Én értem, amit mondasz, de attól még az is tény, hogy ez egy nyilvánvaló tévedés volt, és csak ez az egy döntés egyedül elég lehetett volna hatalmas valószínűséggel, hogy továbbjussunk.Peter írta: ↑2023.05.25. 22:36:21Igen, tudom. Volt amikor a fű is hosszú volt, talán olyan is, amikor túl rövid volt, néha a szél is fújt és eső is esett. Ráadásul ezek mind ellenünk dolgoztak.
Ter Stégen viszont bírta a napsütést, szóval időnként azért a szerencse minket választott.
Nehéz amikor minden és mindenki ellenünk van.
https://www.youtube.com/watch?v=JuPPy5sUb6A&t=26
Nem találkoztam olyan emberrel, aki szerint ez nem volt nyilvánvaló tizenegyes, mindezt utolsó percekben.
Megfár egymás mellett a két vélemény, hogy mi is sokat hibáztunk, meg tényleg történtek durva külső tévedések. Xavi eltaktikázta az első Inter meccset, értelmetlenül elküldött 2-3 embert, akik ha itt vannak, nem Garcia-Piqué-vel állunk fel ellenük. És fejben is gyengék voltunk, a BM elleni meccs ugye még az elmaradt tizin kívül is hatalmas győzelem lehetett volna, de az Inter elleni odavágót is lerendezhettük volna már az első félidőben, nagyon jók voltunk. Nem sikerült. De ez régről gyűlik, nem 1-2 nap alatt heverjük ki.
De közben tényleg volt egy pont egyszerre összejött sérüléshullám, azért az pech, hogy mindhárom védőnk kidőlt a legfontosabb két BL-meccsre, ketten ráadásul asszem válogatott szüneten. Tényleg elég durva csoportba kerültünk (a későbbi BL döntős, vagy győztes volt a 3. kalaposunk), és a fenti videó egy tényszerű tévedés volt, tényleg konkrétan nem hallottam ellenvéleményt, pedig akkor sok helyen néztam szakértőket, volt bírókat, stb. Senki nem értette az egészet, magasra emelt kéz, fejelő Fati elől, minden már törölt és érvényben lévő szabály szerint is tizi.
Persze, megverhettük volna őket 4-0-ra, és akkor nem téma, de annyira meg nyilván nem vagyunk erősek, mint a City, aki egy ilyet simán elbírna egy csoportban. Ha a meccs 1-1, nagy eséllyel továbbmegyünk. És ez csak egyetlen tévedés volt. Ezek tényleg létező dolgok, nem csak kitaláljuk őket.