak belőle, miközben havi szinten fizetjük neki a 40 - 50 milliókat. Elfocizgat minimális szinten semmi motivációval. Komolyan nem értem Bartoékat (bár szerintem már senki) tényleg azt hiszik ha itt tartják Messit majd ő hármasával rugdossa gólokat és mindent kiad magából. Azért se fogja és biztos vagyok benne, hogy a nagyobb meccsek előtt biztos becsúszik egy kis húzódás, hogy ne kelljen pályára lépnie.